Andrei Prepeliță / Foto: Captură Digi Sport

Prima reacție a lui Andrei Prepeliță, după ce a fost demis de la Gloria Buzău

articol scris de Digi Sport
05.09.2024, 08:53
  • Champions League: Manchester City - Inter, miercuri, 22:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Girona, miercuri, 22:00, DGS 2

Andrei Prepeliță (38 de ani) a fost demis din funcția de antrenor al nou-promovatei Gloria Buzău, după primele opt etape disputate în noul sezon din SuperLiga României.

La scurt timp după demiterea lui Prepeliță, oficialii buzoieni l-au numit tehnician pe Eugen Neagoe (57 de ani), antrenor rămas liber de contract în luna mai a acestui an, după despărțirea de FC Argeș.

Andrei Prepeliță: "Obiectivul stabilit era unul de anduranță. Aveam nevoie de mai mult timp"

Gloria Buzău este pe ultimul loc în SuperLigă, după primele 8 etape în care a reușit să obțină doar 5 puncte.

Înfrângerea suferită împotriva celor de la Unirea Slobozia, scor 1-2, a fost ultimul meci al lui Andrei Prepeliță la cârma nou-promovatei din Buzău.

La scurt timp după ce a fost demis, Prepeliță a declarat că avea nevoie de timp pentru a îndeplini obiectivul stabilit, acela de a se salva de la retrogradare, mai ales din cauza faptului că jucătorii transferați în această vară de buzoieni au ajuns târziu la echipă și nu au avut timp pentru a se acomoda.

"Am plecat de la Buzău, chiar acum sunt în drum spre Pitești. Am decis de comun acord să ne despărțim. Se putea face mult mai mult în continuare.

Obiectivul trasat de la început, salvarea de la retrogradare, e ceva de anduranță, adică era normal ca lucrurile să nu meargă în primele etape.

Mai ales că noi am avut probleme în a ne organiza după promovare, jucătorii au venit foarte târziu și au fost nepregătiți. Au fost multe lucruri. Pe Moha Keita l-am adus de trei luni și încă nu are dreptul să joace", a transmis Andrei Prepeliță, conform Fanatik.

  • Andrei Prepeliță a devenit antrenorul Gloriei Buzău în 2023.

Eugen Neagoe este noul antrenor al Gloriei Buzău

Gruparea din Crâng a anunțat că în cursul zilei de joi, 5 septembrie, Eugen Neagoe va participa la o conferință de presă în cadrul căreia va fi prezentat drept noul antrenor al echipei.

Pentru buzoieni urmează deplasarea de la Galați, unde o vor întâlni pe Oțelul, în cadrul unui meci din etapa a noua, programat sâmbătă, pe 14 septembrie, de la ora 18:45, care va transmis în direct pe Digi Sport 1.

”AS FC Buzău organizează joi, 5 septembrie, o conferinţă de presă care va avea ca scop prezentarea noului staff tehnic al Gloriei Buzău.

La întâlnirea cu reprezentanţii mass-media vor participa domnii Cristian Ceauşel (vicepreşedinte Comitet Director) şi Eugen Neagoe (antrenor principal)

Evenimentul va avea loc în sala de conferinţe a clubului SCM Gloria Buzău, Stadionul Gloria”, a transmis clubul pe rețelele sociale.

VIDEO rezumat Unirea Slobozia - Gloria Buzău 2-1

Etichete: andrei prepelita , eugen neagoe , antrenor buzau


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Explozia pagerelor din Liban | Cum a fost planificat atacul împotriva Hezbollah. „A fost un moment de acum ori niciodată”

Israelul a decis marți să arunce în aer pagerele purtate de membrii Hezbollah în Liban și Siria, de teamă că operațiunea sa secretă ar fi putut fi descoperită de grup, au declarat trei oficiali americani pentru Axios.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Răzvan Oaidă a semnat cu U Cluj

Foto A câştigat Roland Garros, visa să ajungă ca Halep, dar acum e medic chirurg la Floreasca

Primul fotbalist din lume care nu mai suportă și a spart tăcerea. ”Dacă va continua, vom intra în grevă”

După 29 de ani, a căzut recordul la Real Madrid! S-a scris istorie în UEFA Champions League

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Radu Drăgușin, 97 de minute jucate la Tottenham într-un meci absolut dramatic! Nota primită la final

Gigi Becali nu l-a vrut la FCSB, iar peste o lună a debutat cu gol și assist în Champions League

Scandal în SuperLigă: și-a reziliat contractul și a plecat de la echipă! Antrenorul, acuzat de rasism

”Mai e Dan Petrescu supărat că CFR a vândut jucători?” Ioan Varga a răspuns în două cuvinte

Citeşte şi

Eugen Neagoe a vorbit după primul meci pe banca Gloriei: "Am jucat bine, vom face tot ce trebuie să rămânem în prima divizie""

Video Gloria Buzău - Oțelul Galați 0-0. Remiză albă la debutul lui Eugen Neagoe! Gălățenii au terminat meciul în 10

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOW„Nu în viața asta!”. Kate Winslet a refuzat să-și acopere „colăceii”, după ce i s-a sugerat acest lucru pe platourile de la „Lee”

Mircea Lucescu a primit vestea pe care o aștepta cu sufletul la gură! Care este starea lui Valentin Mihăilă citeşte ştirea pe Prosport.ro

A devenit Campion Mondial alături de Lionel Messi, iar acum va fi evaluat psihologic, într-un dosar de viol citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Digi World

Descoperirea uluitoare care l-a lăsat pe un bărbat cu gura căscată. Ce a găsit în pereții unei case

Digi Animal World

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului