Adrian Mutu s-a dus pe teren să aplaneze conflictul dintre Săpunaru și Paramatti / Foto: captură Digi Sport

Exclusiv Reacția lui Adrian Mutu după ce Săpunaru a sărit să-l bată pe Paramatti: "Provocare pe față. Mă luaseră și pe mine nervii"

articol scris de Digi Sport
10.05.2022, 18:34
  • Liga Națiunilor: Danemarca - Serbia, duminică, 19:00, DGS 1

  • Liga Națiunilor: Elveția - Spania, duminică, 21:45, DGS 1

Cristi Săpunaru a fost protagonistul unui moment incredibil la finalul meciului Rapid - U Craiova 1948, scor 2-3, din etapa a opta din play-out.

Fundașul Rapidului a sărit să-l bată pe Paramatti, i-a pus mâna în gât și a fost cu greu ținut de jucători și de arbitru. Antrenorul giuleștenilor, Adrian Mutu, a explicat ce s-a întâmplat în acel moment, mai ales că și el a intrat pe teren.

Reacția lui Adrian Mutu, după ce Săpunaru a sărit să-l bată pe Paramatti: "Provocare pe față"

"Nu a lovit pe nimeni, nu a apucat. Asta e lovire? Asta nu e lovire, e o împingere care se întâmplă într-un meci. Eram și eu acolo. Normal că nu mi se pare ok, dar nici așa.

Uite, aici nu a dat în Paramatti. Să fim serioși. Galben, probabil. Nea Nelu, dacă mata erai arbitru, dădeai roșu pentru asta? Păi sunt mii din astea în teren.

E supărat, se descarcă. Dacă se oprea, l-aș fi avut la următoarele meciuri. Mi s-a întâmplat și mie ca jucător, dar mi se pare prea mult pentru Paramatti. Adică să îi arăți stema în nas?

Se vede că e străin, nu faci asta pe Giulești. Un român nu ar fi făcut asta, nu faci asta pe Giulești, e o provoare pe față, nu trebuie să o faci. Știm că Rapid și Craiova sunt rivali, da?

Se știe foarte bine că Craiova are un complex al Rapidului de mulți ani, mai ales de la acel dureros 1-0 de pe Giulești, când a retrogradat. Știe și Paramatti, că e de câțiva ani în România. Și tu vii și ii arăți stema în nas unui jucător exemplar și reprezentativ pentru România?

Asta justifică nervii lui Săpunaru, până la urmă. Eu, ca antrenor, aș fi dorit ca el să își gestioneze sentimentele, dar îl înțeleg. Mă luaseră și pe mine nervii acolo pe teren, sincer.", a spus Adrian Mutu, la Fotbal Club.

Adrian Mutu: "Mă luaseră și pe mine nervii

Adrian Mutu a adus în discuție un moment în care a fost chiar el protagonist. S-a întâmplat în 2003, când Mutu era la Chelsea. La un meci cu Lazio, Sinisa Mihajlovic l-a scuipat pe Mutu.

"Nu face nimic ieșit din comun pe un teren de fotbal, au fost lucruri mult mai grave, am văzut și în Champions League mult mai grave. Dar tu te duci la căpitanul de echipă, care și reprezentativ? Scuză-mă, îți și asumi.

Eu nu îl acuz pe Paramatti, se întâmplă lucrurile astea. Și eu am provocat, am fost provocat, vrei să îți scoți din joc, mental, un adversar, sunt trucuri.

La vestiare era să ne omorâm cu toții. (n.r.: în 2003, când Sinisa Mihajlovic l-a scuipat pe Mutu). Eu am fost băiat destept după ce m-a scuipat, pentru că știam că vine roșul.

Plus că atunci Chelsea a bătut-o cu 4-0 pe Lazio. De aia am fost băiat deștept. Dar la final nu știu dacă mai eram așa de deștept, sincer, dacă imi dădea așa o ditamai flegmă pe față", a explicat Adrian Mutu.

Cum va fi sancționat Săpunaru pentr că a sărit să-l bată pe Paramatti

"Eu sunt primul penalizat și echipa pentru această absență a lui Săpunaru și el știe asta. Săpunaru a mai avut câteva din astea, știe că mai trebuie să lucreze cu propria lui persoană.

A mai avut din astea. Încet-încet își va controla asta. E singurul jucător emblematic care joacă la echipa lui de suflet la vârsta asta, nu știu dacă mai e acum în Liga 1 vreun fotbalist așa.

Dacă o să fie sancționat, întrebați clubul, eu sunt antrenorul nu știu. Dacă va fi sancționat de mine? Da, va fi. La noi, când greșești, îți spun suma și la revedere. Se strânge suma acolo și la final tot ei se duc la o masă. Probabil o să dea Cristi masa asta direct", a precizat Mutu.

Etichete: adrian mutu , cristi sapunaru


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Când pică Paștele ortodox și catolic în 2025. Anul viitor, cele două sărbători vor fi în aceeași zi

În anul care urmează, Paștele Ortodox și Paștele Catolic pică în aceeași zi. Creștinii vor celebra sărbătoarea Învierii Domnului pe data de 20 aprilie 2025.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Ion Țiriac: ”Vă spun o noutate. Candidez la președinție! Absolut serios”. Ce a urmat

Foto "ROMÂNIA a trecut pe aici!" Cum au lăsat "Tricolorii" vestiarul de la Prishtina, după 3-0 cu Kosovo

Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina

Video Kosovo - România 0-3. Mircea Lucescu, debut cu o victorie superbă la al doilea mandat pe banca naționalei

Răzvan Marin a dezvăluit ce i-a spus portarul kosovar, înainte să îl "execute" din penalty

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Vestea pe care Mircea Lucescu nu voia să o audă înainte de România - Lituania

Dennis Man a fost propus la Juventus, iar Gică Popescu a reacționat

Federația a luat decizia, după ce selecționerului Angliei i s-a cerut demisia pentru gestul care a scandalizat întreaga țară

Gigi Becali i-a spus direct unui fotbalist: ”Joci ce zice Ferguson, nu ce vrei tu!”. Replica primită

Citeşte şi

Adrian Mutu a primit oferta să revină în SuperLigă! Răspunsul dat

Exclusiv Rădoi, favorit la Sepsi? De ce se întârzie numirea noului antrenor. ”Cine vine, trebuie să accepte condiția asta”

PEROZCu mâinile prin păr, ruj roșu pe buze și o rochie crăpată până la coapsă, Mădălina Ghenea a făcut din nou furori la Veneția

FILM NOWGeorge Clooney l-a ironizat pe Brad Pitt, din cauza vârstei: „E norocos că încă mai lucrează!”

Cum putea rămâne Albion Rrahmani la Rapid! „Tu, Șucu, trebuia să-l chemi și să-l întrebi asta” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ianis Hagi nu a mai rezistat: "Nu mai folosiți declarațiile lui Giovanni Becali ca și cum ar fi ale mele!" citeşte ştirea pe ziare.com

Alfred Bulai a făcut infarct în închisoare. Fostul profesor, transportat de urgență la Spitalul Militar din Capitală. Care este starea lui actuală citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”

Digi World

Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia