Joyskim Dawa / Foto: Profimedia

OUT de la FCSB în ziua meciului cu Petrolul!

articol scris de Digi Sport
21.09.2024, 15:00
  • SuperLiga: Hermannstadt - CFR Cluj, sâmbătă, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Petrolul, sâmbătă, 21:30, DGS 1

FCSB are o situație complicată în clasament, cu nouă puncte adunate în opt etape.

Roș-albaștrii au și un meci mai puțin disputat, restanța cu FC Botoșani, dar în acest moment ”se pot lăuda” doar cu două victorii, trei remize și trei eșecuri și locul 12 în SuperLiga.

  • FCSB - Petrolul, din etapa 10 a SuperLigii, se va juca sâmbătă, 21 septembrie 2024, de la ora 21:30, în direct la Digi Sport 1. Meciul va putea fi urmărit și în format Live Video&Text pe digisport.ro, dat și în aplicația Digi Sport, exclusiv pentru abonații Digi România.

Kiki, Lixandru și Ngezana nu fac parte din lotul FCSB-ului pentru meciul cu Petrolul

Gigi Becali (66 de ani), finanțatorul campioanei, le-a transmis jucătorilor că victoria este importantă în această etapă, cu Petrolul, pentru ca echipa să nu piardă contactul cu formațiile din partea superioară a clasamentului, dar mai ales să nu complice foarte mult lupta pentru play-off.

Însă, FCSB nu va putea alinia cel mai bun 11. Și nici nu se va juca în sistemul dorit de Becali, cel cu trei fundași, pentru că Ngezana este menajat pentru duelul de joi cu RFS, din Europa League.

Concret, David Kiki (30 de ani), Mihai Lixandru (23 de ani) și Siyabonga Ngezana (27 de ani) nu au fost incluși în lotul oficial pentru meciul de azi.

Kiki se pare că nu mai este pe lista preferaților lui Becali, Lixandru este accidentat, iar Ngezana e menajat, susține fanatik.ro.

Mutu a analizat transferul lui Bîrligea: ”Transfer important pentru FCSB”

Galerie Foto

Daniel Bîrligea (24 de ani) este cel mai scump transfer realizat de Gigi Becali (66 de ani) la FCSB în ultima perioadă.

Bîrligea va debuta pentru roș-albaștri în meciul de azi cu Petrolul.

Finanțatorul campioanei este convins că a dat lovitura cu vârful de atac, transferat de la CFR Cluj contra sumei de două milioane de euro, dar Adrian Mutu (45 de ani) avertizează și spune că Daniel este un ”jucător de moral”.

Mutu l-a antrenat pe Bîrligea la CFR Cluj și tocmai de aceea i-a făcut acestuia o analiză completă.

”Bîrligea este un transfer important pentru FCSB. Rămâne de văzut cum va face față presiunii, pentru că CFR e CFR, FCSB e FCSB. Mai ales că suporterii sunt altfel la FCSB.

Plus presiunea patronului care a dat mulți bani pe el ca să dea goluri”, a spus Mutu, prezent în studioul emisiunii Digi Sport Special.

”Eu l-am cocoloșit”

”Briliantul” a mai precizat că Bîrligea este și un fotbalist cu care se poate comunica.

”Daniel este un fotbalist de moral. Eu l-am cocoloșit. Îi zici o dată și înțelege. El de muncit, muncește. Sunt foarte curios cum se va adapta la FCSB. Are tupeu de fotbalist și nu-i e frică de nimeni”, a mai spus Mutu, la Digi Sport.

Etichete: gigi becali , elias charalambous , fcsb petrolul , mihai lixandru , david kiki , syiabonga ngezana


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cu o recompensă de 7 milioane $ pe capul său, un lider Hezbollah a fost ucis de Israel

Armata israeliană a efectuat „un raid țintit” în Beirut vineri, la scurt timp după ce Hezbollah a anunțat că a tras „salve de rachete Katiuşa” către şase „cartiere generale” şi baze ale armatei israeliene, informează Reuters și BBC News. Ținta atacului a fost Ibrahim Aqil, șeful forţlor Al-Radwan, unitatea de elită a Hezbollah, pe care Statele Unite puseseră o recompensă de 7 milioane de dolari. Hezbollah a anunțat că, în afară de Ibrahim Aqil, încă un important lider militar al grupării, Ahmed Mahmoud Wahbi, a fost ucis.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Răsturnare de situație în cazul Simonei Halep

Video Scene "incredibile": ce i-a făcut Dorinel Munteanu tânărului de 20 de ani împrumutat de la Farul

Unde s-a angajat Neil Lennon, la o lună după ce a fost dat afară de la Rapid

După patru ani, Adi Petre a spus totul: ”A venit domnul Becali în vestiar. Știam dinainte”

Niță a luat 4 goluri, Stanciu a făcut spectacol! Ce a ieșit la meciul contra lui Toney, Mahrez și Firmino

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ordinul nu se discută! Cum arată primul 11 al FCSB-ului pentru duelul cu Petrolul. Bîrligea debutează

Live Video&Text Hermannstadt - CFR Cluj 0-0, ACUM, Digi Sport 1. Meci tare la Sibiu! Ocazii de ambele părți

Iftime, discurs fără milă la adresa lui Marius Croitoru după 3 ani de colaborare: ”Nimeni nu-l suportă. Ești măscărici?”

Horațiu Moldovan, impresionant la al doilea meci pentru Sassuolo! Nota primită de român

Citeşte şi

FCSB - Petrolul Ploiești, LIVE VIDEO, 21:30, Digi Sport 1. Campioana României caută a treia victorie din SuperLigă! Echipele

”Revine Tătărușanu la FCSB?” Răspunsul dat de Elias Charalambous + Ce le-a spus fostul portar fotbaliștilor

PEROZSalma Hayek, ședință foto provocatoare pe puntea unui iaht de lux. La 58 de ani, actrița continuă să arate impecabil

FILM NOWA rupt tăcerea după 30 de ani. Sharon Stone a spus cine este producătorul care a sfătuit-o să întrețină relații intime cu partenerul de film, pentru o mai bună chimie pe ecrane

L-a desființat pe Nicolae Dică după ce l-a demis: „Va rămâne poreclit `Zece Zero`. Noul antrenor va fi o mare surpriză” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Nicolae Dică a fost făcut praf de patronul care abia l-a demis: ”Zece Zero... Nu are nicio calitate profesională” citeşte ştirea pe ziare.com

Răsturnare de situație în cazul lui Mario Iorgulescu. De ce i s-a anulat condamnarea la 13 ani de închisoare. Ce urmează pentru tânărul milionar citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cum comentează Lady Gaga zvonurile conform cărora ar fi de fapt bărbat: „M-am obișnuit să se spună minciuni despre mine!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cum comentează Lady Gaga zvonurile conform cărora ar fi de fapt bărbat: „M-am obișnuit să se spună minciuni despre mine!”

Digi World

Cât de nocive sunt pentru sănătate uscătoarele de rufe pe care le avem acasă. Avertismentul lansat de oamenii de știință

Digi Animal World

Autoritățile au crezut că au găsit un vultur rănit, dar când l-au analizat, au izbucnit în râs. Ce avea, de fapt, pasărea prădătoare