Andrea Mandorlini a condus CFR în 35 de meciuri / Foto: Sport Pictures

Reacția lui MM Stoica despre numirea lui Andrea Mandorlini la CFR Cluj

articol scris de Digi Sport
19.06.2023, 14:46
  • Champions League: Bologna - Șahtior, miercuri, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Manchester City - Inter, miercuri, 22:00, DGS 1

Preluarea echipei CFR Cluj de către Andrea Mandorlini (62 de ani) este considerată, chiar și de către rivale, o mișcare importantă făcută de ardeleni.

Ultimul sezon cu Dan Petrescu (55 de ani) pe banca de rezerve nu a mai fost unul încununat cu un nou titlu de campioană, astfel că ambele părți au convenit să se despartă cu un an înaintea expirării înțelegerii.

S-a vorbit că echipa va fi preluată de către Cristiano Bergodi (58 de ani), însă până la urmă a fost Mandorlini, cel care a câștigat în 2010 titlul, Cupa României și Cupa Ligii cu CFR Cluj.

MM Stoica crede că numirea lui Mandorlini la CFR Cluj este o mutare inspirată a ardelenilor

MM Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a comentat numirea lui Mandorlini la CFR Cluj.

"Nu știu ce să spun... Parcă nu a mai fost la fel de puternică CFR cu el (n.r. cu Dan Petrescu, în ultimul sezon), asa cum era în anii trecuți.

Lui Mandorlini îi cunoaștem CV-ul și cred că e o achiziție foarte bună a celor de la CFR", a afirmat Stoica în conferința de presă în care a fost prezentat Alex Băluță la FCSB.

Ce a spus Andrea Mandorlini despre revenirea la CFR Cluj

Mandorlini a revenit astfel în Gruia după ce a mai activat ca "principal" al ardelenilor în sezonul 2009-2010. Noul antrenor al celor de la CFR Cluj a avut o primă reacție în exclusivitate pentru reporterul Digi Sport, Bogdan Pop.

"Mă bucur că m-am întors la CFR, acasă. Cunosc și iubesc Clujul, România. Sunt nerăbdător să începem treaba. Știu că sunt echipe bune in campionat, Steaua (n.r. FCSB), Dinamo, Rapid, Craiova, iar obiectivul nostru este să ne batem acolo sus pentru titlu.

Clar, lucrurile s-au schimbat din 2010 până acum, dar campionatul este unul puternic, iar fotbalul românesc este în creștere, la fel ca fotbalul italian. Acum este devreme să vorbim despre nume, cert este că ne uităm și analizăm posibile transferuri care să întărească echipa", a spus Andrea Mandorlini.

Etichete: andrea mandorlini la cfr , mandorlini fcsb , mm stoica mandorlini


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Explozia pagerelor din Liban | Cum a fost planificat atacul împotriva Hezbollah. „A fost un moment de acum ori niciodată”

Israelul a decis marți să arunce în aer pagerele purtate de membrii Hezbollah în Liban și Siria, de teamă că operațiunea sa secretă ar fi putut fi descoperită de grup, au declarat trei oficiali americani pentru Axios.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto A câştigat Roland Garros, visa să ajungă ca Halep, dar acum e medic chirurg la Floreasca

Primul fotbalist din lume care nu mai suportă și a spart tăcerea. ”Dacă va continua, vom intra în grevă”

După 29 de ani, a căzut recordul la Real Madrid! S-a scris istorie în UEFA Champions League

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

Video Jurnaliștii spanioli l-au descris pe Andrei Rațiu în două cuvinte, după super golul marcat în Rayo - Osasuna

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

S-a lăudat că n-a fost demis niciodată în 26 de ani, iar a doua zi a fost dat afară

"Ridicol". Cât primește Ianis Hagi pe lună de la Rangers, deși nu mai joacă nici la echipa a doua

Ultima lovitură dată de liderul ”U” Cluj. Golgheterul cu care s-a înțeles Ioan Ovidiu Sabău

Foto Singurul jucător de la FCSB care a fost prezent la înmormântarea lui Gigi Mulțescu

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOW„Nu în viața asta!”. Kate Winslet a refuzat să-și acopere „colăceii”, după ce i s-a sugerat acest lucru pe platourile de la „Lee”

Lovitură cruntă pentru Rapid! Motivul pentru care Marius Șumudică nu-i poate utiliza pe Aaron Boupendza și Clinton N’Jie citeşte ştirea pe Prosport.ro

A devenit Campion Mondial alături de Lionel Messi, iar acum va fi evaluat psihologic, într-un dosar de viol citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Digi World

Descoperirea uluitoare care l-a lăsat pe un bărbat cu gura căscată. Ce a găsit în pereții unei case

Digi Animal World

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului