Neil Lennon / Foto: Captură Youtube@fcrapid1923

Neil Lennon are planuri mari la debutul în SuperLigă: ”Vreau ca Rapid să se bată la titlu”

articol scris de Digi Sport
10.07.2024, 14:04
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - U Cluj, luni, 21:00, DGS 1

Antrenorul echipei de fotbal Rapid Bucureşti, Neil Lennon (53 de ani), a declarat, miercuri, 10 iulie, într-o conferinţă de presă susţinută înaintea debutului său în noul sezon al Superligii României, că îşi doreşte ca formaţia sa să se afle printre cele cinci sau şase echipe care se vor lupta pentru titlu, în noua stagiune.

  • Meciul UTA Arad - Rapid se va juca sâmbătă, 13 iulie, de la ora 19:15 și va putea fi urmărit ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. De asemenea, abonații Digi România vor mai putea urmări confruntarea și pe site-ul digisport.ro, dar și în aplicația Digi Sport.

Neil Lennon vrea ca Rapid să se bată la campionat

E greu să anticipezi, dar vor fi în jur de cinci-şanse echipe care vor fi în lupta pentru titlul. Şi vreau ca Rapid să fie printre ele. Cu siguranţă campioana FCSB este o contracandidată, la fel Craiova, Farul şi CFR Cluj.

Noi avem un lot tânăr, trebuie să fim consecvenţi pe tot parcursul campionatului. Avem mulţi jucători tineri de care sunt foarte mândru şi în care am foarte multă încredere”, a declarat tehnicianul nord-irlandez.

Referitor la partida cu UTA, din prima etapă a ediţiei 2024-2025 a Superligii, Lennon a afirmat că se aşteaptă să fie dificilă, mai ales că în lotul adversarei s-au produs multe schimbări în această pauză competiţională.

Este primul meci al sezonului, în deplasare. UTA a făcut destule schimbări în lot în această vară, dar cel mai mult ne interesează cum o să ne prezentăm noi. Am avut o perioadă de pregătire de care sunt încântat, dar, în acelaşi timp ştiu că vârful formei se atinge abia după 3-4 etape. Aşa că mă aştept la un meci dificil.

Nu există început bun sau rău de sezon, este o ligă competitivă, tragerea la sorţi e cea care este. Poate uneori preferi să joci cu echipele puternice, până să ajungă ele să îşi intre în ritm. Bineînţeles că am vorbit cu jucătorii noştri care au evoluat sezonul trecut la UTA, însă nu ştiu cât de relevante mai sunt aceste informaţii.

Pentru că UTA a schimbat, după cum spuneam, mulţi jucători. E posibil ca Mircea Rednic să schimbe şi sistemul de joc. Este un antrenor experimentat şi valoros, însă pe mine mă interesează ca noi să fim la nivelul cel mai înalt”, a mai menţionat Lennon.

Neil Lennon a dezvăluit noul sistem de joc de la Rapid

"Planul este să jucăm cu trei fundaşi, aşa am abordat toate meciurile de pregătire. Având în vedere jucătorii din lot, vom evolua în 3-5-2. Pare că şi jucătorii reacţionează foarte bine la acest sistem şi atunci nu trebuie să complicăm lucrurile.

Cristi Săpunaru este un sportiv excepţional, să te afli la 40 de ani într-o stare fizică atât de bună şi să fii în continuare motivat este extraordinar. Este un jucător important al nostru şi îl vom folosi ori de câte ori echipa va avea nevoie de el", a mai spus Lennon.

Neil Lennon s-a arătat mulţumit de lotul pe care îl are la dispoziţie, după ce a precizat că şi-ar mai dori doar 1-2 jucători noi.

"Orice antrenor are nevoie întotdeauna de jucători noi. Însă cu jucătorii din sezonul trecut, plus cei care au venit acum, suntem mulţumiţi, pentru că avem dubluri pe aproape fiecare post. Probabil că vom încerca să mai aducem 1-2 jucători", a explicat Lennon.

Etichete: neil lennon , obiectiv rapid , uta rapid , debut neil lennon


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cutremur cu magnitudinea 5,4 în România, luni după-amiază. S-a simțit în toată țara

Un cutremur cu magnitudinea 5,4 s-a produs luni după amiaza în zona seismică Vrancea. Seismul a fost simțit în toată țara.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Radu Drăgușin, salvat de Real Madrid? Vestea venită chiar înainte de Tottenham - Arsenal

Până când moartea i-a despărțit, după 51 de ani de căsătorie! Soția lui Gigi Mulțescu: ”Nu mai înţelegeam ce îmi spunea”

”Îngrozitor!” Scoțienii, verdict dur după Dundee United - Rangers. Fanii, mesaj pentru Ianis Hagi

După ce a rămas ”mască” la rugămintea lui Popovici, Țiriac i-a transmis un mesaj ferm campionului olimpic! ”Așa am ajuns?”

Ion Țiriac, întrebat direct dacă este un om zgârcit. Miliardarul a răspuns instant, în 3 cuvinte

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Rapid București - 'U' Cluj 0-1, ACUM, la Digi Sport 1. ”Șepcile Roșii” au dat lovitura în Giulești

Decizia radicală luată de fanii Rapidului care l-au ironizat pe Șumudică, la 5 zile după ce ”au făcut pace” cu antrenorul

Notele primite de Man și Mihăilă, după dezastrul din meciul Parma - Udinese. Românii au reușit câte un assist

Foto Apariție specială a lui Marius Șumudică la primul meci în Giulești + Mesajul apărut la peluză pentru antrenor

Citeşte şi

Cel mai bun jucător al Rapidului din era Neil Lennon, despre nord-irlandez: ”Dacă o mai ținea așa, i-aș fi spus!”

Exclusiv Victor Pițurcă a intrat în direct și n-a iertat pe nimeni: "Nea Șucu, hai să-ți zic ceva!"

PEROZMix perfect de grație feminină și inocență. Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci și noua stea a modei, pictorial îndrăzneț în Vogue

FILM NOWNu i-a mai văzut de 16 ani, dar îi sunt aproape. Copiii adoptați de Nicole Kidman, gest emoționant după ce mama actriței a murit

Pancu și Ovidiu Burcă, surprinși mâncând la restaurantul unde ANPC a găsit gândaci! Imagini inedite cu cei doi antrenori citeşte ştirea pe Prosport.ro

Atacantul naționalei, umilit de antrenorul său în Turcia: ”Un eșec” citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Digi World

Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit