Alexandru Răuță, căpitanul lui Dinamo / Foto: Sportpictures

Oficialii lui Dinamo sar în apărarea lui Răuță, criticat după eliminarea cu UTA. Cum se vede situația celor de la Mediaș

articol scris de Digi Sport
14.02.2022, 11:32
  • Liga Națiunilor: Danemarca - Serbia, duminică, 19:00, DGS 1

  • Liga Națiunilor: Elveția - Spania, duminică, 21:45, DGS 1

UTA și Dinamo au remizat, 0-0, într-o partidă care a contat pentru etapa cu numărul 26 a Ligii 1.

Trupa lui Stoican a fost nevoită să termine partida fără doi jucători, care au fost eliminați, Marco Ehmann și Alexandru Răuță.

Răzvan Zăvăleanu, optimist după egalul cu UTA. Ce spune de Gaz Metan

Adminsitratorul judiciar al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, a vorbit după punctul pe care trupa lui Stoican l-a scos la Arad. Acesta e de părere că Răuță este criticat prea dur pentru greșelile pe care le face, iar mijlocașul face erori obișnuite pentru meciurile de fotbal.

"Noi îl apreciem pe Răuță, încearcă să-și facă datoria. Dincolo de eliminarea de ieri, lucrurile astea se mai întampla și nu cred că trebuie să-l blamăm. Nu mi-a plăcut niciodată să vorbesc despre aspectele financiare. Nu o discut despre bani, despre prime, salarii.

M-a entuziasmat întreagă echipă, parcă a fost după chipul și asemănarea lui Stoican. Salvarea lui Dinamo trebuie să vină de la Dinamo. Nu trebuie să ne uităm la problemele altora. Jucătorii noștri au CV-uri bune pentru campionatul din România și trebuie să-și facă treabă.

Nu vreau să intru în problemele celor de la Mediaș, eu sper doar să-i învingem pe teren. Societatea realmente nu a ieșit din insolvență. Urmează un moment în care să se decidă dacă rămâne în insolvență sau nu. ANAF-ul a atacat decizia de ieșire din insolvență. Lucrurile sunt mai complicate, nu aș vrea să fiu în pielea lor. Au nevoie de o sumă de bani importantă și destul de repede.

Este de apreciat curajul lui Stoican în condițiile în care știa ce program avem. Va fi foarte greu. Sper ca încrederea pe care le-o transmite jucătorilor să aducă puncte pentru a ne îndeplini obiectivul", a spus Răzvan Zăvăleanu, la Pro X.

"I-aș lua banderola, fără discuții

"Normal că trebuie să îi iei banderola. Mie mi-a luat-o Iordănescu la Steaua tot pentru o chestie de genul ăsta, luasem două cartonașe. Normal că m-a durut, m-a luat, a vorbit cu mine.

Eu înțeleg atitudine, determinare, vezi voință, dăruire, un om care face un efort extraordinar, dar se duce cu talpa sus. N-ai nicio șansă să mai lovești mingea! Dacă vezi că nu poți lovi mingea, încerci să lași piciorul, să eviți contactul.

Cred că și antrenorul, și colegii ar trebui să-l trezească puțin, 'prietene, vezi că la prima ne lași iar, ai grijă ce faci'. Trebuie să-l trezești puțin dacă vezi că e într-o stare din asta... El e un tip care face efort, are 10 inimi, dar trebuie să-l trezești puțin", a declarat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport Special.

Dinamo, cu mai mulți absenți pentru meciul cu Gaz Metan Mediaș

Dinamo are de jucat etapa viitoare contra celor de la Gaz Metan, echipă pe care speră să o întreacă până la finalul stagiunii. Momentan, trupa lui Poenaru are 9 puncte peste bucureșteni.

Chiar dacă trupa din Mediaș este în colaps din punct de vedere financiar, Flavius Stoican și-a avertizat jucătorii imediat după egalul de la Arad. Tehnicianul a spus că dinamoviștii trebuie să fie concentrați la jocul lor și nu la problemele adversarei.

Dinamo o să fie fără mai mulți fotbaliști pentru întâlnirea cu Gaz Metan, care urmează să se dispute vineri, de la ora 19:55, în DIRECT pe Digi Sport 1.

Marco Ehmann și Alexandru Răuță, eliminați la Arad, urmează să fie absenți cu siguranță. Igor Jovanovic, folosit în premieră după transferul în iarnă, a fost înlocuit de Stoican după ce a acuzat probleme la spate și prezența sa este pusă sub semnul întrebării.

Pe lângă cei 3, situația lui Gabriel Torje, care din punct de vedere mental este la pământ, după moartea tatălui său, rămâne una incertă.

De asemenea, Azankpo ar putea să fie și el absent, din cauza unor probleme medicale, iar pe Thomas Chesneau există șanse să nu-l mai vedem pe foaia de joc în acest an. Pe listă se mai adaugă și Marius Tomozei, care are ruptură de ligamente și urmează să lipsească până la finalul sezonului.

Stoican o să aibă parte și de "întăriri", în persoana lui Jonathan Rodriguez, mijlocașul adus de la CFR Cluj în iarnă, la care se adaugă și revenirea lui Mihai Eșanu, care a fost accidentat în startul acestui an.

Cum ar putea arăta Dinamo contra celor de la Gaz Metan

  • Figueiredo - Buleică, Patriche, Grigore, Radu - Pierret, Rodriguez - Bordușanu, Ivanov, Matei - Ivanovski

Etichete: liga 1 , dinamo , rauta , razvan zavaleanu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Când pică Paștele ortodox și catolic în 2025. Anul viitor, cele două sărbători vor fi în aceeași zi

În anul care urmează, Paștele Ortodox și Paștele Catolic pică în aceeași zi. Creștinii vor celebra sărbătoarea Învierii Domnului pe data de 20 aprilie 2025.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Ion Țiriac: ”Vă spun o noutate. Candidez la președinție! Absolut serios”. Ce a urmat

Foto "ROMÂNIA a trecut pe aici!" Cum au lăsat "Tricolorii" vestiarul de la Prishtina, după 3-0 cu Kosovo

Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina

Video Kosovo - România 0-3. Mircea Lucescu, debut cu o victorie superbă la al doilea mandat pe banca naționalei

Răzvan Marin a dezvăluit ce i-a spus portarul kosovar, înainte să îl "execute" din penalty

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Vestea pe care Mircea Lucescu nu voia să o audă înainte de România - Lituania

Dennis Man a fost propus la Juventus, iar Gică Popescu a reacționat

Federația a luat decizia, după ce selecționerului Angliei i s-a cerut demisia pentru gestul care a scandalizat întreaga țară

Gigi Becali i-a spus direct unui fotbalist: ”Joci ce zice Ferguson, nu ce vrei tu!”. Replica primită

Citeşte şi

Un fotbalist al lui Dinamo s-a accidentat la națională și a primit verdictul! Cât lipsește

Promisiunea făcută de Hervin Ongenda, după ce a revenit în SuperLiga: ”Mai am multe de dovedit”

PEROZCu mâinile prin păr, ruj roșu pe buze și o rochie crăpată până la coapsă, Mădălina Ghenea a făcut din nou furori la Veneția

FILM NOWGeorge Clooney l-a ironizat pe Brad Pitt, din cauza vârstei: „E norocos că încă mai lucrează!”

Cum putea rămâne Albion Rrahmani la Rapid! „Tu, Șucu, trebuia să-l chemi și să-l întrebi asta” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ianis Hagi nu a mai rezistat: "Nu mai folosiți declarațiile lui Giovanni Becali ca și cum ar fi ale mele!" citeşte ştirea pe ziare.com

Alfred Bulai a făcut infarct în închisoare. Fostul profesor, transportat de urgență la Spitalul Militar din Capitală. Care este starea lui actuală citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”

Digi World

Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia