Albion Rrahmani / Foto: Sport Pictures

Rangers insistă pentru transferul lui Albion Rrahmani. Directorul clubului a negociat cu impresarii rapidistului

articol scris de Digi Sport
05.06.2024, 07:42
  • Champions League: AS Monaco - Barcelona, joi, 22:00, DGS 1

  • Champions League: Atalanta - Arsenal, joi 22:00, DGS 2

Oficialii lui Rangers FC iau tot mai în serios transferul rapidistului Albion Rrahmani (23 de ani), iar unul dintre oficialii clubului a avut o discuție cu reprezentații jucătorului.

Este vorba despre Nils Koppen, noul director al departamentului care se ocupă de ”recrutare”. Negocierile au avut loc la Cancun, în Mexic.

Nils Koppen s-a întâlnit la Cancun cu reprezentații lui Albion Rrahmani și a negociat transferul atacantului Rapidului la Rangers FC

Nils Koppen a fost în Mexic la un summit în care s-a întâlnit cu oficialii KT Management, compania care îl reprezintă pe Albion Rrahmani, dar și pe Ermal Krasniqi, un alt jucător kosovar din lotul Rapidului.

Belgianul a mai fost prezent la astfel de evenimente speciale, dar este prima lui misiune în această funcție de director al departamentului care observă și propune jucătorii care ar putea fi achiziționați, în funcție de calități, dar și de pretențiile finaciare, susțin cei de la onefootball.com.

El a fost pe o funcție similară și la formația olandeză PSV, iar călătoria în Mexic l-a ajutat să discute despre Albion Rrahmani, dar și despre alți jucători pentru că acolo s-au aflat sute de agenți din fotbal și reprezentați ai cluburilor.

  • Citește și: Kosovarii au anunțat că Sparta Praga e gata să-l cumpere pe Krasniqi, iar Rapid a reacționat

Are bani Rangers FC pentru Albion Rrahmani?

Glasgow Rangers a terminat campionatul pe locul doi, la opt puncte de liderul Celtic, iar antrenorul Clement Philippe își dorește achiziții, doar că gruparea unde are contract Ianis Hagi nu stă deloc bine din punct de vedere financiar.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Albion Rrahmani, dar autorii materialului amintesc faptul că Victor Angelescu, acționarul minoritar al clubului al clubului Rapid a spus că jucătorul are șanse mari să plece.

”În proporție de 75-80%, Rrahmani va pleca. Trebuie să ne pregătim pentru acest scenariu”, a spus omul de afaceri la Digi Sport.

Sursa citată mai spune că noul antrenor al Rapidului, Neil Lennon, nu ar vrea ca Albion Rrahmani să fie lăsat să se transfere. Decizia îi va aparține lui Dan Șucu, omul de afaceri care deține 80% din acțiunile grupării din Giulești.

Etichete: albion rrahmani , albion rrahmani rapid , albion rrahmani transfer , albion rrahmani glasgow rangers


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Șoșoacă, în Parlamentul European: „Dumnezeu nu e vaccinat, în România 88% nu sunt vaccinaţi”. I-au tăiat microfonul

Eurodeputata Diana Șoșoacă a avut miercuri un discurs puternic antivaccinist în Parlamentul European, în cadrul unei dezbateri pe tema variolei maimuței (Mpox) și a măsurilor pe care Uniunea Europeană ar trebui să le ia în fața acestei amenințări. Fosta senatoare română a acuzat UE că vrea să declanșeze o nouă pandemie, după ce a „omorât câţi bătrâni a putut” în Italia, și a spus că ea se va opune, pentru că „Dumnezeu nu e vaccinat” și 88% dintre români nu sunt vaccinați. La finalul intervenției, microfonul i-a fost tăiat.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

3,5 milioane de euro - transferul lui Ianis Hagi

Se naște o nouă forță în România? ”Eu asta îmi doresc, să preiau clubul!”

S-a lăudat că n-a fost demis niciodată în 26 de ani, iar a doua zi a fost dat afară

"Ridicol". Cât primește Ianis Hagi pe lună de la Rangers, deși nu mai joacă nici la echipa a doua

Guvernul României, lovitură grea pentru 'U' Cluj! Ordonanța de Urgență a fost aprobată

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Nota primită de Denis Drăguș, după ce la meciul anterior fusese scos de pe teren și criticat de antrenor

Oferta e pregătită: 60.000.000€ pentru un fotbalist de la Barcelona

Neașteptat! Un arbitru a recunoscut că a refuzat să îi dea cartonaș galben lui Messi. Ce a primit în schimb

Xabi Alonso a reacționat, după ce a debutat cu victorie în Champions League ca antrenor

Citeşte şi

De la Rapid, direct în UEFA Champions League! Ce au scris kosovarii după debuturile lui Rrahmani și Krasniqi

Albion Rrahmani a debutat în Champions League! Nota primită de fostul atacant al Rapidului

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOWPar mai degrabă surori. Julianne Moore și fiica ei, mic dejun pe străzile din NYC. Liv, mult mai înaltă decât mama sa

"Doamne ferește! Actualii proprietari nu ne-ar primi acolo". Vova Cohn, anunț neașteptat despre revenirea la Dinamo citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum au fost surprinși Naomi Osaka și Patrick Mouratoglou citeşte ştirea pe ziare.com

Telefoanele nu pot să explodeze din senin, cum te-ar "convinge" fake news-urile virale după pagerele explodate în Liban citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Digi World

Care sunt alimentele și băuturile care ar putea reduce riscul de apariție a demenței. Nu sunt dificil de introdus în dietă

Digi Animal World

O vulpe și un bursuc, prietenii neobișnuiți ai unui câine. Imaginile adorabile te vor topi