Sara Abed-Kader / Foto: Instagram @abedsarraa

Foto Motivul pentru care s-a întors în SuperLigă și bifează al treilea ”mandat” într-un an la aceeași echipă

articol scris de Digi Sport
18.09.2024, 14:20
  • Champions League: AS Monaco - Barcelona, joi, 22:00, DGS 1

  • Champions League: Atalanta - Arsenal, joi 22:00, DGS 2

Christian Irobiso (31 de ani) a revenit la Petrolul. Atacantul se află la al treilea ”mandat” în tricoul ”Lupilor Galbeni”, în ultimul an.

În iulie 2022, fotbalistul ajungea gratis la Petrolul de la Dinamo. În septembrie 2023, Irobiso era vândut în Arabia Saudită, la Al-Ula, pentru 125.000 de euro. Nigerianul nu s-a acomodat în Golf și, în partea a doua a sezonului precedent, s-a întors sub formă de împrumut la ”Găzari”.

  • 350 de mii de euro este cota de piață a lui Christian Irobiso, conform Transfermarkt.

Irobiso formează un cuplu cu handbalista Sara Abed-Kader

A punctat de 6 ori în SuperLigă, dar împrumutul său a expirat și a plecat înapoi în Arabia Saudită. Nu pentru mult timp însă. Pe 9 septembrie, Al-Ula l-a împrumutat din nou la Ploiești și, astfel, vârful nigerian bifează a treia perioadă diferită la ”Găzari”, într-un an calendaristic.

Acum s-a aflat și motivul pentru care Irobiso nu vrea să stea departe de Ploiești. Fotbalistul are o relație cu Sara Abed-Kader (26 de ani), portarul echipei feminine de handbal Activ Ploiești, din liga a doua. Născută în Siria, sportiva s-a mutat în România alături de familie, la vârsta de patru ani, notează Fanatik.

Galerie Foto

De-a lungul carierei, Christian Irobiso a mai jucat la Pacos Ferreira, Uniao Madeira, Senica, Jihlava, Farense, Cova Piedade, Varzim și Gaz Metan Mediaș.

Etichete: transfer petrolul , christian irobiso , sara abed-kader


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Șoșoacă, în Parlamentul European: „Dumnezeu nu e vaccinat, în România 88% nu sunt vaccinaţi”. I-au tăiat microfonul

Eurodeputata Diana Șoșoacă a avut miercuri un discurs puternic antivaccinist în Parlamentul European, în cadrul unei dezbateri pe tema variolei maimuței (Mpox) și a măsurilor pe care Uniunea Europeană ar trebui să le ia în fața acestei amenințări. Fosta senatoare română a acuzat UE că vrea să declanșeze o nouă pandemie, după ce a „omorât câţi bătrâni a putut” în Italia, și a spus că ea se va opune, pentru că „Dumnezeu nu e vaccinat” și 88% dintre români nu sunt vaccinați. La finalul intervenției, microfonul i-a fost tăiat.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

3,5 milioane de euro - transferul lui Ianis Hagi

Se naște o nouă forță în România? ”Eu asta îmi doresc, să preiau clubul!”

S-a lăudat că n-a fost demis niciodată în 26 de ani, iar a doua zi a fost dat afară

"Ridicol". Cât primește Ianis Hagi pe lună de la Rangers, deși nu mai joacă nici la echipa a doua

Guvernul României, lovitură grea pentru 'U' Cluj! Ordonanța de Urgență a fost aprobată

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Alexi Pitu a luat decizia: ”Așa e normal”. E dorit de Dinamo și Farul

Nota primită de Denis Drăguș, după ce la meciul anterior fusese scos de pe teren și criticat de antrenor

A făcut afaceri cu Gigi Becali și a spus cum decurg, de fapt, negocierile

Foto Apariție spectaculoasă în Champions League! E văzut extrem de rar la meciuri de fotbal

Citeşte şi

Oficial Un fotbalist de la Dudelange, ”coșmarul” CFR-ului în Europa, a semnat în SuperLiga

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOWPar mai degrabă surori. Julianne Moore și fiica ei, mic dejun pe străzile din NYC. Liv, mult mai înaltă decât mama sa

"Doamne ferește! Actualii proprietari nu ne-ar primi acolo". Vova Cohn, anunț neașteptat despre revenirea la Dinamo citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum au fost surprinși Naomi Osaka și Patrick Mouratoglou citeşte ştirea pe ziare.com

Telefoanele nu pot să explodeze din senin, cum te-ar "convinge" fake news-urile virale după pagerele explodate în Liban citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Digi World

Care sunt alimentele și băuturile care ar putea reduce riscul de apariție a demenței. Nu sunt dificil de introdus în dietă

Digi Animal World

O vulpe și un bursuc, prietenii neobișnuiți ai unui câine. Imaginile adorabile te vor topi