Meciul Rapid - Petrolul / Foto: Captură Digi Sport

Video Rapid - Petrolul 0-2. Primvs derby, episodul 81. Elevii lui Cristiano Bergodi se înving singuri în Giulești

articol scris de Digi Sport
13.08.2023, 23:45
  • SuperLiga: Buzău - Hermannstadt, vineri, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: ”U” Cluj - Oțelul Galați, vineri, 21:00, DGS 1

Partida Rapid - Petrolul, din etapa cu numărul 5 a SuperLigii, s-a încheiat cu victoria oaspeților, scor 2-0.

Astfel, cei de la Rapid rămân cu un singur succes obținut în noul sezon al SuperLigii.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Rapid - Petrolul 0-2, în etapa a cince a SuperLigii.

Prima parte a meciului dintre Rapid și Petrolul a fost controlată de oaspeți. După ocaziile semnate de Jair și Musi, Irobiso a nimerit transversala în minutul 40.

Funsho a înscris pentru Rapid în minutul 40, dar reușita a fost anulată pentru fault în atac. Prima parte a meciului s-a încheiat cu ocaziile ratate de Oaidă și Doua.

Partea a doua a meciului a început cu ocaziile ratate de Papp și Săpunaru, după care ”Lupii galbeni” au dat lovitura.

În minutul 62, după o minge deviată de Paul Papp la o centrare, Răzvan Oaidă și-a introdus mingea în propria poartă.

Apoi, rapidiștii au ratat pe rând prin Dugandzic și Papeau, iar o nouă lovitură a venit în prelungirile partidei.

Borja Valle a vrut să-i paseze mingea lui Horațiu Moldovan, dar a trimis-o în poartă, iar meciul s-a încheiat cu victoria Petrolului, scor 2-0.

VIDEO Rezumat Rapid - Petrolul 0-2


Știrea inițială

Rapid - Petrolul | LIVE VIDEO, ACUM, DGS 1. Confruntări directe și statistici

Duelul din Giulești va fi al 81-lea în prima ligă între cele două formații. Rapid s-au impus în 37 de rânduri, ”Lupii Galbeni” și-au trecut în cont 21 de victorii, iar 22 de meciuri s-au încheiat la egalitate. Palmaresul le este net favorabil bucureștenilor, când vine vorba despre confruntările de pe teren propriu: 27 de succese, 9 remize și doar 4 victorii pentru Petrolul.

În sezonul precedent, Rapid și Petrolul și-au împărțit victoriile: 1-0 pentru ploieșteni pe teren propriu și 3-1 în favoarea giuleștenilor, la București.

Dugandzic este golgheterul vișiniilor și în acest sezon, cu 3 reușite, în timp ce Grozav este cel mai bun marcator al Petrolului, cu două goluri.

Cristiano Bergodi are trei partide ca antrenor împotriva ”Găzarilor”, toate din postura de tehnician al celor de la Sepsi. Două victorii și un egal a înregistrat italianul în jocurile contra Petrolului.

Rapid - Petrolul | LIVE VIDEO, 21:30, DGS 1. Jandarmeria le-a cerut unor fani ai Petrolului să nu vină la meciul cu Rapid, deși și-au cumpărat bilete

Jandarmeria București a rugat o parte din fanii Petrolului să nu vină la derby-ul de duminică, chiar dacă au bilete. Rapid a emis bilete pentru sectorul 109 din Peluza Sud, fanii ploieşteni au cumpărat tichetele, însă zona respectivă trebuie să rămână liberă din motive de securitate.

"În legătură cu meciul de fotbal dintre echipele FC RAPID București și FC PETROLUL Ploiești, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări:

În urma unei erori tehnice, organizatorul evenimentului sportiv a emis bilete de acces cu valoare 0 pentru suporterii oaspeți, în sectorul 109 al peluzei Sud, stabilit la omologarea arenei sportive ca zonă de siguranță, ce trebuie să rămână liberă.

În acest sens, adresăm rugămintea tuturor suporterilor oaspeți care dețin bilete în această zonă, de a nu efectua deplasarea la acest meci de fotbal, întrucât, din rațiuni de siguranță pentru spectatori și în conformitate cu prevederile cadrului legal în vigoare, accesul lor nu va fi permis", se arată în comunicatul emis de Jandarmeria Bucureşti.

Se anunță spectacol atât pe teren, cât și în tribune, pentru că este binecunoscută rivalitatea dintre cele două cluburi.

Rapid - Petrolul | LIVE VIDEO, 21:30, DGS 1. Cristiano Bergodi, ferm înaintea derby-ului cu Petrolul: ”Eu nu am presiune”

E un derby, ne așteaptă o zi grea. Știm ambiția pe care o au suporterii, ce rivalitate este. Întâlnim o echipă care stă bine din toate punctele de vedere.

