Florin Tănase / Foto: Sport Pictures

Nu e 9! Ce număr va purta Florin Tănase la FCSB

articol scris de Digi Sport
08.08.2024, 20:54
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Milan - Liverpool, marți, 22:00, DGS 1

După două sezoane la Al-Jazira (Emiratele Arabe Unite), respectiv la Al-Okhood (Arabia Saudită), Florin Tănase (29 de ani) a revenit la FCSB. 

Fotbalistul în care Gigi Becali (66 de ani) își pune mari speranțe a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane cu campioana României. 

Florin Tănase, noul număr 7 de la FCSB

Chiar dacă se vorbea de faptul că va purta numărul 9 la revenirea la FCSB, Florin Tănase a ales alt număr pe care să-l poarte. 

Astfel, gruparea roș-albastră a anunțat că atacantul de 29 de ani a preluat numărul pe care Florinel Coman l-a lăsat vacant după plecarea la Al-Gharafa. 

Florin Tănase va purta pe spate 7, cel pe care l-a purtat și în prima parte a sezonului de debut de la FCSB (2016/2017). În rest, în cele 6 sezoane și jumătate pe care le-a mai petrecut alături de formația din București, acesta a purtat 10. Acum, decarul echipei este Tavi Popescu. 

Florin Tănase / Foto: Youtube @FCSB TV
  • 29.000 de mii de euro va fi salariul lui Florin Tănase la campioana României, al doilea cel mai mare din lot, după Vlad Chiricheș, care are 30.000 de euro lunar.

Florin Tănase: ”Cel mai important e să mă pun în slujba echipei și ea să câștige”

Florin Tănase a susținut o conferință de presă în care a vorbit pentru prima oară după întoarcerea în cadrul echipei.

”Sunt fericit că m-am întors acasă, la echipa pe care o iubesc de mic copil. Nu mi-e greu să mă integrez, pe majoritatea îi cunosc.

Când ești dorit atât de mult de suporteri... ieșeam la plimbare și mă opreau suporterii, îmi spuneau să mă întorc. Pentru mine e ceva extraordinar. Numai cu ajutorul fanilor putem să avem rezultate.

Să câștigi titlul contează foarte mult, îți dă un plus de încredere și de maturitate. Fiecare dintre ei este la un nivel bun.

Îmi doresc foarte mult să fac lucruri bune. Cel mai important e să mă pun în slujba echipei și ea să câștige. Nu poți mereu să ieși în evidență. Important este ca echipa să fie victorioasă.

O să fie un sentiment foarte plăcut, sunt nerăbdător. Este plăcut să joci la echipa cu care ai ținut de mic copil și să fii apreciat”, a afirmat Florin Tănase.

Etichete: liga 1 , superliga , florin tanase , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Elon Musk s-a întrebat de ce „nimeni nu încearcă să îi asasineze pe Biden și Kamala Harris”. Ce a urmat după aceea

Postările patronului pe contul său sunt, de cele mai multe ori, oglinda companiei. Elon Musk, care deține rețeaua de socializare X, postează des, dar uneori mesajele sunt greu de descifrat. De data aceasta este vorba despre o postare politică, urmare a incidentului tratat drept posibilă tentativă de asasinat, a cărui victimă ar fi putut fi candidatul republican la alegerile prezidențiale, Donald Trump. 

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. Imagini virale

Ion Țiriac, întrebat direct dacă este un om zgârcit. Miliardarul a răspuns instant, în 3 cuvinte

Exclusiv OUT! Abia a semnat, dar patronul l-a luat la țintă: ”Greșeala mea”. Alți trei jucători, direct pe bancă

Corriere dello Sport anunță o lovitură de proporții: "Negocierile pentru Dennis Man încep de la 30 de milioane €!"

Exclusiv Gigi Becali a luat o decizie radicală după CFR Cluj - FCSB: ”La revedere! S-a terminat”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Spaniolii nu au niciun dubiu, după ce Rațiu a marcat și a făcut un gest cum rar se vede! Românul a explicat totul

Lionel Messi a făcut spectacol la revenirea pe teren, iar americanii au făcut imediat anunțul

Ce l-a supărat cel mai tare pe Marius Șumudică, după revenirea în Giulești: "E incredibil! Nu pot să accept asta"

Schimbat în repriza a doua! Nota primită de Florinel Coman, după ce Al-Gharafa a pierdut la scor de neprezentare

Citeşte şi

Marius Șumudică ”l-a copiat” pe Gigi Becali! Ce s-a întâmplat la pauza meciului Rapid - ”U” Cluj

Gigi Becali este convins: ”Va fi o mare surpriză pentru toată România anul acesta”

PEROZJennifer Aniston, în formă maximă pe covorul roșu. Brațele musculoase și silueta subțire, puse în evidență de o rochie fără bretele

FILM NOWNu i-a mai văzut de 16 ani, dar îi sunt aproape. Copiii adoptați de Nicole Kidman, gest emoționant după ce mama actriței a murit

Pancu și Ovidiu Burcă, surprinși mâncând la restaurantul unde ANPC a găsit gândaci! Imagini inedite cu cei doi antrenori citeşte ştirea pe Prosport.ro

Jordan Chiles nu renunță! Gimnasta din SUA acuză un „grav conflict de interese” și vrea înapoi medalia de bronz citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Andreea Bănică și-a expus formele neatinse de bisturiu, pe litoralul românesc, în costum de baie: "La vârsta ta, ești nr. 1"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Andreea Bănică și-a expus formele neatinse de bisturiu, pe litoralul românesc, în costum de baie: "La vârsta ta, ești nr. 1"

Digi World

Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”

Digi Animal World

Câte alune încap în gura unei veverițe? Momentul când rozătoarea își face provizii pentru iarnă, surprins de un fotograf