Ioan Varga, principalul acționar de la CFR Cluj.

Neluțu Varga a vorbit despre obiectivul CFR-ului: "Momentan, nu vreau să vorbesc despre titlu"

articol scris de Digi Sport
21.09.2024, 17:24
  • Premier League: Man. City - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: U Cluj - Univ. Craiova, duminică, 21:30, DGS 1

CFR Cluj o va întâlni pe Hermannstadt, sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 18:30, în partida din etapa a 10-a a SuperLigii, ce va putea fi urmărită ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Înaintea duelului cu sibienii, echipa antrenată de Dan Petrescu ocupă poziția a 5-a în campionat, cu 14 puncte, după ce în ultima etapă au remizat, scor 2-2, cu FCSB.

Neluțu Varga: "Obiectivul este calificarea în play-off, după vorbim de titlu"

Înaintea partidei cu Hermannstadt, ce va putea fi urmărită și pe digisport.ro, dar și în aplicația Digi Sport, de către abonații Digi România, Ioan Varga, patronul celor de la CFR Cluj, a transmis faptul că nu vrea să vorbeacă momentan de titlul de campion, ca obiectiv.

"Avem o echipă bună, spre foarte bună. Îmi place cum am jucat împotriva FCSB-ului, care, să nu uităm, este până la urmă campioana en titre. Lotul arată bine. Dan Petrescu are soluții, dar vreau să o luăm pas cu pas. Obiectivul nostru este calificarea în play-off.

Nu o să mă auziți că vorbesc de titlu sau de lucruri din acestea, să pară că iarăși ne lăudăm, că vrem să facem spectacol din declarații. Trebuie să fim realiști.

Obiectivul nostru este calificarea în play-off, iar apoi, bineînțeles, dacă ne calificăm și sunt convins că nu o să avem emoții, vom lupta pentru titlul de campioană, dar acesta este primul pas.

Haideți să luăm totul pe rând și, întâi, să mergem în play-off. Vedeți și dumneavoastră ce campionat dificil este, cu foarte multe echipe echilibrate", a fost declarația lui Varga, conform Fanatik.

Neluțu Varga a anunțat că are deja ofertă pentru Louis Munteanu

Atacantul cumpărat de la Fiorentina cu 2,8 milioane de euro (50% din drepturile federative) a înscris o dublă în derby-ul cu FCSB, goluri care li se adaugă celorlaltor două marcate cu Unirea Slobozia, în urmă cu trei etape. în plus, Munteanu are și un assist cu FC Botoșani.

Startul bun în tricoul ardelenilor a atras deja interes din străinătate pentru căpitanul României U21, așa cum a anunțat însuși patronul lui CFR Cluj, Neluțu Varga.

"Am deja ofertă pentru el, dar nu vreau să spun mai multe. El va marca multe goluri la CFR.

Louis Munteanu a fost cea mai bună investiție pe care o puteam face. Este marele plus al acestui joc. O investiție enorm de bună. Cea mai bună investiție pe care am făcut-o în fotbal", a declarat Varga.

VIDEO rezumat CFR Cluj - FCSB 2-2

Etichete: dan petrescu , obiectiv cfr , nelutu varga


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un cunoscut model transsexual din Georgia a fost ucis la numai o zi după ce a fost adoptată legea anti-LGBTQ

Un cunoscut model transsexual georgian a fost ucis, au declarat oficialii locali, la o zi după ce Guvernul a adoptat o lege care va impune limitări radicale ale drepturilor LGBTQ+ în Georgia, informează The Guardian. Motivele crimei nu sunt cunoscute, deocamdată.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Răsturnare de situație în cazul Simonei Halep

Video Scene "incredibile": ce i-a făcut Dorinel Munteanu tânărului de 20 de ani împrumutat de la Farul

Unde s-a angajat Neil Lennon, la o lună după ce a fost dat afară de la Rapid

Niță a luat 4 goluri, Stanciu a făcut spectacol! Ce a ieșit la meciul contra lui Toney, Mahrez și Firmino

Video "Ne-a lăsat paf pe toți!" Cum a răspuns Constantin Budescu la întrebarea "Te mai gândești la echipa națională?"

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Verdict dur după primele 45 de minute ale lui Bîrligea la FCSB: ”N-a existat!” / ”Slab”. OUT la pauză

”Fabulos!” Italienii și-au găsit cu greu cuvintele după ce l-au văzut pe Moldovan la lucru: ”A meritat toți banii”

Video ROȘU direct în minutul 29! Popescu a lăsat-o pe FCSB în inferioritate numerică

Live Video&Score Lecce - Parma 2-0, ACUM, la Digi Sport 3. Man și Mihăilă titulari!

Citeşte şi

Dan Petrescu, categoric după remiză cu Hermannstadt: "E atipic CFR-ul anul acesta"

”Ce a făcut?”. Dan Petrescu a reacționat după gesturile lui Louis Munteanu din derby-ul cu FCSB

PEROZSalma Hayek, ședință foto provocatoare pe puntea unui iaht de lux. La 58 de ani, actrița continuă să arate impecabil

FILM NOWA rupt tăcerea după 30 de ani. Sharon Stone a spus cine este producătorul care a sfătuit-o să întrețină relații intime cu partenerul de film, pentru o mai bună chimie pe ecrane

L-a desființat pe Nicolae Dică după ce l-a demis: „Va rămâne poreclit `Zece Zero`. Noul antrenor va fi o mare surpriză” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Becali a ordonat, iar cerința lui a fost pusă în aplicare! Cum arată primul 11 al campioanei și ce se întâmplă cu Daniel Bîrligea citeşte ştirea pe ziare.com

Răsturnare de situație în cazul lui Mario Iorgulescu. De ce i s-a anulat condamnarea la 13 ani de închisoare. Ce urmează pentru tânărul milionar citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cum comentează Lady Gaga zvonurile conform cărora ar fi de fapt bărbat: „M-am obișnuit să se spună minciuni despre mine!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cum comentează Lady Gaga zvonurile conform cărora ar fi de fapt bărbat: „M-am obișnuit să se spună minciuni despre mine!”

Digi World

Cât de nocive sunt pentru sănătate uscătoarele de rufe pe care le avem acasă. Avertismentul lansat de oamenii de știință

Digi Animal World

Autoritățile au crezut că au găsit un vultur rănit, dar când l-au analizat, au izbucnit în râs. Ce avea, de fapt, pasărea prădătoare