Fotbaliștii ieșeni Teixeira Concalo Filipe Carmo, Cătălin Mihai Itu / Foto: Sport Pictures

”Ne-am înțeles. Îl aștept la Iași”. Numele-surpriză ales de Poli Iași pentru banca tehnică

articol scris de Digi Sport
10.09.2024, 17:26
  • Champions League: AS Monaco - Barcelona, joi, 22:00, DGS 1

  • Champions League: Atalanta - Arsenal, joi 22:00, DGS 2

Emil Săndoi (59 de ani) va fi noul antrenor al celor de la Poli Iași.

Formația din Copou a rămas fără antrenor după ce Tony da Silva (43 de ani) și-a dat demisia în cursul zilei de miercuri, 4 septembrie.

Anunțul a fost făcut de portughez la câteva zile distanță după ce formația moldavă a primit ”o corecție” din partea lui Hermannstadt în etapa precedentă din SuperLiga, când a pierdut cu 2-6 în fața sibienilor

Emil Săndoi îl va avea secund pe Valentin Năstase la Poli Iași

Experimentatul tehnician îl va avea secund în "Copou" pe Valentin Năstase (49 de ani), cu care a mai colaborat la Chindia Târgoviște și la selecționata U21 a României.

Președintele celor de la Poli Iași, Cornel Șfaițer a confirmat că se va întâlni miercuri, 11 septembrie, cu Emil Săndoi pentru a semna contractul.

"Ne-am înțeles cu Emil Săndoi, îl aștept la Iași, vine mâine să ne apucăm de treaba. Credem că e cea mai potrivită variantă pentru Iași astăzi. Cunoaște tot ce e aici, eu îl cunosc foarte bine", a declarat Cornel Șfaițer pentru golazo.ro.

Tehnicianul nu a mai condus o echipă din luna iunie a anului 2023, după ce  și-a încheiat socotelile cu naționala de tineret, după Campionatul European.

Emil Săndoi urmează să debuteze pe banca celor de la Poli Iași în meciul cu Universitatea Craiova de pe teren propriu, programat pe 15 septembrie, de la ora 18:15.

Florin Pîrvu a refuzat în ultimul moment să meargă la Poli Iași

La formația din ”Copou”, președintele Cornel Șfaițer a sondat mai multe variante, dintre care într-una dintre ele era ca și înțeles. Florin Pîrvu (49 de ani), ”principalul” care sezonul trecut a fost la Petrolul și la Voluntari își dăduse acceptul pentru preluarea echipei, dar nu a mai apucat să ajungă să și semneze.

Tragedia prin care a trecut în această vară, decesul soției la numai 47 de ani, l-a făcut să renunțe să plece departe de familie. S-a gândit că trebuie să rămână cât mai aproape de Ploiești și de fetița sa, care are nevoie de el mai mult decât de oricine.

De asemenea, Șfaițer a mai purtat discuții cu Conceicao, Bergodi și cu Adrian Mutu, dar din motive diferite variantele au căzut rând pe rând. Ultimul cu care a luat legătura a fost portughezul Paolo Sergio (56 de ani), fostul antrenor de la CFR Cluj în 2012, dar pretențiile acestuia au fost imposibil de rezolvat.

Sergio, un tehnician cu foarte multă experiență și un CV bun, a stat în ultimii patru ani și jumătate pe banca celor de la Portimonense, 167 de jocuri, dar performanța echipei nu a fost strălucită: o medie de 1,07 puncte pe meci.

Etichete: emil sandoi , poli iasi , valentin nastase


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Explozia pagerelor din Liban | Cum a fost planificat atacul împotriva Hezbollah. „A fost un moment de acum ori niciodată”

Israelul a decis marți să arunce în aer pagerele purtate de membrii Hezbollah în Liban și Siria, de teamă că operațiunea sa secretă ar fi putut fi descoperită de grup, au declarat trei oficiali americani pentru Axios.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto A câştigat Roland Garros, visa să ajungă ca Halep, dar acum e medic chirurg la Floreasca

Primul fotbalist din lume care nu mai suportă și a spart tăcerea. ”Dacă va continua, vom intra în grevă”

"Ridicol". Cât primește Ianis Hagi pe lună de la Rangers, deși nu mai joacă nici la echipa a doua

S-a lăudat că n-a fost demis niciodată în 26 de ani, iar a doua zi a fost dat afară

După 29 de ani, a căzut recordul la Real Madrid! S-a scris istorie în UEFA Champions League

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Reacția lui Pep Guardiola, după ce Manchester City a remizat cu Inter. Cum i-a poreclit pe italieni

Albion Rrahmani a debutat în Champions League! Nota primită de fostul atacant al Rapidului

Dubla lovitură încercată de Dinamo! ”Câinii” au început negocierile cu doi internaționali români

Moment cum rar se vede, după Manchester City - Inter! Rămas ”mască”, Haaland a replicat direct: ”Du-te naiba”

Citeşte şi

Sorin Cârțu ”a explodat”, după Poli Iași - Universitatea Craiova 2-0: ”Măcar să avem orgoliu”

Foto Alex Mitriță a răbufnit, după ce a ratat un penalty și Universitatea Craiova a pierdut cu Poli Iași

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOW„Nu în viața asta!”. Kate Winslet a refuzat să-și acopere „colăceii”, după ce i s-a sugerat acest lucru pe platourile de la „Lee”

Mircea Lucescu a primit vestea pe care o aștepta cu sufletul la gură! Care este starea lui Valentin Mihăilă citeşte ştirea pe Prosport.ro

Scandal uriaș la un club din Liga 1. Antrenorul, acuzat de un rasism față de un jucător: ”Nu l-a suportat pentru că e țigan” citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Digi World

Descoperirea uluitoare care l-a lăsat pe un bărbat cu gura căscată. Ce a găsit în pereții unei case

Digi Animal World

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului