Ilie Dumitrescu, expert Digi Sport / Foto: Captură Digi Sport

Exclusiv ”N-am înțeles cele trei schimbări!” Ilie Dumitrescu nu-l ”iartă” pe Gigi Becali și îi ia partea lui Coman: ”Nu te joci așa”

articol scris de Digi Sport
07.02.2021, 23:49
  • SuperLiga: Buzău - Hermannstadt, vineri, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: ”U” Cluj - Oțelul Galați, vineri, 21:00, DGS 1

FCSB a pierdut acasă în fața Academicii Clinceni, scor 0-1, un meci în care patronul Gigi Becali a făcut nu mai puțin de trei schimbări la pauză, nemulțumit de prestația jucătorilor lui Toni Petrea.

Denis Haruț, proaspăt transferat, Florinel Coman și Gabriel Simion au ieșit de pe teren după 45 de minute, însă liderul din Liga 1 nu s-a regăsit nici în aceste condiții. Mai mult, Academica a dat lovitura prin austriacul Jutric, în minutul 60.

”Mister”: ”N-am înțeles cele trei schimbări!”/ ”Poate a fost mesaj pentru Coman, dar nu te joci cu rezultatul”

Imediat după partidă, analistul Ilie Dumitrescu a criticat cele trei modificări. Potrivit ex-internaționalului român, Coman ar fi putut ajuta formația lui Petrea în a doua repriză, iar cel trimis în locul său, croatul Ante Vukusic, nu a ridicat nivelul echipei.

”N-am înțeles cele trei schimbări de la pauză. Cei trei intrați nu au adus nimic. Nu am înțeles de ce Vukusic în locul lui Coman. În cel mai rău caz, dacă vrei să joci cu atacant central, cu număr nouă, sacrifici un mijlocaș, îl retragi pe Tănase, dar nu pe Coman. Chiar și un mijlocaș la închidere, să joci cu Olaru și cu Oaidă mai retrași, dacă vrei.

Clinceni a reușit să intre în careul advers doar prin faze fixe în a doua repriză. În rest, s-a apărat cu agresivitate și a cedat deliberat terenul, cu o limită în exprimarea pe faza ofensivă. În loc să-l retragi pe Tănase, să joci cu Coman la locul lui, care poate aduce un plus în orice moment, și să ai și număr nouă... Poate a fost un mesaj pentru el, dar nu-l dai așa, să te joci cu rezultatul. Poți să dai mesajul altfel, să vorbești cu el în privat, dacă nu îți convine ceva în exprimarea lui”, a zis ”Mister”, la Digi Sport Special.

”Cine a făcut schimbările nu a fost inspirat!” Ce spune Ilie Dumitrescu despre Vukusic

Ilie Dumitrescu a analizat și prestația noului atacant de la FCSB, Ante Vukusic. Vârful venit de la Olimpija Ljubljana nu s-a adaptat încă stilului de joc al echipei bucureștene și, spre deosebire de partida cu Dinamo, n-a avut realizări cu Academica.

”Vukusic n-a ieșit în evidență, nu excelează în jocul ăsta combinativ. Nici n-a fost pus în valoare, el e atacant de careu. Astăzi a fost o lipsă de prospețime. Octavian Popescu, Coman, Tănase, Moruțan, Olaru, n-au fost... Este clar că nici jocul combinativ n-a strălucit.

Clinceniul, pe final, a fost frământată de contracturi, de crampe. Adi Popa ieșise accidentat și apoi a băgat o alunecare și a recuperat. Mai sunt meciuri de genul ăsta, dar Toni Petrea sau, dacă le-a făcut Gigi, nu a fost inspirat cu schimbările”, a adăugat fostul fotbalist.

Analiza lui Ilie Dumitrescu, imediat după FCSB vs. Academica Clinceni:

Rezumat FCSB vs. Academica Clinceni 0-1:

Etichete: gigi becali , ilie dumitrescu , toni petrea , florinel coman , schimbari fcsb , denis harut , fcsb academica


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Alegeri prezidențiale în Republica Moldova. Ce arată datele celui mai recent sondaj

Cu trei zile înainte de alegerile prezidenţiale, Maia Sandu se menţine detaşat în fruntea preferinţelor electoratului din Republica Moldova, dar creşte semnificativ şi proporţia alegătorilor indecişi, astfel că, dacă aceştia s-ar hotărî în cele din urmă să voteze pentru ea, există şanse ca actuala şefă a statului să fie realeasă din primul tur de scrutin, arată datele unui sondaj dat publicităţii joi.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Real Madrid a luat decizia așteptată de toată lumea, după ce Kylian Mbappe a fost acuzat de viol

Ce loc va ocupa România în clasamentul FIFA, după victoriile cu Cipru și Lituania

A fost la petrecerea din Suedia a lui Mbappe și a spus totul: "Ne-au pus telefoanele într-o cutie!"

Foto ”Cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”, de nerecunoscut: transformare radicală! ”Nu poate fi ea” / ”Incredibil”

Exclusiv OUT! Verdict fără dubii în direct, după calificarea României U21: ”Pierde Campionatul European, e clar”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Presa din Spania a anunțat finala pentru transferul lui Andrei Rațiu! Două echipe uriașe

Prețuri exorbitante și telefoane interzise. Suedezii au publicat imagini din "camera secretă" în care a petrecut Mbappe

Concluzie clară, venită din Scoția: "A fost o rușine ce s-a întâmplat cu Ianis Hagi!"

Ronaldinho a spus 3 fotbaliști peste Leo Messi, când a fost întrebat dacă argentinianul este "GOAT"

Citeşte şi

Exclusiv Cum l-a descris Iasmin Latovlevici pe Gigi Becali

Regretul lui Gigi Becali: ”Am greșit”

PEROZCine e femeia celebră care l-a făcut tată pe Liam Payne, fostul membru al trupei One Direction, mort la 31 de ani. Își adora fiul

FILM NOWAl Pacino, despre motivul real pentru care a acceptat să joace în Godfather III: "Eram falit. Alegerea nu putea fi mai simplă"

”Sunt convins! Se poate bate la primele locuri”. Cum prefațează Helmut Duckadam derby-ul Dinamo – FCSB citeşte ştirea pe Prosport.ro

Victorie extraordinară a Anei Bogdan! A învins o mare favorită și s-a calificat în sferturi citeşte ştirea pe ziare.com

Soldatul care a luptat 30 de ani în al Doilea Război Mondial citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Miliardara Selena Gomez, criticată pentru că i-a oferit unui om fără adăpost doar 20 de dolari: Ce mai faci cu banii aceștia în NYC?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Miliardara Selena Gomez, criticată pentru că i-a oferit unui om fără adăpost doar 20 de dolari: Ce mai faci cu banii aceștia în NYC?

Digi World

Tehnica simplă de introdus în dietă pentru a slăbi și a spori longevitatea. Mare atenție pentru a nu o duce la extreme

Digi Animal World

Momentul când o femeie încearcă să mângâie un tigru la Grădina Zoologică din Bridgeton. Aproape a fost sfâșiată de animal