Mihailo Ivanovic / Foto: Instagram-@ivanovicmihailo9

Rapid și-ar fi găsit atacant după plecarea lui Rrahmani. E sârb, are 19 ani și un meci în Serie A

articol scris de Digi Sport
20.08.2024, 11:15
  • Champions League: Bologna - Șahtior, miercuri, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Manchester City - Inter, miercuri, 22:00, DGS 1

Rapid a câștigat cinci milioane de euro după plecarea lui Albion Rrahmani (23 de ani) la Sparta Praga, astfel că acum giuleștenii sunt în căutarea unui nou atacant. 

Viorel Moldovan (52 de ani), președintele Rapidului, a recunoscut că oficialii sunt în căutarea unui noi Rrahmani sau chiar a unuia mai bun, și se păre că piața de căutare este tot fostul spațiul iugoslav.

Mihailo Ivanovic (19 ani), atacant sârb,  cu o prezență în Serie A, ar fi în pole position pentru a veni la București.

Mihailo Ivanovic, noua mașină de goluri de la Rapid?

Rapid are parte de un start de sezon departe de așteptările fanilor. Fără nicio victorie în șase etape, cu cinci remize și un eșec, alb-vișiniii au anunțat că mizează în continuare pe Neil Lennon (53 de ani) și pe staff-ul său și că, mai mult, vor continua să facă achiziții. Mai ales că vistieria clubului a căpătat o sumă consistentă după plecarea lui Albion Rrahmani.

Astfel, gruparea din Giulești ar fi aproape de a-l legitima pe Mihailo Ivanovic, susțin cei de la Pro TV.

Ivanovic este un atacant sârb, produs al celor de la Vojvodina, iar în vara lui 2022 a fost achiziționat de Sampdoria, pentru echipa de U19. Primavera. În vara trecută, atacantul a revenit la Vojvodina, echipă care mai apoi l-a băgat și în lotul de seniori. 

În perioada Sampdoria, Ivanovic a prins și un meci în Serie A, unde a evoluat în ultimele două minute. La 4 iunie 2023, Napoli o învingea pe Sampdoria cu 2-0, iar Ivanovic a intrat în minutul 88 în locul lui Quagliarella.

În schimb, în Serbia, Ivanovic s-a simțit mult mai bine. Promovat la prima echipă a celor de la Vojvodina, atacantul a bifat, sezonul trecut, 32 de prezene. dintre care 17 din postura de titular, și a marcat 9 goluri.

Ivanovic a început bine și actualul sezon. A bifat deja patru prezențe, dintre care trei ca titular și a marcat și un gol.

Albion Rrahmani, prezentat oficial de Sparta Praga! Ce a spus Tomas Rosicky despre kosovar

Altfel, Rrahmani a fost prezentat oficial la Sparta Praga, club care l-a cumpărat de la Rapid.

Cehii au precizat că Albion Rrahmani a fost dorit de mai multe cluburi în această vară. Unul dintre ele este chiar Slavia Praga, marea rivală, după cum a dezvăluit duminică Victor Angelescu.

A câștigat două titluri cu Ballkani și a devenit cel mai bun marcator al campionatului din Kosovo. În prima ligă din România a jucat în 28 de meciuri pentru Rapid București, înscriind 18 goluri și oferind 6 pase decisive.

A adunat cinci selecţii la echipa națională a statului Kosovo în sezonul trecut. Acum, Albion Rrahmani devine noul nostru jucător.

A marcat 17 goluri pentru Rapid în ultimul sezon, la care s-au adăugat cinci pase decisive. Albion a avut mai multe oferte în perioada de mercato, dar a acceptat să îmbrace tricoul roşu. Bun venit, Albion! Mult succes alături de noi”, se arată într-un comunicat emis de Sparta Praga.

Tomas Rosicky, fostul mare internațional ceh, acum director sportiv la Sparta, a oferit și el o primă reacție după transferul lui Albion Rrahmani.

Albion are un potențial extraordinar să se dezvolte. Poate marca mult, după cum o demonstrează realizările sale din precedentele două sezoane. Credem că va continua să progreseze aici”, a declarat Tomas Rosicky.

Etichete: transferuri rapid , neil lennon , viorel moldovan , atacant rapid , albion rrahmani , mihailo ivanovic


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat din Cluj și-a bătut șeful după ce s-au certat la telefon, pe e-mail și apoi față în față. Ce a pățit angajatul și de la ce a pornit scandalul

Furia scăpată de sub control la serviciu i-a adus o amendă penală usturătoare unui bărbat din Cluj. Pentru că nu și-a stăpânit emoțiile și și-a lovit șeful, bărbatul trebuie să plătească acum 8.000 de lei. Scandalul, scrie știridecluj.ro, a pornit de la o ceartă prin telefon, continuată pe e-mail și apoi față în față, pe tema concediului de odihnă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. PAOK l-a adus pe Dejan Lovren

Video A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. Imagini virale

Video GOOOL Andrei Rațiu! Internaționalul român, cel mai bun de pe teren. Nota primită pentru prestația excelentă

Dan Nistor a făcut gluma serii, după ce ”U” Cluj a învins-o pe Rapid în Giulești

Ofertă pentru Ianis Stoica: salariul, de trei ori mai mare decât la Hermannstadt! Atacantul a dat deja răspunsul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Score AC Milan - Liverpool 1-2 / Real Madrid - Stuttgart 1-0 / Bayern - Dinamo Zagreb 3-0. ACUM pe DGS 1, 2 & 3

De la pretenții de titlu la lupta pentru salvarea de la retrogradare! Cu cine poate semna Neil Lennon

Primul fotbalist din lume care nu mai suportă și a spart tăcerea. ”Dacă va continua, vom intra în grevă”

Neil Lennon, la o lună după ce a plecat de la Rapid: ”A fost incredibil de neprofesionist”

Citeşte şi

Conducerea Rapidului a tras o concluzie clară după prima înfrângere a lui Marius Șumudică în Giulești

Anunțul Rapidului despre ultimele transferuri! Ce se întâmplă cu Grameni, Christensen, N’Jie și Boupendza

PEROZJennifer Aniston, în formă maximă pe covorul roșu. Brațele musculoase și silueta subțire, puse în evidență de o rochie fără bretele

FILM NOWMichael Douglas a dezvăluit cum a reușit să joace atât de bine scenele intime din „Basic Instinct”: „Sunt expert”

Lovitură cruntă pentru Rapid! Motivul pentru care Marius Șumudică nu-i poate utiliza pe Aaron Boupendza și Clinton N’Jie citeşte ştirea pe Prosport.ro

„Intrăm în grevă”. Unul dintre favoriții la câștigarea Balonului de Aur anunță un cutremur în fotbal citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Inna, într-o ținută care i-a expus silueta în toată splendoarea. Fanii au reacționat imediat: „Ești o zeiță”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Inna, într-o ținută care i-a expus silueta în toată splendoarea. Fanii au reacționat imediat: „Ești o zeiță”

Digi World

De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia