Ion Țiriac / Foto: captură Digi Sport

”Niciodată nu ați vorbit de soții. Câte ați avut?”. Ion Țiriac, detalii în premieră

articol scris de Digi Sport
21.09.2024, 10:12
  • SuperLiga: Hermannstadt - CFR Cluj, sâmbătă, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Petrolul, sâmbătă, 21:30, DGS 1

Ion Țiriac (84 de ani), cel mai bogat român al momentului, cu o avere estimată la peste două miliarde de euro, s-a făcut mereu remarcat și prin declarațiile sale.

Ion Țiriac: ”O singură dată am fost însurat”

De data aceasta, Țiriac a vorbit deschis despre viața sa personală, deși este foarte bine cunoscut că miliardarul evită de multe ori astfel de discuții.

”Domnule Țiriac, niciodată nu ați vorbit de soții. Câte ați avut?”, a fost întrebat Ion Țiriac.

Omul de afaceri a răspuns, fără să se eschiveze.

”M-am însurat la 20 de ani. Am divorțat la 22 de ani, am învățat lecția și am terminat. Atât! O singură dată am fost însurat”, a spus Țiriac la ”Prietenii lui Ovidiu”.

Erika Braedt, singura nevastă a lui Ion Țiriac, antrenoare la 80 de ani

Fostul președinte al Federației Române de Tenis a mai dezvăluit în ce relații se află în prezent cu fosta soție.

”Da, cu Erika Braedt (n.r. - a fost însurat), e prietena mea și acum. E profesoară de sport la 80 de ani.

Are trei echipe de fotbal, și nu de handbal, cum a fost ea.

Le antrenează gratis în fiecare zi. Locuiește în Germania”, a mai spus Țiriac.

Milionarul care a ajuns falit şi a spus că Ion Ţiriac îi este "al doilea tată" s-a căsătorit a treia oară

Boris Becker s-a căsătorit cu partenera sa de lungă durată Lilian de Carvalho Monteiro, în cadrul unei ceremonii care a avut loc în oraşul italian de coastă Portofino.

Galerie Foto

Fotografiile de nuntă publicate de revista Vogue arată mireasa într-o rochie albă fără umeri şi voal, iar mirele îmbrăcat într-un costum cu un sacou de culoare crem.

Boris Becker (56 ani) şi Lilian de Carvalho Monteiro (34 ani), de profesie analist de risc, originară din statul insular african Sao Tome şi Principe, formează un cuplu de mai mulţi ani.

Monteiro a fost alături de Becker în timpul procesului fostului tenisman, care a avut loc la Londra, precum şi în perioada petrecută de acesta în spatele gratiilor.

În urma dificultăţilor financiare, fosta vedetă a tenisului a avut active ascunse în valoare de milioane la intrarea în procedura de faliment personal.

Becker a fost condamnat la doi ani şi jumătate de închisoare şi a stat câteva luni în spatele gratiilor, la Londra, dar a fost eliberat în decembrie 2022 şi deportat în Germania. El a scăpat între timp şi de falimentul personal, în luna aprilie a acestui an.

Aceasta este a treia căsătorie pentru triplul campion de la Wimbledon, născut la Leimen, lângă Heidelberg, care locuieşte acum în Italia, la Milano, după ce a fost forţat să părăsească Anglia.

Galerie Foto

Ion Țiriac, considerat ”al doilea tată” pentru Boris Becker

Boris Becker (55 de ani) a fost eliberat din închisoare pe 15 decembrie 2022, după ce a fost găsit vinovat în procesul cu privire la falimentul personal.

Întrebat la Berlin în timpul prezentării unui documentar la Festivalul de film despre Ion Țiriac, Boris Becker a vorbit la superlativ despre miliardarul român. Chestionat dacă ar fi fost în libertate dacă ar fi ascultat de sfaturile lui Ion Țiriac, Boris Becker a spus ferm: ”Da”, anunță vip.de.

Ulerior, fostul tenismen a continuat: ”Pentru mine, el este și acum al doilea tată al meu! Mi-am pierdut tatăl în 1999 și, deși nu mai lucrăm împreună profesional, întotdeauna am simțit că-l pot numi tată. Îmi spunea întotdeauna ceea ce trebuie să fac, de cele mai multe ori”, a precizat Boris Becker.

Ion Țiriac a fost managerul lui Boris Becker în perioada 1984 - 1993, iar ulterior au rămas în relații bune.

Etichete: ion tiriac , boris becker , erika braedt , ion tiriac sotie


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cu o recompensă de 7 milioane $ pe capul său, un lider Hezbollah a fost ucis de Israel

Armata israeliană a efectuat „un raid țintit” în Beirut vineri, la scurt timp după ce Hezbollah a anunțat că a tras „salve de rachete Katiuşa” către şase „cartiere generale” şi baze ale armatei israeliene, informează Reuters și BBC News. Ținta atacului a fost Ibrahim Aqil, șeful forţlor Al-Radwan, unitatea de elită a Hezbollah, pe care Statele Unite puseseră o recompensă de 7 milioane de dolari. Hezbollah a anunțat că, în afară de Ibrahim Aqil, încă un important lider militar al grupării, Ahmed Mahmoud Wahbi, a fost ucis.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Răsturnare de situație în cazul Simonei Halep

Video Scene "incredibile": ce i-a făcut Dorinel Munteanu tânărului de 20 de ani împrumutat de la Farul

Unde s-a angajat Neil Lennon, la o lună după ce a fost dat afară de la Rapid

După patru ani, Adi Petre a spus totul: ”A venit domnul Becali în vestiar. Știam dinainte”

Niță a luat 4 goluri, Stanciu a făcut spectacol! Ce a ieșit la meciul contra lui Toney, Mahrez și Firmino

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video La o zi după ce a fost inclus de Lucescu pe lista preliminară a stranierilor, ”Tricolorul” a marcat pentru echipa sa

”A fost haos”. A auzit ce vrea să facă Gigi Becali la FCSB și nu s-a mai abținut

Oficial Marian Huja a semnat, chiar în ziua meciului FCSB - Petrolul

A încercat să ridice 105 kilograme, dar i-a căzut bara cu toată greutatea pe gât! Atenție, detalii și imagini cu impact emoțional

Citeşte şi

Ion Țiriac a spus ce face zilnic, la 84 de ani. ”Am jurat!”

Ion Țiriac, extrem de dur cu Simona Halep. ”Dacă-i dai asta la 30 de ani și a fost și dopată, ce o să zică celelalte?”

PEROZSalma Hayek, ședință foto provocatoare pe puntea unui iaht de lux. La 58 de ani, actrița continuă să arate impecabil

FILM NOWDakota Johnson, expertă în parcări. Imagini virale cu actrița americană la volan

Transferul uriaș cu care Dinamo vrea să dea lovitura în Superliga! A fost la Manchester United și e jucător de națională citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ea a campioana României la Roland Garros! A lăsat racheta din mână și acum e "doamna doctor" citeşte ştirea pe ziare.com

Răsturnare de situație în cazul lui Mario Iorgulescu. De ce i s-a anulat condamnarea la 13 ani de închisoare. Ce urmează pentru tânărul milionar citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cum comentează Lady Gaga zvonurile conform cărora ar fi de fapt bărbat: „M-am obișnuit să se spună minciuni despre mine!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cum comentează Lady Gaga zvonurile conform cărora ar fi de fapt bărbat: „M-am obișnuit să se spună minciuni despre mine!”

Digi World

Avea 240 kg, diabet și hipertensiune, dar a făcut câteva schimbări și viața lui a devenit alta. Secretele unui tânăr tată care a dat jos 68 kg

Digi Animal World

Autoritățile au crezut că au găsit un vultur rănit, dar când l-au analizat, au izbucnit în râs. Ce avea, de fapt, pasărea prădătoare