Cristian Săpunaru și Neil Lennon / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Prunea a auzit declarația lui Lennon despre Săpunaru și a reacționat dur: ”Îmi venea să sparg televizorul”

articol scris de Digi Sport
28.08.2024, 16:19
  • Champions League: Bologna - Șahtior, miercuri, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Manchester City - Inter, miercuri, 22:00, DGS 1

Neil Lennon (53 de ani) a fost dat afară de la Rapid marți, 20 august.

Antrenorul nord-irlandez a părăsit echipa după numai șase etape, în care nu a reușit să câștige niciun meci.

Nu numai criza de rezultate a dus la demiterea antrenorului, dar și jocul slab practicat de echipă și relația cu anumiți jucători importanți din lot, în speță Cristi Săpunaru (40 de ani).

Florin Prunea, despre Neil Lennon: ”Cum să-i spui 'he's 40?'(n.r.-are patruzeci de ani)?”

Cristi Săpunaru a evoluat doar 24 de minute sub comanda lui Neil Lennon, în înfrângerea cu Petrolul Ploiești, din etapa a treia, scor 0-1. Jucătorul de legendă al giuleștenilor a fost considerat prea bătrân de către antrenor pentru a mai fi luat în calcul pentru titularizare.

La o săptămână după ce Neil Lennon a fost demis, Florin Prunea a dezvăluit cât de tare l-a enervat declarația dată de antrenor despre Cristi Săpunaru.

”Cum poți să spui așa ceva? Mie îmi venea să sparg televizorul când am auzit. Cum să-i spui 'he's 40?'(n.r.-are patruzeci de ani)? Numai gândiți-vă cum s-a simțit Cristi. Oricum, acum nu a spus (n.r. Cristi Săpunaru) nimic urât despre el (n.r.-Neil Lennon)”, a declarat Florin Prunea la Liga Digi Sport.

Dacă situația nu a fost una roz cu Neil Lennon, totul s-a schimbat pentru Cristi Săpunaru odată cu numirea lui Marius Șumudică la cârma echipei.

Stoperul a primit o titularizare din partea lui ”Șumi” în victoria cu Poli Iași, scor 2-1, în care a putut sta pe teren doar 55 de minute, din cauza problemelor medicale.

Cristi Săpunaru consideră că n-a fost doar vina lui Neil Lennon pentru eșecul de la Rapid

Căpitan în Giulești, veteranul a fost întrebat ce nu a mers în mandatul nord-irlandezului de 53 de ani, care a fost demis după doar 6 meciuri, în cadrul cărora a înregistrat cinci egaluri și un eșec. 

"N-o să stau să detaliez nimic. Nu a mers. Explicația a fost dată de rezultate. Și jucătorii și-au dorit, și el și-a dorit performanță. Dar nu a fost ce trebuie. Nu știu dacă n-a fost potrivit el pentru club, nu ne-a ieșit, ăsta e principalul lucru. Iar după, când n-ai rezultate, cade capul antrenorului.

Nu dau vina pe el pentru rezultatele care au fost, toți am avut vină. Când nu ai rezultate, jocul scade, jucătorii se gândesc de ce nu le iese. Se ajunge să nu mai joci fotbal, să joci doar la rezultat, cât de urât poți, doar ca să îți intri în formă. Dacă aveam vreo victorie, poate se schimba și jocul, dar nu s-a întâmplat.

Am vorbit de multe ori cu Lennon. Se pare că nu a ajutat cu nimic. Am avut o relație normală, de jucător-antrenor. Am încercat să-l ajut cu ce am putut, cum au făcut și ceilalți jucători", a declarat Săpunaru, într-un dialog cu reporterul Digi Sport Bogdan Pop. 

Citește și: 

Etichete: rapid , cristi sapunaru , florin prunea , neil lennon


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat din Cluj și-a bătut șeful după ce s-au certat la telefon, pe e-mail și apoi față în față. Ce a pățit angajatul și de la ce a pornit scandalul

Furia scăpată de sub control la serviciu i-a adus o amendă penală usturătoare unui bărbat din Cluj. Pentru că nu și-a stăpânit emoțiile și și-a lovit șeful, bărbatul trebuie să plătească acum 8.000 de lei. Scandalul, scrie știridecluj.ro, a pornit de la o ceartă prin telefon, continuată pe e-mail și apoi față în față, pe tema concediului de odihnă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Marseille l-a adus pe Adrien Rabiot

Video GOOOL Andrei Rațiu! Internaționalul român, cel mai bun de pe teren. Nota primită pentru prestația excelentă

Foto A câştigat Roland Garros, visa să ajungă ca Halep, dar acum e medic chirurg la Floreasca

Dan Nistor a făcut gluma serii, după ce ”U” Cluj a învins-o pe Rapid în Giulești

Video Jurnaliștii spanioli l-au descris pe Andrei Rațiu în două cuvinte, după super golul marcat în Rayo - Osasuna

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv E atât de bun, încât staff-ul FCSB-ului i-a făcut o propunere surprinzătoare patronului! Gigi Becali: ”Le-a plăcut mult”

Mesajul lui Bellingham, referitor la conflictul pe care l-ar fi avut cu Rodrygo

Video&Foto Imaginile serii: Endrick a scris istorie și a făcut un gest care înseamnă ENORM pentru fanii Realului

Anunțul englezilor în privința lui Radu Drăgușin, înaintea meciului Coventry - Tottenham

Citeşte şi

Exclusiv ”Vă gândiți la titlu?” Răspunsul sincer al lui Ioan Ovidiu Sabău

De la pretenții de titlu la lupta pentru salvarea de la retrogradare! Cu cine poate semna Neil Lennon

PEROZJennifer Aniston, în formă maximă pe covorul roșu. Brațele musculoase și silueta subțire, puse în evidență de o rochie fără bretele

FILM NOW„Nu în viața asta!”. Kate Winslet a refuzat să-și acopere „colăceii”, după ce i s-a sugerat acest lucru pe platourile de la „Lee”

Lovitură cruntă pentru Rapid! Motivul pentru care Marius Șumudică nu-i poate utiliza pe Aaron Boupendza și Clinton N’Jie citeşte ştirea pe Prosport.ro

"Mouratoglou i-a distrus viața Simonei Halep". S-au dat cărțile pe față în privința celor doi citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Digi World

Descoperirea uluitoare care l-a lăsat pe un bărbat cu gura căscată. Ce a găsit în pereții unei case

Digi Animal World

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului