Suporterii Petrolului, la primul antrenament al lui Mehmet Topal / Foto: Sport Pictures

Petrolul a primit vestea mult așteptată. Turcii au venit cu banii la echipă

articol scris de Digi Sport
13.07.2024, 12:03
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - U Cluj, luni, 21:00, DGS 1

Petrolul Ploiești, echipa clasată pe locul 11 sezonul trecut din SuperLigă, a făcut schimbări importante în această vară. Au venit investitori noi, au fost aduși jucători și suporterii speră că le va fi mai bine.

Noua conducere turcă începuse să ridice semne de întrebare pentru că nu avea loc nicio infuzie de capital, lucru care s-a întâmplat abia vineri.

Fotbaliștii au primit și ei un salariu dintre cele patru restante și li s-a promis că situația va fi rezolvată complet foarte curând.

Petrolul a plătit datoriile către jucătorii din cauza cărora avea interdicție la transferuri

Petrolul Ploiești a fost preluată de noii investitori turci, iar pe banca "lupilor galbeni" a fost pus un nou antrenor, Mehmet Topal (38 de ani). Echipa primise însă interdicție la transferuri, din cauza datoriilor către fotbaliști, iar lucrurile erau pe punctul să explodeze.

Conform Pro Sport, vineri, 12 iulie, ziua în care a început noul sezon din SuperLigă, Petrolul a putut să-și legitimeze noile transferuri, odată cu achitarea unei părți  din banii datorați.

Alături de Petrolul, probleme cu legitimările în această vară au avut Oțelul, UTA, Poli Iași și Botoșani și toate au făcut eforturi ca până la ora meciului propriu să facă toate plățile.

Petrolul debutează în noul sezon din SuperLigă împotriva Gloriei Buzău

Petrolul va începe noul sezon din SuperLigă, luni, 15 iulie, pe teren  propriu, împotriva nou promovatei Gloria Buzău.

Partida va putea fi urmărită în direct la Digi Sport, dar și în aplicația Digi Sport disponibilă pe Google Store și App Store. 

Mehmet Topal nu are licență PRO. Cine acoperă regula impusă de FRF

Mehmet Topal ( 38 de ani) a fost anunțat pe 10 iulie drept noul antrenor al Petrolului. Fostul internațional turc nu deține însă licența PRO, motiv pentru care Sangin Alagic (46 de ani) a semnat și el un contract cu ploieștenii și va fi antrenorul prinicpal în organigramă.

Bosniacul a fost prezentat pe pagina de Facebook a clubului din Ploiești.

„Bun venit, Sanjin Alagic!
Tehnicianul bosniac Sanjin Alagic este noul membru al staff-ului tehnic al echipei noastre. În vârstă de 46 ani, deținător al licenței UEFA Pro, Alagic va colabora, astfel, cu Mehmet Topal pe banca tehnică a „galben-albaștrilor” în sezonul 2024-2025.

Născut la Sarajevo, Alagic a fost antrenor secund la naționala U21 a Bosniei, în perioada 2016-2019, iar ca antrenor principal a activat, la nivel de seniori, la Al-Salmiya (Kuweit), STK Samorin (Slovacia) și Nairobi City Stars (Kenya).

Ultima dată, Alagic a lucrat în cadrul clubului Velez Mostar, iar de-a lungul carierei a mai activat la Academiile grupărilor FK Sarajevo (Bosnia), Al-Ahli (Bahrain), Al-Salmiya (Kuweit) și SC Qadsia (Kuweit). Dobrodošli, Sanjin Alagic!”, au transmis oficialii clubului pe pagina de Facebook. 

Etichete: antrenor petrolul , interdictie transferuri


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cutremur cu magnitudinea 5,4 în România, luni după-amiază. S-a simțit în toată țara

Un cutremur cu magnitudinea 5,4 s-a produs luni după amiaza în zona seismică Vrancea. Seismul a fost simțit în toată țara.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Radu Drăgușin, salvat de Real Madrid? Vestea venită chiar înainte de Tottenham - Arsenal

Până când moartea i-a despărțit, după 51 de ani de căsătorie! Soția lui Gigi Mulțescu: ”Nu mai înţelegeam ce îmi spunea”

”Îngrozitor!” Scoțienii, verdict dur după Dundee United - Rangers. Fanii, mesaj pentru Ianis Hagi

După ce a rămas ”mască” la rugămintea lui Popovici, Țiriac i-a transmis un mesaj ferm campionului olimpic! ”Așa am ajuns?”

Exclusiv OUT! Abia a semnat, dar patronul l-a luat la țintă: ”Greșeala mea”. Alți trei jucători, direct pe bancă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Rapid București - 'U' Cluj 0-0, ACUM, la Digi Sport 1. ”Șepcile Roșii”, fără înfrângere în acest sezon

Cristi Balaj a vorbit despre absența lui Tachtsidis din partida cu FCSB

Ofertă pentru Ianis Stoica: salariul, de trei ori mai mare decât la Hermannstadt! Atacantul a dat deja răspunsul

Live Video&Score Parma - Udinese 2-3, ACUM, Digi Sport 2. Man și Mihăilă, câte un assist!

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZMix perfect de grație feminină și inocență. Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci și noua stea a modei, pictorial îndrăzneț în Vogue

FILM NOWNu i-a mai văzut de 16 ani, dar îi sunt aproape. Copiii adoptați de Nicole Kidman, gest emoționant după ce mama actriței a murit

Pancu și Ovidiu Burcă, surprinși mâncând la restaurantul unde ANPC a găsit gândaci! Imagini inedite cu cei doi antrenori citeşte ştirea pe Prosport.ro

Atacantul naționalei, umilit de antrenorul său în Turcia: ”Un eșec” citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Digi World

Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit