Ioan Ovidiu Sabău / Foto: Profimedia

Reacția lui Ioan Ovidiu Sabău, după ce ”U” Cluj a suferit prima înfrângere din acest sezon de SuperLigă

articol scris de Digi Sport
28.09.2024, 19:34
  • Premier League: Man. United - Tottenham, duminică, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - FCSB, duminică, 21:30, DGS 1

Universitatea Cluj a pierdut, în deplasare, scor 0-1, pe terenul celor de la Poli Iași, într-un meci din cadrul etapei a 11-a din SuperLigă

Unicul gol al acestei partide a fost marcat de Guilherme (minutul 50), din pasa decisivă a lui Alin Roman.

În urma acestui rezultat, ”Șepcile Roșii” au suferit prima înfrângere din acest sezon de SuperLigă, după zece meciuri consecutive fără înfrângere. 

Ioan Ovidiu Sabău: ”Am fost destul de neinspirați la ultima pasă. A fost o zi proastă”

După acest meci, Ioan Ovidiu Sabău (55 de ani), antrenorul Universității Cluj, a subliniat că elevii săi nu au reușit să ia cele mai bune decizii la ocaziile pe care și le-au creat la poarta lui Jesus Hernandez. 

Însă, tehnicianul a mărturisit că se aștepta ca, la un moment dat, echipa sa să sufere și prima înfrângere din actuala stagiune. De aceea, Sabău le-a transmis jucătorilor săi că au doar de învățat din această înfrângere din Copou. 

”A venit și acest moment (n.r. al primei înfrângeri). A fost un teren pe care a fost foarte greu să construiești. Sărea tot timpul mingea. Și în astfel de condiții trebuia să jucăm mai direct, pe cei doi atacanți.

În a doua repriză la prima situație a lor de gol au marcat, după care am avut o reacție destul de bună, dar am fost destul de neinspirați la ultima pasă.

Ei (n.r. jucătorii de la Poli Iași) s-au luptat pentru fiecare minge. Mergem înainte, până la urmă ne așteptam să vină și prima înfrângere. Trebuie să ne revenim și să avem încredere în noi, să muncim și mai bine. Trebuie analizat acest joc, avem mult de învățat. 

Până acum am arătat că știm să jucăm fotbal. A fost o zi proastă. Mai intervine și o astfel de stare, de oboseală, și să nu iei deciziile cele mai bune. Este o lecție, capul sus, și mergem mai departe”, a spus Sabău, la flash-interviu. 

Deși a pierdut în Copou, Universitatea Cluj va rămâne pe primul loc al ierarhiei din SuperLigă cel puțin până la începerea următoarei etape de campionat. După eșecul cu Poli Iași, ”Șepcile Roșii” au 22 de puncte obținute din 10 partide. 

Clasamentul SuperLigii

Clasamentul SuperLigii / Foto: Digi Sport

VIDEO Rezumat Poli Iași - ”U” Cluj, scor 1-0

Etichete: u cluj , ioan ovidiu sabau , poli iasi , superliga


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Concluzii după dezastrul Satan II. Putin nu controlează situația arsenalului nuclear. „Nicio rachetă grea nu e complet operațională”

Testul nereușit al rachetei balistice intercontinentale (ICBM) rusești „Sarmat” (cunoscută și sub numele de Satan II) de acum câteva zile subliniază evaluările anterioare conform cărora starea arsenalului nuclear al Rusiei ar putea fi supraestimată. Lansarea eșuată, care s-a soldat cu distrugerea rachetei și a silozului său, ridică semne de întrebare cu privire la amenințările Kremlinului la adresa Occidentului și la răspunsul său discret la recentele incursiuni militare ale Ucrainei pe teritoriul Rusiei, comentează Institutul Robert Lansing.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Cristi Chivu s-a mutat în România după 15 ani în străinătate și a avut parte de o mare surpriză: ”Nu e a lui”

"Telenovela" s-a terminat! Rangers i-a propus renegocierea salariului, Ianis Hagi a dat răspunsul final

Exclusiv Gigi Becali îl aștepta să semneze, dar ce a urmat l-a lăsat fără cuvinte: ”Rar întâlnești. Pe el nu-l interesează”

Gigi Becali a văzut cum a jucat Chiricheș cu RFS și i-a transmis un mesaj clar fundașului de la FCSB: ”N-ai cu cine!”

Exclusiv Lui Gigi Becali i-a venit ”o idee” după meciul cu RFS și a dezvăluit decizia luată: ”20 de milioane de euro”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Rapid - Oțelul 0-0, ACUM pe Digi Sport 1. Giuleștenii au cele mai mari ocazii ale partidei

Mesajul acid al lui Dan Petrescu pentru FCSB, imediat după CFR - UTA 1-3

Taxă pe lux! Cât trebuie să plătească Ion Țiriac pentru ”bijuteria” pe care a luat-o ”gratis”: ”Nu știu de ce nu am două”

Video Cât ghinion! A fost scos pe targă, la primul meci ca titular în Liga 1. Primul verdict al medicilor

Citeşte şi

Video Fanii celor de la UTA, nervoși după victoria cu CFR! Un fotbalist le-a răspuns: ”Așa ar trebui”

A marcat în CFR - UTA 1-3 și a recunoscut: ”Mă bucur pentru mine”

PEROZSobră din față, îndrăzneață când s-a întors cu spatele. Mădălina Ghenea a făcut senzație în Milano cu ținuta și cu atitudinea

FILM NOWCatherine Zeta-Jones, după ce a postat o poză nud: "În pană de idei pentru cadoul lui Michael. Asta e opțiunea nr 2"

Gabi Tamaș dezvăluie: „Fumez de la cinci ani! La un moment dat m-am lăsat, din clasa a opta până în a noua” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Săptămâna revenirii! Simona Halep va reveni în tenis săptămâna viitoare citeşte ştirea pe ziare.com

Momentul în care Sever Mureșan a contat pentru sportul românesc. Legătura cu Dinamo și cele 159 de milioane de euro de la Dacia Felix citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anca Țurcașiu, în formă maximă la 54 de ani. Și-a arătat bronzul ciocolatiu și corpul tonifiat, într-un costum de baie cu animal print

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anca Țurcașiu, în formă maximă la 54 de ani. Și-a arătat bronzul ciocolatiu și corpul tonifiat, într-un costum de baie cu animal print

Digi World

Unul dintre cele mai frumoase orașe din lume, vulnerabil în faţa creşterii nivelului mării. Plajele ar putea fi grav afectate

Digi Animal World

Reacția unui bărbat când se întâlnește cu un urs în fața propriului garaj. Imaginile sunt virale: „Ce calm e!”