Ei trec printr-o perioadă bună, noi suntem așa și așa. Trebuie să reparăm ce am făcut în meciul cu FC Voluntari. Am reglat întotdeauna. Am făcut lucruri bune pe unde am stat. Nu e ușor deloc. Și cu Budescu, și fără Budescu. Petrolul e o echipă bună, a câștigat împotriva campioanei României.

”E o întrebare care trebuie pusă conducerii (n.r. dacă simte presiunea). Eu știu ce fac, sunt încrezător în munca mea. Eu nu am presiune. Eu nu sunt sub presiune. Am inima și sufletul pentru a scoate din această criză Rapidul. Eu încerc să mă focusez pe antrenamente. Am experiență să fac față presiunii.

Mi-au dat încredere (n.r. cei din conducere). Exact ce a declarat domnul Șucu. Am vorbit de echipă, să vedem dacă mai căutăm ceva. Nu e că m-au băgat în ședință, cum am văzut că s-a scris.

Trebuie să am și jucători pe bancă care să facă diferența. Vom vedea cum vom juca (n.r. cu Petrolul). Trebuie să mai vină și ceilalți jucători”, a spus Cristiano Bergodi, la conferința de presă.

Clasamentul SuperLigii

Etichete: rapid - petrolul , cristiano bergodi , etapa 5 liga 1 , primvs derby , florin pîrvu , clasament superliga


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Alegeri prezidențiale în Republica Moldova. Ce arată datele celui mai recent sondaj

Cu trei zile înainte de alegerile prezidenţiale, Maia Sandu se menţine detaşat în fruntea preferinţelor electoratului din Republica Moldova, dar creşte semnificativ şi proporţia alegătorilor indecişi, astfel că, dacă aceştia s-ar hotărî în cele din urmă să voteze pentru ea, există şanse ca actuala şefă a statului să fie realeasă din primul tur de scrutin, arată datele unui sondaj dat publicităţii joi.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Real Madrid a luat decizia așteptată de toată lumea, după ce Kylian Mbappe a fost acuzat de viol

Ce loc va ocupa România în clasamentul FIFA, după victoriile cu Cipru și Lituania

Un polițist a împușcat-o mortal! ATENȚIE Imagini cu puternic impact emoțional. Autoritățile: ”Putea fi mult, mult mai rău”

A fost la petrecerea din Suedia a lui Mbappe și a spus totul: "Ne-au pus telefoanele într-o cutie!"

Exclusiv ”Mâine dăm banii”. Gigi Becali a anunțat un transfer la FCSB! Suma pe care o plătește patronul campioanei

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Mircea Lucescu l-a sunat pe Daniel Pancu, după scandalul din Giulești. Ce a făcut în primele 15 minute ale discuției

Exclusiv Decizia luată de Daniel Pancu, după ce Rareș Ilie a înjurat-o pe Steaua în Giulești, la România U21 - Elveția U21

Exclusiv Dinu Gheorghe a revenit în direct: cum l-a numit pe Dan Șucu

Dan Șucu, decizie finală în cazul lui Marius Șumudică! ”Toate șansele de pe pământ”

Citeşte şi

Exclusiv Victor Angelescu se teme de un lucru la Rapid în acest sezon: nu s-a ferit s-o spună

Video FCSB - Gloria Buzău 3-2. Popescu și Bîrligea duc formația ”roș-albastră” la doar două puncte de play-off

PEROZCine e femeia celebră care l-a făcut tată pe Liam Payne, fostul membru al trupei One Direction, mort la 31 de ani. Își adora fiul

FILM NOWAl Pacino, despre motivul real pentru care a acceptat să joace în Godfather III: "Eram falit. Alegerea nu putea fi mai simplă"

”Sunt convins! Se poate bate la primele locuri”. Cum prefațează Helmut Duckadam derby-ul Dinamo – FCSB citeşte ştirea pe Prosport.ro

Victorie extraordinară a Anei Bogdan! A învins o mare favorită și s-a calificat în sferturi citeşte ştirea pe ziare.com

Soldatul care a luptat 30 de ani în al Doilea Război Mondial citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Dorian Popa, primele declarații despre noua iubită: „Am dreptul să-mi găsesc fericirea!” El s-a despărțit anul trecut de Claudia Iosif

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Dorian Popa, primele declarații despre noua iubită: „Am dreptul să-mi găsesc fericirea!” El s-a despărțit anul trecut de Claudia Iosif

Digi World

Tehnica simplă de introdus în dietă pentru a slăbi și a spori longevitatea. Mare atenție pentru a nu o duce la extreme

Digi Animal World

Casa unei femei din Washington, asaltată de 100 de ratoni: „Nu am văzut niciodată atât de mulți în același loc”