Gigi Becali / Foto: Captură Digi Sport

Reacția lui Gigi Becali, după ce Adrian Mititelu i-a cedat pe Bauza și Baeten la CFR Cluj: ”Am făcut ofertă”

articol scris de Digi Sport
13.06.2024, 14:39
  • UCL: Brest - Leverkusen, miercuri, 19:45, DGS 1

  • UCL: Barcelona - Bayern, miercuri, 22:00, DGS 1

Gigi Becali a dat lovitura pe piața transferurilor, după ce a anunțat că s-a înțeles cu Laszlo Dioszegi pentru transferul lui Marius Ștefănescu.

Chiar dacă a mai făcut două transferuri (David Kiki și Daniel Popa) în prealabil, Gigi Becali i-a mai curtat în trecut și pe Juan Bauza (28 de ani) și William Baeten (27 de ani), jucători care au fost împrumutați de la FCU Craiova la CFR Cluj pentru sezonul 2024/2025.

Gigi Becali: ”Am spus eu vreodată că-l vreau pe Bauza? A fost vorba doar de Baeten, am făcut ofertă de 200.000 de euro”

Gigi Becali a susținut o conferință de presă la ”palat”, iar patronul de la FCSB a fost întrebat și în legătură cu noile mutări parafate de CFR Cluj, ținând cont că Baeten și Bauza sunt doi jucători despre care s-a interesat în trecut.

Totuși, chiar dacă obișnuia să vorbească în termeni laudativi despre Bauza, acum, patronul de la FCSB a susținut că l-a vrut doar pe Baeten, pentru care a și făcut o ofertă în această vară, refuzată, însă, de Adrian Mititelu.

”Am spus eu vreodată că-l vreau pe Bauza? Ce mă interesează pe mine că e talentat. A fost vorba doar de Baeten, am făcut ofertă de 200.000 de euro. Niciodată nu m-a interesat Bauza.

Nu e de ajuns să fie talentat. Nici gratuit nu m-a interesat. Ce să mai cumpăr de la Mititelu? Ce să aibă Mititelu ca să iau de la el? S-a întărit cu Baeten, că e jucător, dar poate Bauza e veriga slabă. Cred că joacă la Petrescu”, a afirmat Gigi Becali la proprietatea sa din Aleea Alexandru.

Mititelu a spus în ce condiții se vor duce Bauza și Baeten la CFR Cluj

Cele două cluburi au convenit asupra unui împrumut valabil un sezon, 2024-2025, iar acum oficialii din Gruia mai trebuie să cadă la pace și cu fotbaliștii. Mititelu a spus ce l-a împins spre o astfel de decizie și a argumentat prin două argumente: salariul mare al jucătorilor, dar și dorința acestora de a continua să evolueze tot în SuperLiga.

”Este adevărat că am bătut palma. Am ajuns la o înțelegere cu Dan Petrescu și cu domnul Ioan Varga. Urmează acum ca cei de acolo să se înțeleagă cu jucătorii.

 

Este vorba de un împrumut pe un an. Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt clare”, a spus Mititelu, într-o intervenție telefonică în direct, găzduită de emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Chestionat dacă salariile celor doi a reprezentat un puternic argument pentru a-i lăsa să plece, mai ales acum în condițiile în care oltenii vor fi în Liga 2, Mititelu a replicat sincer.

”Salariul nu este mic, plus că și jucătorii mi-au zis clar că nu or să joace în Liga 2. Le-am promis că o să fac în așa fel încât să nu joace în Liga 2. Am înțeles că au un anumit nivel. Le-am rezolvat această doleanță.

Deși, dacă am ajuns în Liga 2, am ajuns și din cauza lor. Dar am zis să-i ajut”, a mai spus Mititelu, la Digi Sport.

  • 20.000 de euro este salariul lui Bauza la FCU Craiova
  • 15.000 de euro este salariul lui Baeten la FCU Craiova.

Etichete: adrian mititelu , gigi becali , fcsb , bauza , fcu craiova 1948 , baeten


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Suspecții în cazul atentatului cu bombă din Arad au fost prinși după trei ani. Fiica milionarului ucis, principala suspectă

La trei ani după moartea omului de afaceri arădean Ioan Crișan, într-o explozie în parcarea unui supermarket, suspecții atentatului au fost prinși. Atacul ar fi fost comandat de fiica milionarului, potrivit unor surse din anchetă, citate de Digi24. Poliția a anunțat miercuri dimineață că face percheziții în acest caz.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Acuzată la JO 2024 că este bărbat, Imane Khelif a făcut marele anunț, după mai bine de două luni

"Așa mă simt acum!" Pique a "rupt" tăcerea, la doi ani după ce a părăsit-o pe Shakira pentru Clara Chia

Englezii au făcut ”pariul”: scorul cu care se va termina Rangers - FCSB

Marius Șumudică, ”altă persoană”: discurs complet neașteptat după 5-0 cu Farul! Cum a numit-o pe FCSB

Dan Petrescu a avut dreptate! CFR a anunțat verdictul în cazul lui Louis Munteanu: ”Putea fi mult mai grav”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Credit limitat pentru Philippe Clement la Rangers: anunțul scoțienilor, înaintea meciului cu FCSB din Europa League

Reacția lui Carlo Ancelotti, după hat-trick-ul reușit de Vinicius Jr. în Real Madrid - Borussia Dortmund 5-2

Gigi Becali, mesaj pentru Gică Hagi, după Rapid - Farul 5-0

Foto Real Madrid a făcut iar "remontada" în Champions League, iar glumele au curs în valuri! Cele mai tari meme-uri

Citeşte şi

Gigi Becali se întâlnește cu Răzvan Burleanu pentru că-i dă un milion de euro

Gigi Becali a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Ioan Varga

PEROZCum a apărut Kim Kardashian la petrecerea de ziua ei de naștere. Vedeta a purtat o rochie transparentă și extrem de mulată

FILM NOWSalma Hayek, desculță într-un videoclip postat pe Instagram. Imaginile au făcut furori pe internet: „De departe cea mai frumoasă!”

Următorul transfer pregătit de Gigi Becali în culise! „E cel mai vizibil! Și îl văd potrivit pentru Germania” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Probleme pentru Răzvan Lucescu! Poliția din Grecia, pe urmele lui, după ce a făcut un gest grosolan la derby-ul cu AEK Atena citeşte ştirea pe ziare.com

După moartea fiului lor la doar 25 de ani, au descoperit o viață dublă secretă în online pe care nu au bănuit-o niciodată citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Alexandra Stan, într-o ținută care i-a lăsat pe fani fără cuvinte. Trupul artistei arată perfect: „Zici că ești făcută cu AI”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Alexandra Stan, într-o ținută care i-a lăsat pe fani fără cuvinte. Trupul artistei arată perfect: „Zici că ești făcută cu AI”

Digi World

Sunt sucurile cu îndulcitori o alternativă mai bună decât cele cu zahăr? Un medic gastroenterolog explică de ce sunt dăunătoare băuturile dietetice

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit