Marius Croitoru, pe banca echipei FC Argeș / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Reacția clubului FC Argeș, după ce Viorel Tudose a făcut praf vechiul staff tehnic: ”Vom avea timp să ne dăm în cap!”

articol scris de Digi Sport
06.04.2023, 08:46
  • Liga Națiunilor: Danemarca - Serbia, duminică, 19:00, DGS 1

  • Liga Națiunilor: Elveția - Spania, duminică, 21:45, DGS 1

Situația dezastruoasă din clasament a lui FC Argeș a declanșat un război intern la formația din Trivale.

Viorel Tudose, finanțator și membru al Consiliului de Administrație al piteștenilor, a criticat demiterea lui Andrei Prepeliță și i-a atacat direct pe Marius Croitoru și pe Constantin Schumacher.

Andrei Prepeliță: ”Vom avea timp de analize, să ne dăm în cap, să scoatem vinovați!”

Daniel Stanciu a comentat pe marginea declarațiilor făcute de sponsorul principal al piteștenilor. Directorul executiv al clubului FC Argeș nu i-a dat dreptate lui Tudose și a transmis că rolul lui Constantin Schumacher la formația din Trivale nu era doar decorativ.

Totuși, Stanciu a mărturisit că, în opinia sa, Schumacher a fost dezamăgit că nu a primit postul de antrenor principal după plecarea lui Marius Croitoru.

Totodată, Stanciu a ținut să îl contrazică pe Tudose și în ceea ce privește despărțirea piteștenilor de Andrei Prepeliță.

Nu pot să comentez ce spune domnul Tudose, este unul dintre sponsorii importanți. Este o greșeală dacă stăm acum să facem o medie a punctelor (n.red. obținute de fiecare antrenor). În vară, au venit 17-18 jucători. Majoritatea au fost străini, nu au avut timp să se adapteze.

Da, matematic, atunci am făcut mai multe puncte, dar sunt lucruri pe care le uităm. Prepeliță a beneficiat de tot sprijinul conducerii. Toată lumea l-a ajutat, dar, la un moment dat, lucrurile nu au mai mers.

Rolul lui Schumacher nu era doar decorativ, făcea parte din staff-ul tehnic. Croitoru și Prepeliță luau deciziile. Schumacher aștepta pe bună dreptate la momentul plecării lui Croitoru să fie numit interimar. A fost și o frustrare, poate pentru că s-a simțit folosit. Domnul Tudose nu a primit informațiile corecte.

Sunt lucruri care nu ne ajută. Din punct de vedere al moralului, suntem foarte afectați. Important este să ne unim. Încercăm să tragem echipa, după aia vom avea timp de analize, să ne dăm în cap, să scoatem vinovați”, a spus Daniel Stanciu la emisiunea Digi Sport Special.

Viorel Tudose i-a făcut praf pe Constantin Schumacher și pe Marius Croitoru

Cu Prepe pe bancă nu ajungeam niciodată aici. Sunt convins că Marius Croitoru nu are acum nicio remușcare și nu simte nimic când vede cum FC Argeș pierde pe bandă rulantă.

El nu are caracter, iar, dacă nu are character, nu cred că are nici cea mai mică remușcare pentru că a lăsat și a adus echipa în halul ăsta. S-a decis să se meargă pe mâna unui antrenor care nu a făcut nimic pe plan profesional în ultimul an, iar eu dacă voi mai rămâne la FC Argeș voi pune niște condiții clare de la vară.

Eu nu am venit la FC Argeș să mă bat la retrogradare. Eu în domeniul meu de afaceri m-am dus pe locul 1. Așa vreau să fac și la fotbal. Să ne batem pentru fruntea campionatului, nu la retrogradare.

Am văzut că Schumacher spune de mine că eu îmi fac doar reclamă pe spatele lui FC Argeș, dar a ajuns acest individ să vorbească de mine? Voi stați de vorbă cu un individ care are în bagajul lui de cunoștințe doar 50 de cuvinte? S-a făcut și manager acum și știe el sub ce formă am adus eu bani la FC Argeș?

Păi el e unul dintre principalii vinovați pentru situația în care ne aflăm acum. El în afară de a sta cu țigara electronică în gură la antrenamente nu făcea nimic la FC Argeș. De ce nu a venit Schumacher după cantonamentul din Austria să se spună de Prepeliță ceea ce a spus spre finalul mandatului lui Prepe?

Atunci a simțit că i se clatină scaunul celui care i se dădea prieten și a crezut că dacă îl vorbește pe el îi dăm lui echipa. A început să îl vorbească pe Prepe doar când a simțit că nu mai are Prepe zile multe și a crezut că îl punem pe el principal, nu?”, a spus Viorel Tudose, conform ProSport.

Etichete: fc arges , daniel stanciu , constantin schumacher , marius croitoru , viorel tudose


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Când pică Paștele ortodox și catolic în 2025. Anul viitor, cele două sărbători vor fi în aceeași zi

În anul care urmează, Paștele Ortodox și Paștele Catolic pică în aceeași zi. Creștinii vor celebra sărbătoarea Învierii Domnului pe data de 20 aprilie 2025.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Ion Țiriac: ”Vă spun o noutate. Candidez la președinție! Absolut serios”. Ce a urmat

Foto "ROMÂNIA a trecut pe aici!" Cum au lăsat "Tricolorii" vestiarul de la Prishtina, după 3-0 cu Kosovo

Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina

Video Kosovo - România 0-3. Mircea Lucescu, debut cu o victorie superbă la al doilea mandat pe banca naționalei

Răzvan Marin a dezvăluit ce i-a spus portarul kosovar, înainte să îl "execute" din penalty

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Vestea pe care Mircea Lucescu nu voia să o audă înainte de România - Lituania

Dennis Man a fost propus la Juventus, iar Gică Popescu a reacționat

Federația a luat decizia, după ce selecționerului Angliei i s-a cerut demisia pentru gestul care a scandalizat întreaga țară

Gigi Becali i-a spus direct unui fotbalist: ”Joci ce zice Ferguson, nu ce vrei tu!”. Replica primită

Citeşte şi

Exclusiv Decizia luată de Edi Iordănescu

Adrian Mititelu a făcut anunțul despre Marius Croitoru

PEROZCu mâinile prin păr, ruj roșu pe buze și o rochie crăpată până la coapsă, Mădălina Ghenea a făcut din nou furori la Veneția

FILM NOWGeorge Clooney l-a ironizat pe Brad Pitt, din cauza vârstei: „E norocos că încă mai lucrează!”

Cum putea rămâne Albion Rrahmani la Rapid! „Tu, Șucu, trebuia să-l chemi și să-l întrebi asta” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ianis Hagi nu a mai rezistat: "Nu mai folosiți declarațiile lui Giovanni Becali ca și cum ar fi ale mele!" citeşte ştirea pe ziare.com

Alfred Bulai a făcut infarct în închisoare. Fostul profesor, transportat de urgență la Spitalul Militar din Capitală. Care este starea lui actuală citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”

Digi World

Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia