Dorinel Munteanu și David Maftei / Foto: Captură Digi Sport

Exclusiv Reacția surprinzătoare a celor de la CFR Cluj, după ce Dorinel Munteanu a oferit scene ”incredibile”

articol scris de Digi Sport
21.09.2024, 16:22
  • Premier League: Man. City - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: U Cluj - Univ. Craiova, duminică, 21:30, DGS 1

Dorinel Munteanu (56 de ani) a fost protagonistul unui eveniment neplăcut în partida Oțelul Galați - Dinamo, scor 1-1, din etapa cu numărul 10 din SuperLiga României.

Cel poreclit ”Neamțul” a avut un comportament agresiv față de jucătorul David Maftei (20 de ani), căruia i-a aplicat o ”corecție” serioasă din cauza faptului că nu îl privea în ochi în momentul în care îi explica cum să stea în teren. Unul dintre comentatorii meciului, Ionuț Angheluță, a catalogat gestul drept "incredibil". 

Mai mult, Dorinel Munteanu a avertizat că ar fi putut aplica un tratament și mai dur. 

Cristi Balaj: ”Pe Dorinel Munteanu îl cunoaștem toți. Este datorită felului de a fi”

Dacă foarte mulți oameni de fotbal au condamnat gestul antrenorului de la Oțelul Galați, Cristi Balaj nu a fost de aceeași părere. Președintele celor de la CFR Cluj nu s-a arătat surprins de comportamentul ”Neamțului”.

”Nu vorbim de violență aici. Vorbim de intenția unui antrenor de a-și atenția jucătorul. Pe Dorinel Munteanu îl cunoaștem toți. A făcut foarte mult la Galați, este greu în condițiile pe care le are acolo. Este datorită felului de a fi”, a declarat Cristi Balaj.

Galerie Foto

VIDEO cu rezumatul meciului Oțelul - Dinamo 1-1

Dorinel Munteanu nu și-a adus aminte numele lui David Maftei, apoi l-a criticat dur

”Am vrut să mă întrebaţi despre incidentul ăla care a umplut toate ziarele cu... Cum îl cheamă, mă? Cu Maftei. N-am niciun fel de regret la acest incident petrecut şi să fie învăţătură de minte pentru orice jucător tânăr.

Dacă-l corectez de trei, patru, cinci ori în cinci minute, 10 minute şi mă subestimează (n.r. vrea să spună subminează), înseamnă că avem o problemă. Înseamnă... Poate trebuia să reacţionez şi mai dur. Nu se poate ca un jucător atenţionat să nu-şi bage antrenorul în seamă, că nu sunt antrenor de paie, să stau pe bancă, să primesc telefoane şi să fac ordine. Cel puţin să se uite la mine când mă agit şi vreau să-i corectez.

Încă nu s-a născut un jucător care să se uite aşa la mine, să strig la el şi să nu se uite la mine, pentru că-l corectez, îi doresc binele şi să-i corectez jocul lui prost pe care l-a început pe faza defensivă. Trebuie să înveţe, să se adapteze la rigorile fotbalului modern.

Dacă el la 20 de ani nu se uită la un antrenor... Acum fără falsă modestie, dar nu s-a născut un jucător care nu să-mi răspundă, că poate ar avea argumente, dar să nu se uite la mine? Nu se poate aşa ceva! Hai să facem doar aşa şi vorbim despre reacţia mea sau de bunul simţ al jucătorilor?

Eu fac legea aici şi să fie clar. Să înţeleagă toţi jucătorii, poate vin sau nu mai vin la Oţelul, dar asta e regula de bază şi asta a adus succes la echipă până acum şi în continuare va fi la fel”, a declarat Dorinel Munteanu.

Etichete: dorinel munteanu , cristi balaj


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un cunoscut model transsexual din Georgia a fost ucis la numai o zi după ce a fost adoptată legea anti-LGBTQ

Un cunoscut model transsexual georgian a fost ucis, au declarat oficialii locali, la o zi după ce Guvernul a adoptat o lege care va impune limitări radicale ale drepturilor LGBTQ+ în Georgia, informează The Guardian. Motivele crimei nu sunt cunoscute, deocamdată.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Răsturnare de situație în cazul Simonei Halep

Video Scene "incredibile": ce i-a făcut Dorinel Munteanu tânărului de 20 de ani împrumutat de la Farul

Unde s-a angajat Neil Lennon, la o lună după ce a fost dat afară de la Rapid

După patru ani, Adi Petre a spus totul: ”A venit domnul Becali în vestiar. Știam dinainte”

Niță a luat 4 goluri, Stanciu a făcut spectacol! Ce a ieșit la meciul contra lui Toney, Mahrez și Firmino

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Florin Prunea a spus care e surpriza serii în SuperLigă: ”Știm cu toții”

Ordinul nu se discută! Cum arată primul 11 al FCSB-ului pentru duelul cu Petrolul. Bîrligea debutează

Video Hermannstadt - CFR Cluj 0-0. Niciuna dintre cele două n-a putut da lovitura! Remiză între Măldărășanu și Petrescu

Iftime, discurs fără milă la adresa lui Marius Croitoru după 3 ani de colaborare: ”Nimeni nu-l suportă. Ești măscărici?”

Citeşte şi

Exclusiv Cristi Balaj a anunțat în direct problemele ”Feroviarilor”, înainte de Hermannstadt - CFR Cluj

Exclusiv Niciun refuz pentru CFR Cluj în mercato! Dezvăluirea făcută de conducerea ardelenilor

PEROZSalma Hayek, ședință foto provocatoare pe puntea unui iaht de lux. La 58 de ani, actrița continuă să arate impecabil

FILM NOWA rupt tăcerea după 30 de ani. Sharon Stone a spus cine este producătorul care a sfătuit-o să întrețină relații intime cu partenerul de film, pentru o mai bună chimie pe ecrane

L-a desființat pe Nicolae Dică după ce l-a demis: „Va rămâne poreclit `Zece Zero`. Noul antrenor va fi o mare surpriză” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Patronul din Liga 1 care și-a făcut praf fostul antrenor: ”Nimeni nu-l suportă. Ești măscărici?” citeşte ştirea pe ziare.com

Răsturnare de situație în cazul lui Mario Iorgulescu. De ce i s-a anulat condamnarea la 13 ani de închisoare. Ce urmează pentru tânărul milionar citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cum comentează Lady Gaga zvonurile conform cărora ar fi de fapt bărbat: „M-am obișnuit să se spună minciuni despre mine!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cum comentează Lady Gaga zvonurile conform cărora ar fi de fapt bărbat: „M-am obișnuit să se spună minciuni despre mine!”

Digi World

Cât de nocive sunt pentru sănătate uscătoarele de rufe pe care le avem acasă. Avertismentul lansat de oamenii de știință

Digi Animal World

Autoritățile au crezut că au găsit un vultur rănit, dar când l-au analizat, au izbucnit în râs. Ce avea, de fapt, pasărea prădătoare