Pablo Cortacero / Foto: Facebook @FCDinamoOfficial

Pablo Cortacero revine în forță: ”Vreau să preiau controlul total! DDB a folosit amenințări și intimidări”

articol scris de Digi Sport
15.03.2021, 17:27
  • SuperLiga: Petrolul - Hermannstadt, vineri, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Dinamo - Botoșani, vineri, 21:00, DGS 1

Pablo Cortacero pare a ieși din hibernare - acționarul principal al lui Dinamo a anunțat că este gata să lupte în justiție pentru controlul clubului. 

Investitorul spaniol a emis un comunicat în care dezvăluie că inițiativele celor de la  DDB prin care a fost schimbată conducerea iar reprezentanții săi alungați, sunt ilegale și că nu este dispus să cedeze acțiunile pe care le deține. 

”Având în vedere informațiile confuze și rău intenționate care sunt produse în ultima perioadă în mass-media în ceea ce mă privește și în ceea ce privește grupul de investiții din care fac parte și pe care îl reprezint, sunt obligat să fac publice următoarele precizări:

1. Vreau să precizez absolut că, în calitate de acționar majoritar al societății FC Dinamo București 1948, NU mă interesează și NU voi efectua niciun proces de negociere pentru vânzarea acțiunilor care reprezintă 72,8% din capitalul social.

Pablo Cortacero: ”Angajații spanioli au fost obligați să părăsească țara din cauza unor acțiuni amenințătoare și intimidante

2. După acțiunile în afara legii pe care DDB le-a întreprins față de club de pe data de 27 noiembrie 2020, în care angajații spanioli au fost obligați să părăsească țara din cauza unor acțiuni amenințătoare și intimidante, precum și dezvoltarea diferitelor evenimente precum: numirea ilegală a președintelui, fără a fi pe ordinea de zi, a unui nou Președinte al Consiliului de Administrație care nu este legitim, ocuparea și controlul activității administrative și financiare la birourile clubului, managementul sportiv, cantonamentul, Academia, precum și vizitele nefericite la hotel de către o parte mică din grupul DDB menționat pentru a ne insulta, amenința și intimida pe noi, angajații spanioli, serviți această declarație pentru a o denunța public, deoarece justiția pune în curând totul înapoi în ordinea care nu ar fi trebuit niciodată modificată.

3. Niciun grup de investiții de niciun tip nu dorește să își pună în pericol situația economică în fața unor astfel de circumstanțe și în fața instabilității generate de evenimentele menționate crescute și de ignoranță și neîncrederea în oamenii care o administrează atât din punct de vedere financiar, cât și din cauza faptului că nu se știe cine manevrează economic clubul. Din acest motiv, grupul de investiții din care fac parte a decis să aștepte să se întâmple ceva, să lucreze în umbră pentru a nu-și pune în pericol activele financiare.

Pablo Cortacero: ”Vin la București pentru a recâștiga controlul absolut al clubului

4. Având în vedere situația nefericită în care a fost scufundat clubul de luni zile, după uzurparea puterilor la care am fost supuși și văzând situația lamentabilă actuală a acestuia în ceea ce privește managementul sportiv, economic și administrativ; comunic că în următoarele zile voi fi prezent în orașul București, împreună cu profesioniștii mei din grupul de lucru, pentru a recâștiga controlul absolut al clubului în toate departamentele, pentru a lua decizii importante și să îndeplinesc toate obligațiile financiare și profesionale ale acestora pentru a aduce din nou FC Dinamo București 1948 în locul pe care îl merită să fie.

5. Dorința mea este să stabilesc sinergii și punți de colaborare cu DDB și cu toate aceste grupuri de fani ai FC Dinamo București dintr-un climat de respect și educație pentru un bine comun și pentru a obține stabilitatea și forța care ne permite să facem un club mai mare”, se arată în comunicatul remis de către Pablo Cortacero către Fanatik. ro. 

Spaniolul va veni în România pentru pentru a asista la înfățișarea din instanță din 18 martie de la Tribunalul București. El a dat de înțeles că va vira bani în contul clubului după ce justiția îi va dreptate. 

Asta după ce fanii au fost cei care au făct eforturi pentru achitarea datoriilor și a asigura primirea licenței pentru viitorul sezon din Lga 1.

Etichete: program ddb , pablo cortacero , pablo cortacero dinamo , cortacero fani dinamo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Ce ar face Ungaria dacă ar fi atacată de Rusia. Răspunsul șocant dat de un apropiat al lui Viktor Orban

Balazs Orban, consilierul politic al omonimului său - premierul ungar (dar fără nicio legătură cu el) -, a fost invitat la un podcast miercuri, unde a vorbit despre apărarea Ucrainei împotriva agresiunii ruse. Dacă ar fi fost în locul Ucrainei, Budapesta nu s-ar fi luptat cu rușii, a spus principalul consilier al premierului Viktor Orban, relatează Politico.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video FCSB - RFS 4-1. Campioana României, start excelent în Europa League! Olaru, Bîrligea și Ștefănescu au fost decisivi

Cum l-a numit Mundo Deportivo pe Andrei Rațiu, după Girona - Rayo

”Nimeni nu spune nimic”. A recunoscut, după ce a adus o medalie olimpică pentru România: ”Nu depășesc un pachet pe zi”

Toni Kroos era pregătit să semneze, dar a aflat cine e noul antrenor al echipei și a refuzat pe loc

Fosta soție a ”marelui trădător al Ucrainei” l-a dat de gol! De ce ajută Rusia: ”A transferat toți banii”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

"Nu mă așteptam la acest scor!" Pe cine a remarcat Raul Rusescu, după victoria celor de la FCSB cu RFS

Liverpool i-a găsit înlocuitor lui Salah. Cine poate ajunge pe Anfield, dacă egipteanul nu-și prelungește contractul

Antrenorul lui RFS a surprins, după victoria la scor a FCSB-ului

"Vă așteptați și la critici?" Ce a avut de spus Florin Tănase, după FCSB - RFS 4-1

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZThalia, imaginea perfecțiunii într-o rochie din latex, super scurtă, la 53 de ani. Fanii: „Ești o legendă!”

FILM NOWAmal, răvășitoare la brațul lui George Clooney, după ce s-a zvonit că au probleme în căsnicie. Avocata a zâmbit în permanență

Reacție dură după decizia instanței de a radia AMFB! ”Adevăratul Rapid a fost dezafiliat! Nu poți să-ți bați joc” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Chiricheș a uimit pe toată lumea, după meciul cu RFS. Ce a făcut citeşte ştirea pe ziare.com

Momentul în care Sever Mureșan a contat pentru sportul românesc. Legătura cu Dinamo și cele 159 de milioane de euro de la Dacia Felix citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anca Țurcașiu, imaginile care i-au cucerit pe fani, la câteva zile după ce s-a pozat alături de noul iubit: „Cineva mă iubește mult”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anca Țurcașiu, imaginile care i-au cucerit pe fani, la câteva zile după ce s-a pozat alături de noul iubit: „Cineva mă iubește mult”

Digi World

Ce se întâmplă în organismul tău dacă bei cafea cu lapte. Efectele sunt surprinzătoare, potrivit oamenilor de știință

Digi Animal World

Îngrijitoarea unei grădini zoologice din China, atacată de un urs panda. Animalul a fost deranjat când aceasta a intrat în bârlogul lui