Neil Lennon, în timpul meciului Petrolul - Rapid / Foto: Sport Pictures

Neil Lennon s-a săturat de critici și s-a ”plâns” în presa din Scoția: ”Judecat de la săptămână la săptămână”

articol scris de Digi Sport
14.08.2024, 13:12
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Milan - Liverpool, marți, 22:00, DGS 1

Neil Lennon (53 de ani) a fost adus cu ”surle și trâmbițe” la Rapid, însă rezultatele giuleștenilor au întârziat să apară după sosirea nord-irlandezului.

Managerul ”alb-vișiniilor” nu a reușit să obțină nicio victorie în noul sezon al SuperLigii, iar fanii trupei din Grant și-au pierdut răbdarea și i-au cerut demisia, la ultimele jocuri din campionat.

Neil Lennon, în presa scoțiană: ”Într-o zi ești regele și apoi a doua zi ești ticălosul”

Tehnicianul giuleștenilor a început din ce în ce mai tare să simtă presiunea exercitată de suflarea rapidistă. Cele 4 rezultate de egalitate plus înfrângerea din ”Primvs Derby”, cu Petrolul, au alimentat ipoteza că Neil Lennon este ”pe făraș”

Managerul nord-irlandez a vorbit în presa din Scoția despre faptul că este judecat după doar 5 meciuri petrecute la Rapid și speră în continuare că poate redresa echipa.

Vreau doar să am succes aici (n.r. la Rapid). Această meserie este atât de volatilă și ești oarecum judecat de la săptămână la săptămână. Într-o zi ești rege și apoi a doua zi ești ticălosul. Așa că trebuie doar să găsești un echilibru între ele și să te bucuri de experiențe.

Clubul este bun, nu am ajuns la cele mai bune rezultate, dar este doar o lucrare în curs de desfășurare: câteva remize și o înfrângere. Dar, în general, da, îmi place absolut. După cum am spus, clubul e bun, avem un nou stadion, un nou teren de antrenament și totul este amenajat pentru a duce clubul înainte.

Evident că nu vorbesc limba, dar majoritatea băieților vorbesc engleză și personalul de aici a lucrat și în Anglia. Deci, în ceea ce privește personalul din culise, sunt și ei în clasa întâi”, a declarat Neil Lennon în presa Scoțiană, potrivit The National.

Următoarele 3 meciuri pentru Rapid:

  • Rapid - Dinamo
  • Poli Iași - Rapid
  • Universitatea Craiova - Rapid

Neil Lennon vrea să ajungă cu Rapid între primele trei echipe din România

Deci da, chiar mă bucură ceea ce facem în acest moment. Nu au câștigat titlul de 20 de ani, iar echipa a terminat pe locul șase anul trecut. Așa că, evident, vrem să ne îmbunătățim drastic și să încercăm să ajungem în primele trei.

Au fost cheltuiți puțini bani, am adus patru din cinci jucători și facem o mulțime de afaceri în Europa de Est, Slovacia și Serbia.

Miezul echipei este românesc și trebuie să joci un jucător român sub 21 de ani în echipa ta, în orice moment. Așa că, chiar dacă începi cu unul și îi scoți, trebuie să aduci altul. Există câteva reguli de genul acesta care sunt puțin diferite de ceea ce suntem noi obișnuiți, dar apoi te vei obișnui cu ele.

Ne antrenăm seara în fiecare zi, pentru că vremea este foarte caldă. Vorbesc de până la 40 de grade, așa că este imposibil să te antrenezi oricând în jurul orei prânzului.

Orașul este ca o metropolă și este foarte, foarte aglomerat. Există o mulțime de parcuri și lacuri, oamenii sunt buni, nu există nicio infracțiune serioasă aici și fotbalul este sportul numărul unu, așa că este 24 ore pe zi din 24 și 7 zile din 7 pe canalele de televiziune și la știri”, a mai spus Lennon.

 

Etichete: antrenor rapid , neil lennon , presa din scotia , ultimatum neil lennon , rezultate neil lennon


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Atac în Parlamentul României. Un bărbat a provocat un incendiu

Pompierii intervin la Palatul Parlamentului, după ce o persoană a aruncat cu benzină în sala de expoziții amplasată la intrarea în clădire. Atacatorul este cautat de polițiști.  

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. PAOK l-a adus pe Dejan Lovren

Video A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. Imagini virale

Ion Țiriac, întrebat direct dacă este un om zgârcit. Miliardarul a răspuns instant, în 3 cuvinte

Corriere dello Sport anunță o lovitură de proporții: "Negocierile pentru Dennis Man încep de la 30 de milioane €!"

Video GOOOL Andrei Rațiu! Internaționalul român, cel mai bun de pe teren. Nota primită pentru prestația excelentă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Reacția lui Emil Boc, după ce ’U’ Cluj a învins-o pe Rapid și s-a instalat pe primul loc în SuperLiga

Echipa care a anunțat că își va disputa meciurile de pe teren propriu pe stadionul Dinamo, a cărui demolare a început

Gigi Becali s-a convins încă din etapa a 9-a a SuperLigii: ”Nu sunt de speriat”

Foto Ultimul drum pentru Gigi Mulțescu pe stadionul Dinamo. Unde va fi înmormântat "SMURD-ul"

Citeşte şi

Cel mai bun jucător al Rapidului din era Neil Lennon, despre nord-irlandez: ”Dacă o mai ținea așa, i-aș fi spus!”

Exclusiv Victor Pițurcă a intrat în direct și n-a iertat pe nimeni: "Nea Șucu, hai să-ți zic ceva!"

PEROZJennifer Aniston, în formă maximă pe covorul roșu. Brațele musculoase și silueta subțire, puse în evidență de o rochie fără bretele

FILM NOWSean Penn, sărut pasional pe străzile din Madrid cu o tânără din Republica Moldova. Actorul nu a ținut cont de oamenii din jurul lui

Mircea Lucescu îl propune pe Darius Olaru italienilor: „Poate juca atât mijlocaș defensiv, cât și în spatele vârfului” citeşte ştirea pe Prosport.ro

"Rapid nu se bate cu mine la titlu”. Gigi Becali, mesaj dur spre Dan Șucu citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, ședință foto într-o ținută cu un decolteu amețitor. Artista, din ce în ce mai încrezătoare după schimbare de look

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, ședință foto într-o ținută cu un decolteu amețitor. Artista, din ce în ce mai încrezătoare după schimbare de look

Digi World

Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia