Neil Lennon, antrenorul Rapidului / Foto: Profimedia

Neil Lennon, mesaj pentru suporterii Rapidului înainte de derby-ul cu Dinamo

articol scris de Digi Sport
18.08.2024, 10:59
  • Champions League: Bologna - Șahtior, miercuri, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Manchester City - Inter, miercuri, 22:00, DGS 1

Rapid o va întâlni pe Dinamo, în cadrul etapei a șasea din SuperLiga României.

Confruntarea dintre cele două echipe va avea loc duminică, 18 august, de la ora 21:30 și va putea fi urmărită în direct pe Digi Sport 1. De asemenea, abonații Digi România vor mai putea urmări partida pe site-ul digisport.ro, dar și în aplicația Digi Sport.

Neil Lennon: ”Înțeleg complet frustrarea fanilor

Neil Lennon (53 de ani) a prefațat duelul cu Dinamo din SuperLiga României. Printre altele, antrenorul ”alb-vișiniilor” a subliniat că a rezonat cu nemulțumirile exprimate de fanii giuleșteni, din ultima perioadă, pe fondul lipsei de rezultate.

Cred că este de înțeles faptul că fanii nu sunt satisfăcuți de rezultatele de până acum. Am luptat foarte mult pentru a obține o victorie în acest sezon, însă nu am reușit. Tot ceea ce simt fanii, eu simt înzecit.

În cariera mea am câștigat 24 de trofee majore. Știu să câștig, doar că la momentul actual e nevoie de puțin timp pentru a schimba cultura, profesionalismul.

Înțeleg complet frustrarea fanilor, iar eu simt o presiune autoimpusă care e mai mare decât presiunea de la oricine altcineva. Mesajul meu pentru fani? Și noi ne dorim la fel de mult ca voi.

Da, vor fi modificări în primul 11, dar nu multe. Sunt mulțumit de modul în care a arătat echipa și de modul în care a controlat jocul. Din punct de vedere defensiv am arătat foarte bine.

La meciul trecut, golul adversarilor a venit dintr-o fază fixă. Am ratat și câteva ocazii importante spre final.

Dacă am fi marcat, nu am mai fi avut acum toate aceste discuții legate de faptul că echipa nu câștigă. Trebuie să mergem mai departe și să continuăm să credem. Sunt convins că rezultatele vor veni”, a declarat Neil Lennon, în cadrul conferinței de presă.

Viorel Moldovan: ”Va fi câștigat meciul cu Dinamo, vă garantez”

Președintele Rapidului este de părere că derby-ul cu Dinamo din Giulești reprezintă momentul perfect pentru ca trupa pregătită de Neil Lennon să obțină prima victorie din acest campionat.

Mai mult, fostul atacant este convins 100% că Rrahmani&Co au calitate și vor reuși să se impună în fața ”Câinilor Roșii”.

Nu există un moment mai prielnic decât acest derby pentru a ieși din această situație. Sunt convins că se va produce acest declic. Toată lumea este implicată la antrenament, de la antrenori până la jucători. Trebuie să găsim soluția și să o învingem pe Dinamo.

Va fi câștigat meciul, vă garantez. Puteți să notați. Va fi un nou început. După 5 etape, anul trecut echipa avea 5 puncte, adică doar cu un punct mai mult. Nu este ceea ce ne-am dorit, am fi vrut mult mai mult, dar pot exista circumstanțe.

Trebuie să oferim mult mai mult din punct de vedere fotbalistic. Trebuie să arătăm în teren toată această calitate și să arate băieții calitatea pe care o au. Avem nevoie neapărat pentru o victorie pentru a ne debloca”, a declarat Viorel Moldovan, la emisiunea ”Fotbal Club”.

Etichete: fani rapid , rapid dinamo , neil lennon , mesaj neil lennon


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat din Cluj și-a bătut șeful după ce s-au certat la telefon, pe e-mail și apoi față în față. Ce a pățit angajatul și de la ce a pornit scandalul

Furia scăpată de sub control la serviciu i-a adus o amendă penală usturătoare unui bărbat din Cluj. Pentru că nu și-a stăpânit emoțiile și și-a lovit șeful, bărbatul trebuie să plătească acum 8.000 de lei. Scandalul, scrie știridecluj.ro, a pornit de la o ceartă prin telefon, continuată pe e-mail și apoi față în față, pe tema concediului de odihnă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. PAOK l-a adus pe Dejan Lovren

Video A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. Imagini virale

Ion Țiriac, întrebat direct dacă este un om zgârcit. Miliardarul a răspuns instant, în 3 cuvinte

Video GOOOL Andrei Rațiu! Internaționalul român, cel mai bun de pe teren. Nota primită pentru prestația excelentă

Dan Nistor a făcut gluma serii, după ce ”U” Cluj a învins-o pe Rapid în Giulești

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Score Juventus - PSV 3-0 / Young Boys - Aston Villa 0-2, ACUM pe DGS 1 & 2. 6 meciuri în prima zi de Champions League

Video A marcat primul gol din sezonul 2024/2025 de Champions League și a intrat în istorie

Gigi Becali s-a convins: 3 echipe sunt ca și calificate în play-off! Surpriză: FCSB nu e pe listă

Exclusiv Daniel Niculae, după ce Rapid a pierdut cu ”U” Cluj: ”Asta cred că va face 'Șumi' în perioada următoare”

Citeşte şi

Cel mai bun jucător al Rapidului din era Neil Lennon, despre nord-irlandez: ”Dacă o mai ținea așa, i-aș fi spus!”

Exclusiv Victor Pițurcă a intrat în direct și n-a iertat pe nimeni: "Nea Șucu, hai să-ți zic ceva!"

PEROZJennifer Aniston, în formă maximă pe covorul roșu. Brațele musculoase și silueta subțire, puse în evidență de o rochie fără bretele

FILM NOWMichael Douglas a dezvăluit cum a reușit să joace atât de bine scenele intime din „Basic Instinct”: „Sunt expert”

Mutare extraordinară! U Cluj, pe cale să semneze cu jucătorul abia plecat de la Rapid București: ”Suntem în discuții cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

„Intrăm în grevă”. Unul dintre favoriții la câștigarea Balonului de Aur anunță un cutremur în fotbal citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Inna, într-o ținută care i-a expus silueta în toată splendoarea. Fanii au reacționat imediat: „Ești o zeiță”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Inna, într-o ținută care i-a expus silueta în toată splendoarea. Fanii au reacționat imediat: „Ești o zeiță”

Digi World

De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia