Mircea Lucescu, selecționerul României / Foto: Sport Pictures

Reacția lui Florin Stîngă, după ce Mircea Lucescu a fost prezent la victoria cu Poli Iași

articol scris de Digi Sport
26.10.2024, 19:39
  • Premier League: Arsenal - Liverpool, duminică, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Rapid, duminică, 21:00, DGS 1

Poli Iași a fost învinsă de Petrolul Ploiești, scor 1-3, în etapa cu numărul 14 din SuperLiga României.

Deși Bordeianu a reușit să deschidă scorul pentru Iași, Grozav a egalat situația pe tabelă după numai cinci minute. În minutul 38, Kamberi a primit cartonașul roșu și și-a lăsat echipa în inferioritate numerică.

După pauză, ”Lupii galbeni” au marcat prin Tudorie și Mario Bratu și au obținut victoria. Astfel, cu 22 de puncte, Petrolul este pe locul doi, în timp ce Poli Iași a rămas pe poziția a zecea, cu 17 puncte.

Florin Stîngă: "Îmi doresc din suflet, de ce nu, să cheme și la echipa națională jucători de la Petrolul"

La finalul partidei, prezent la flash-interviu, Florin Stîngă, antrenorul secund al Petrolului, a ținut să-și felicite elevii pentru efortul depus și pentru rezultatul bun obținut. Totodată, tehnicianul a mai vorbit și despre prezența selecționerului Mircea Lucescu pe stadionul Ilie Oană. El a transmis că și-ar dori să-și vadă jucătorii în tricoul primei reprezentative.

"O seară magică, o seară frumoasă, un fotbal frumos practicat de jucătorii noștri. O evoluție care a încântat suporterii, asta e cel mai important pentru noi. Suntem mândri și fericiți că am reușit să terminăm un tur de campionat fără să fim învinși pe acest stadion. Sperăm să ne menținem și în continuare pe o poziție cât mai bună.

Mulțumim lui Dumnezeu că ne-a ajutat să câștigăm acest meci. Suporterii care au fost astăzi, au fost alături de noi, ne-au încurajat. Pentru mine a fost o seară magică. O bucurie pe care nu pot s-o descriu. Suntem mândri și fericiți că suntem pe locul 2.

Pentru noi e important că am obținut cele 3 puncte. Sunt bucuros, chiar ieri, la faze fixe, i-am zis lui Gicu (n.r. Gheorghe Grozav) unde trebuie să stea și astăzi a înscris. Ușor ușor devenim o echipă puternică și înscriem din faze fixe. Sper că acest rezultat să ne motiveze și mai tare și la sfârșitul campionatului să fim în primele șase.

A fost o săptămână grea. Am muncit mult. Ne-am pregătit. A fost o presiune pentru că ne-am dorit foarte mult victoria. Personal îmi doresc ca acest club să crească. Asta înseamnă efort, sacrificiu, muncă.

Jocul nostru a arătat bine și până atunci (n.r. la cartonașul roșu). Într-adevăr, este și un avantaj, de care am profitat, e clar.

(n.r. Mircea Lucescu a fost la meci) Mă bucur, cred că a avut și dânsul ce să vadă. Îmi doresc din suflet, de ce nu, să cheme și la echipa națională jucători de la Petrolul. Ar fi o mândrie pentru toată lumea.

(n.r. Ce jucători ai propune la națională) Nu aș putea să fac acest lucru. Este un antrenor foarte mare, poate cel mai mare antrenor al României. N-am cum să-i dau eu sfaturi dânsului.

Mâine vom face un antrenament. Pentru jucătorii care au fost pe teren va fi regenerare. Pentru jucătorii care au jucat mai puțin va fi un antrenament bun. Chiar acum am discutat și cu mister (n.r. Mehmet Topal) despre cum formăm echipa și lotul pentru meciul de marți (n.r. cu Agricola Borcea, în Cupa României). Va trebui să câștigăm, e clar. Am deja formația lor, cu cine au jucat astăzi. Știu cum au jucat, ce sistem joacă.

Terenul e foarte prost, joacă cu agresivitate. Îl au în poartă pe Rîmniceanu (n.r Victor Rîmniceanu), care a jucat la nivelul Ligii 1. Mai e Ghinga (n.r Sebastian Ghinga), care a fost la Sepsi. Mai e Novac (n.r Daniel Novac). Jucători cu experiență. E clar că vor să demonstreze și vor da 300 la sută", a declarat Florin Stîngă, la flash-interviu.

VIDEO Rezumat Petrolul Ploiești - Poli Iași 3-1

Etichete: mircea lucescu , petrolul - poli iași , florin stinga


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Haos provocat de un român, la Milano. Motivul pentru care „Gheorghe” a pus pe jar pompierii și poliția

Haos provocat de un român, la Milano. Bărbatul s-a urcat pe fațada gării centrale din oraș și i-a făcut pe pompierii italieni să declanșeze planul de urgență.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Transformare fizică a lui Mike Tyson la 58 de ani. ”Sunt pur și simplu o specie diferită de ființa umană”

Decizia instanței în procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. S-au despărțit în 2021

Exclusiv CFR Cluj a smuls un punct în minutul 90+3, dar Ioan Varga a fost un car de nervi la final: ”Am informații”

Sportivul român care e o ”bestie” și are o relație cu fosta iubită a lui George Clooney! Ea e cu 15 ani mai în vârstă

Și-au dat afară antrenorul plătit anual cu 40.000.000 € și au ales înlocuitorul! Răzvan Lucescu, pe listă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Eșec istoric! Real Madrid putea fi unică în Spania, dar totul s-a prăbușit după umilința din "El Clasico"

Gerard Pique nu s-a putut abține! Ce a postat imediat după fluierul final în "El Clasico"

Presa din Spania s-a întrecut în titluri, după Real Madrid - Barcelona 0-4: ”De neuitat”

Lamine Yamal a rostit doar câteva cuvinte pe teren, după ce Barcelona a umilit-o pe Real Madrid

Citeşte şi

Exclusiv Carlo Ancelotti, comparat cu cel mai titrat antrenor român

Reacția lui Emil Săndoi, după înfrângerea cu Petrolul Ploiești! A dezvăluit ce a făcut diferența

PEROZEva Zaharescu s-a cazat într-un resort de lux din Maldive și a făcut parada costumelor de baie. Înaltă, senzuală și sigură pe ea

FILM NOWNicole Kidman, adevărul despre scenele intime filmate cu Tom Cruise în „Eyes Wide Shut”: „Am avut o clauză specială în contract!”

Atacantul cu care FCSB putea da lovitura! „Are detentă de baschetbalist” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Tragere la sorți: Simona Halep și-a aflat prima adversară de la Hong Kong! Va întâlni o favorită citeşte ştirea pe ziare.com

Motivul pentru care această femeie a fost părăsită de soț. Tu îți dai seama ce a văzut în poză și l-a făcut să divorțeze? citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Sabrina, solista piesei "Boys", din anii '80, poze în costum de baie la 56 de ani. Superbă și puternică, în ciuda unei boli grave

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Sabrina, solista piesei "Boys", din anii '80, poze în costum de baie la 56 de ani. Superbă și puternică, în ciuda unei boli grave

Digi World

Fructele care pot îmbunătăţi starea de spirit şi alunga oboseala mentală

Digi Animal World

Un veterinar a dezvăluit ce rase de pisici nu ar deține niciodată. A fost taxat imediat: „Cer să se facă dreptate”