Darius Olaru / Foto: Sport Pictures

Presa din Olanda a văzut că PSV vrea să îl transfere pe Darius Olaru și a reacționat

articol scris de Digi Sport
15.08.2024, 17:42
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Milan - Liverpool, marți, 22:00, DGS 1

Darius Olaru (26 de ani) este aproape să plece de la FCSB și să semneze cu PSV, campioana Olandei.

Gigi Becali (66 de ani), patronul FCSB-ului, a declarat deja că are mai multe oferte pentru căpitanul roș-albaștrilor și ar putea renunța la serviciile sale pentru șase milioane de euro.

Presa din Olanda l-a descris pe Darius Olaru, după zvonurile apărute că românul este pe lista lui PSV: ”Vrea să facă un 'transfer colosal'”

La scurt timp după ce au apărut zvonurile că PSV, gruparea care a câștigat campionatul în Olanda în sezonul trecut și va evolua direct în Champions League, este interesată să îl transfere pe Darius Olaru, presa olandeză a reacționat.

”PSV vrea să facă un 'transfer colosal' şi are milioane de euro disponibile pentru mijlocaşul român”, a titrat sportnieuws.nl. De asemenea, jurnaliștii olandezi au remarcat forma bună pe care o traversează internaționalul român.

  • Darius Olaru a marcat șapte goluri de la începutul sezonului 2024/2025: trei în SuperLigă și patru în preliminariile Champions League.

”PSV lucrează la un transfer important. Campioana vrea să îl aducă în Eredivisie pe românul Darius Olaru. În România deja știu sigur că tânărul de 26 de ani, care a jucat la EURO 2024, va pleca.

Olaru este un mijlocaș ofensiv care joacă la un club de top din România, FCSB. Are, de asemenea, 20 de meciuri la echipa națională a României.

Clubul român și-a dat deja acorul pentru plecarea lui Olaru, care poate deveni al treilea român din istoria PSV. Românul este deja într-o formă excelentă în acest sezon.

În șase meciuri din preliminariile Ligii Campionilor a marcat de patru ori și a oferit trei pase decisive. A marcat deja trei goluri în cele trei meciuri din SuperLiga României.”, a relatat sursa citată anterior.

  • 324 de milioane de euro valorează lotul celor de la PSV Eindhoven, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.
  • Cel mai bine cotat jucător este Johan Bakayoko (21 de ani), 45 de milioane de euro. La mijlocul terenului se mai regăsesc jucători precum Jerdy Schouten și Joey Veerman, care au făcut parte din lotul Olandei la EURO 2024.
  • 7 milioane de euro este cota de piață a lui Darius Olaru, potrivit transfermarkt, cea mai mare din lot-ul FCSB-ului.

Daniel Mândroiu este fotbalistul ales de FCSB pentru a-l înlocui pe Darius Olaru

Cei de la FCSB au deja și un nume pe lista de transferuri care să-i locul lui Darius Olaru în lot: Daniel Mândroiu (25 de ani), care în prezent este liber de contract.

FCSB nu este singura formație interesată de serviciile lui Daniel Mândroiu. Mijlocașul se află și pe lista unei alte echipe din Anglia, după ce în ultima perioadă a fost legitimat la Lincoln City.

Blackpool, formație din liga a 3-a engleză, se află în discuții de mai multe zile cu fotbalistul dorit acum și de FCSB, anunță britanicii de la the72.co.uk

Rămâne totuși de văzut dacă cei de la FCSB vor intensifica discuțiile cu Daniel Mândroiu sau mijlocașul va alege să continue în ligile inferioare din Anglia.

În timp ce Olaru e de ceva vreme unul dintre cei mai buni jucători din campionat și e cotat la 7 milioane pe Transfermarkt, Mândroiu valorează doar 350.000 de euro. 

De Mândroiu s-ar fi interesat în ultimii ani și Dinamo, însă "Câinii" nu au fost de acord să plătească salariul cerut de fotbalist, considerat mult prea mare. 

Etichete: transfer , psv , fcsb , darius olaru


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat din Cluj și-a bătut șeful după ce s-au certat la telefon, pe e-mail și apoi față în față. Ce a pățit angajatul și de la ce a pornit scandalul

Furia scăpată de sub control la serviciu i-a adus o amendă penală usturătoare unui bărbat din Cluj. Pentru că nu și-a stăpânit emoțiile și și-a lovit șeful, bărbatul trebuie să plătească acum 8.000 de lei. Scandalul, scrie știridecluj.ro, a pornit de la o ceartă prin telefon, continuată pe e-mail și apoi față în față, pe tema concediului de odihnă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. PAOK l-a adus pe Dejan Lovren

Video A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. Imagini virale

Ion Țiriac, întrebat direct dacă este un om zgârcit. Miliardarul a răspuns instant, în 3 cuvinte

Corriere dello Sport anunță o lovitură de proporții: "Negocierile pentru Dennis Man încep de la 30 de milioane €!"

Video GOOOL Andrei Rațiu! Internaționalul român, cel mai bun de pe teren. Nota primită pentru prestația excelentă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Exclusiv Gigi Becali a intrat în direct și l-a întrebat pe Radu Naum: ”Te-a retrogradat?”. A urmat un dialog presărat cu hohote de râs

Video Exclusiv Scandal uriaș la CCA! Hațegan, propus șef. ”Deaconu cu Vassaras au un conflict major”

Mircea Lucescu a recomandat un singur fotbalist român în Italia

Exclusiv Gigi Becali, replică pentru Louis Munteanu: întâi a provocat râsul în direct, apoi l-a jignit pe atacant

Citeşte şi

Gigi Becali a făcut calculele! La câte puncte distanță vrea să câștige titlul față de CFR și Universitatea Craiova

Oficial Transferul anunțat de Universitatea Craiova, la două zile distanță de la înfrângerea cu Poli Iași

PEROZJennifer Aniston, în formă maximă pe covorul roșu. Brațele musculoase și silueta subțire, puse în evidență de o rochie fără bretele

FILM NOWSean Penn, sărut pasional pe străzile din Madrid cu o tânără din Republica Moldova. Actorul nu a ținut cont de oamenii din jurul lui

Mircea Lucescu îl propune pe Darius Olaru italienilor: „Poate juca atât mijlocaș defensiv, cât și în spatele vârfului” citeşte ştirea pe Prosport.ro

"Rapid nu se bate cu mine la titlu”. Gigi Becali, mesaj dur spre Dan Șucu citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Tocuri imposibile, un tricou pe post de rochie și dres plasă. Lady Gaga, la cină romantică în Malibu

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Tocuri imposibile, un tricou pe post de rochie și dres plasă. Lady Gaga, la cină romantică în Malibu

Digi World

De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia