Albion Rrahmani / Foto: Profimedia

Exclusiv Rapid a cerut 8.000.000 € pentru Rrahmani, iar acum e gata să-l vândă pe ”mărunțiș”! ”Aș spune clar NU”. Unde poate ajunge

articol scris de Digi Sport
28.06.2024, 22:44
  • Media: Liga Digisport, miercuri, 17:30, DGS 1

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, DGS 1

Albion Rrahmani (23 de ani) are șanse mari să plece de la Rapid în această vară. După ce s-a vorbit despre interesul unor formații precum Rangers, Benfica, Aston Villa, Napoli și Werder Bremen pentru el, atacantul kosovar ar putea ajunge la Slavia Praga.

În urmă cu 3 luni, Dan Șucu, principalul finanțator al Rapidului, transmitea că ”8 milioane de euro nu este o sumă nelalocul ei”, când a fost întrebat despre prețul lui Rrahmani. Acum, însă, lucrurile se pare că s-au schimbat radical.

  • 17 goluri și 5 assist-uri în 24 de meciuri sunt cifrele lui Albion Rrahmani în SuperLigă, în acest sezon.

Albion Rrahmani, de la Rapid la Slavia Praga pentru ”doar” 3 milioane de euro?

Jurnalistul Victor Vrînceanu a declarat la emisiunea Digi Sport Special că Rapid ar fi de acord să se despartă de kosovar în schimbul a ”doar” 3 milioane de euro, așa cum și Prosport a informat.

  • 3,5 milioane de euro este cota de piață a lui Rrahmani, potrivit Transfermarkt.

Daniel Pancu și Daniel Stanciu au comentat această posibilă mutare și ambii consideră că suma este totuși una bună. Selecționerul reprezentativei U21 a României susține însă că plecarea lui Rrahmani ar fi o pierdere pentru Rapid, din punct de vedere sportiv.

Oricum reprezintă un câștig pentru Rapid pentru că a investit 750 de mii (n.r.- în transferul lui). E o afacere bună, dar e o decizie greu de luat.

Dacă aș veni antrenor nou și aș avea un jucător cu cifrele lui Rrahmani, aș spune clar nu. Decizia o poate lua doar cineva care-l cunoaște foarte bine”, a transmis Daniel Pancu, la Digi Sport Special.

La prima vedere, pare o sumă bună 3 milioane. Gândiți-vă de unde vine și doar a avut un sezon bun spre foarte bun în România. Trebuie să faci o analiză și să vezi ce-ți dorești”, a spus și Daniel Stanciu.

  • Minatori, Bashkimi, Malisheva și Ballkani sunt celalalte echipe din CV-ul lui Albion Rrahmani, toate din Kosovo.
  • 4 selecții a adunat Rrahmani la naționala din Kosovo.

”Titlul de golgheter este un obiectiv, însă cel principal rămâne câștigarea unui trofeu cu Rapid. Sezonul trecut a fost dezamăgitor, însă am avut multe de învățat. Ne-a lipsit norocul, sper să nu ne mai lipsească și în sezonul viitor.

Perioada de transferuri este deschisă până pe 1 septembrie, nu știu ce se va întâmpla. Dacă va exista o ofertă favorabilă pentru club și pentru mine, ne vom pune la masa discuțiilor”, a declarat Albion Rrahmani, de curând.

VIDEO Daniel Pancu și Daniel Stanciu, despre transferul lui Rrahmani de la Rapid

Etichete: slavia praga , albion rrahmani , transfer rrahmani , suma rrahmani


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Grecii sunt furioși peste măsură. Luni au primit cea mai proastă veste posibilă pentru ei

În timp ce companiile din țările din întreaga lume cochetează cu ideea de a implementa săptămâna de lucru mai scurtă, Grecia a introdus o săptămână de lucru de 48 de ore, față de cea de 40 de ore. Măsura, descrisă de sindicate ca fiind „barbară” a intrat în vigoare luni.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Florin Prunea a văzut noile echipamente ale FCSB-ului și a rostit un singur cuvânt, în direct la TV

Presa britanică a spus cu ce scor se va termina România - Olanda: "Victorie ușoară!"

E gata! Anunțul făcut de Cristiano Ronaldo, după ce a plâns în hohote pe teren

Cum au numit olandezii România, cu câteva ore înaintea meciului de la EURO 2024

Tot ce trebuie să știi despre EURO 2024: grupele, programul complet, stadioanele și premiile în bani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Neverosimil! Englezii au descoperit ce a fost nevoit să facă Florin Niță fix înainte să ia un gol de la Olanda

Exclusiv Ilie Dumitrescu l-a ”citit” pe Edi Iordănescu: ”5 milioane de euro”. Patru nume de posibili înlocuitori, rostite în direct

Tabloul e complet! Știm toate meciurile din sferturile de finală de la EURO 2024

Doar un ”Tricolor” a trecut clasa. Notele acordate după România - Olanda 0-3

Citeşte şi

Presa din Scoția a vorbit despre transferul lui Albion Rrahmani: ”Ofertă convingătoare”

4.000.000€ pentru Albion Rrahmani! Rapid a dat răspunsul

PEROZFiica lui Heidi Klum face furori pe plajă în Sardinia. Leni are 20 de ani și este model

FILM NOWA fost diagnosticată cu scleroză multiplă, dar continuă să arate uimitor. Cum a apărut Selma Blair la Săptămâna Modei de la Paris

Edi Iordănescu, decizie radicală comunicată staff-ului la plecarea din Munchen după România – Olanda 0-3! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Selecționerul a decis. Ei vor fi executanții României de la 11 metri, în meciul cu Țările de Jos citeşte ştirea pe ziare.com

Portar din Liga 1, după gratii la doar 32 de ani. Revolta soției: „Legea nu este egală pentru toți" citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Vârsta, doar un număr pentru ea. Loredana Groza, trup de zeiță într-o fustă super scurtă, la 54 de ani. Fanii: „Absolut divină!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Vârsta, doar un număr pentru ea. Loredana Groza, trup de zeiță într-o fustă super scurtă, la 54 de ani. Fanii: „Absolut divină!”

Digi World

De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii

Digi Animal World

Un bărbat a avut parte de șocul vieții când a mers noaptea la toaletă. A aprins lumina și a văzut cum se târăște din apă