Marius Şumudică / Foto: Getty Images

News Alert Răsturnare de situație în cazul lui Șumudică! Antrenorul, deturnat deși Becali i-a acceptat ultima cerere

articol scris de Digi Sport
20.05.2021, 15:10
  • Premier League: Man. United - Tottenham, duminică, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - FCSB, duminică, 21:30, DGS 1

Gigi Becali (62 de ani) a anunțat ieri că a bătut palma cu Marius Șumudică, iar acesta urmează să fie antrenorul FCSB-ului din sezonul următor, doar că lucrurile pot lua o întorsătură neașteptată.

Patronul FCSB a anunțat astăzi, la palat, în fața reporterilor, după ce a discutat la telefon cu Valeriu Argăseală, că ”99 la sută” Șumudică va fi antrenorul echipei. Acum, antrenorul român, fost campion al României cu Astra, a mai cerut un bonus în cazul câștigării titlului, lucru confirmat de Becali.

Șumudică i-a mai cerut lui Becali un bonus! Discuții și cu Mihai Rotaru

„Da, tată. Mi-a mai cerut 100.000 la câștigarea titlului și am fost de acord. Deci nu e 90 la sută, nici 99 cum am zis la prânz, e 99,9. Eu așa zic, dacă am fost de acord cu cererea lui”, a explicat patronul FCSB, pentru Digi Sport.

Totuși, din informațiile Digi Sport, Șumudică ar fi dat înapoi, în primul rând la presiunea suporterilor rapidiști, dar și datorită discuțiilor pe care le are cu Mihai Rotaru. finanțatorul Universității Craiova, și care pot fi finalizate după finala Cupei României Astra - Universitatea Craiova.

În cazul în care oltenii nu câștigă trofeul, Marinos Ouzounidis va fi înlocuit, cel mai probabil, cu Marius Șumudică.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Digi Sport (@digisport.ro)

Finala Cupei României dintre Universitatea Craiova și Astra poate fi urmărită sâmbătă, de la ora 20:30, în direct pe Digi Sport 1 și pe digisport.ro pentru abonații RCS-RDS.

Clauzele lui Șumudică de la FCSB

Tehnicianul va avea bonusuri doar pentru cupele europene, nu și pentru campionat. De asemenea, Becali spune că îi va seta o clauză de reziliere de un milion de euro, însă aceasta va trebui plătită doar de un posibil club interesat de antrenor, nu și de Șumudică, dacă acesta va dori să plece.

"Șumi i-a dat buletinul lui Argăseală să facă contractul. Acum o oră a mai discutat cu Vali termenii contractului.

I-am propus un contract bun. Ia 500.000 pentru Champions League, 200.000 pentru Europa League. 25.000 dacă intră în Conference League. Adică 20.000 pe lună plus încă cinci dacă intră în Conference. Să semneze, e un milion dacă reziliază. Mi-a spus: 'Gigi, nu mă interesează ce spune presa, ce spune cutare. Mă interesează să-mi dai ce ai zis că-mi dai. Eu muncesc pentru familia mea'.

Când ar vrea să plece, crezi că-i iau milionul ăla? Dacă vrea să plece la altă echipă, s-o plătească. O să-l vând cu un milion pe Șumudică, o să vedeți. Îl vând în Arabia", a spus Becali, la Digi Sport Special.

Etichete: universitatea craiova , marius sumudica , gigi becali , mihai rotaru , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Concluzii după dezastrul Satan II. Putin nu controlează situația arsenalului nuclear. „Nicio rachetă grea nu e complet operațională”

Testul nereușit al rachetei balistice intercontinentale (ICBM) rusești „Sarmat” (cunoscută și sub numele de Satan II) de acum câteva zile subliniază evaluările anterioare conform cărora starea arsenalului nuclear al Rusiei ar putea fi supraestimată. Lansarea eșuată, care s-a soldat cu distrugerea rachetei și a silozului său, ridică semne de întrebare cu privire la amenințările Kremlinului la adresa Occidentului și la răspunsul său discret la recentele incursiuni militare ale Ucrainei pe teritoriul Rusiei, comentează Institutul Robert Lansing.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

"Telenovela" s-a terminat! Rangers i-a propus renegocierea salariului, Ianis Hagi a dat răspunsul final

Exclusiv Gigi Becali îl aștepta să semneze, dar ce a urmat l-a lăsat fără cuvinte: ”Rar întâlnești. Pe el nu-l interesează”

"Nu mă așteptam!" Ce a făcut Mihaela Cambei cu mașina primită de la Ion Țiriac

Video Scandal în timpul meciului Rapid - Oțelul: ”Dacă nu ștergi, te bat”. Scene ”incredibile” în Giulești: ”Luați-l pe ăsta”

Foto Victor Angelescu nu s-a mai abținut după ce Rapid a rămas FĂRĂ victorie în Giulești! Reacția lui Dan Șucu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Dan Șucu, prima reacție după scandalul din Giulești. Ce a spus după amenințarea ”dacă nu ștergi, te bat”

Ce măsuri ia Dinamo împotriva huliganului care a aruncat cu scaunul după arbitru

Elias Charalambous anunță schimbări la FCSB, după debutul din Europa League

Englezii au dat verdictul despre Radu Drăgușin, după gafa comisă în Tottenham - Qarabag

Citeşte şi

Anunțul lui Marius Șumudică, după Rapid - Oțelul 0-0: ”Sunt ferm convins”

Video Rapid - Oțelul 0-0. ”Remiză albă” în Giulești, iar echipa lui Marius Șumudică rămâne pe loc de play-out

PEROZSobră din față, îndrăzneață când s-a întors cu spatele. Mădălina Ghenea a făcut senzație în Milano cu ținuta și cu atitudinea

FILM NOWCatherine Zeta-Jones, după ce a postat o poză nud: "În pană de idei pentru cadoul lui Michael. Asta e opțiunea nr 2"

Gabi Tamaș dezvăluie: „Fumez de la cinci ani! La un moment dat m-am lăsat, din clasa a opta până în a noua” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Mama lui l-a făcut să piardă transferul la un gigant al fotbalului. A ajuns la locul 8 din Franța, din sezonul precedent citeşte ştirea pe ziare.com

Momentul în care Sever Mureșan a contat pentru sportul românesc. Legătura cu Dinamo și cele 159 de milioane de euro de la Dacia Felix citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anca Țurcașiu, în formă maximă la 54 de ani. Și-a arătat bronzul ciocolatiu și corpul tonifiat, într-un costum de baie cu animal print

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anca Țurcașiu, în formă maximă la 54 de ani. Și-a arătat bronzul ciocolatiu și corpul tonifiat, într-un costum de baie cu animal print

Digi World

Unul dintre cele mai frumoase orașe din lume, vulnerabil în faţa creşterii nivelului mării. Plajele ar putea fi grav afectate

Digi Animal World

Reacția unui bărbat când se întâlnește cu un urs în fața propriului garaj. Imaginile sunt virale: „Ce calm e!”