Liviu Ungurean, poreclit ”Bocciu'" / Foto: Sport Pictures

Mișcarea total neașteptată a liderului fanilor rapidiști: ”A fost o onoare”

articol scris de Digi Sport
29.06.2024, 11:03
  • Media: Liga Digisport, miercuri, 17:30, DGS 1

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, DGS 1

La Rapid, frământările nu s-au oprit odată cu încheierea campionatului trecut, terminat foarte slab, cu o victorie și un rezultat de egalitate și 8 înfrângeri.

Au plecat Cristiano Bergodi și, recent, președintele Daniel Niculae, au venit un antrenor și un președinte noi, iar din 28 iunie nici galeria nu mai are același lider.

După antrenor, președinte și director sportiv, la Rapid nici liderul Peluzei Nord nu va mai fi același în sezonul viitor

Liviu Ungurean, poreclit Bocciu', a anunțat că se retrage din poziția de lider, pe care și-a asumat-o în ultimii ani. Mișcarea este una total surprinzătoare în condițiile în care, cu foarte puține excepții, facțiunile îl recunoșteau drept șef al galeriei Rapidului.

Pentru echipă ar putea fi o problemă câtă vreme este evident că retragerea, mai ales că nici nu a fost ales un lider nou, va provoca destule discuții în cadrul Peluzei Nord.

Iar importanța galeriei la Rapid este mai mare ca oricunde la echipele din România. De altfel, toți jucătorii noi care vin în Giulești amintesc de suporterii care fac o atmosferă extraordinară la meciuri, atmosferă care nu a mai fost aceeași după arestarea lui Bocciu'.

Liviu Ungurean ”Bocciu” a anunțat că nu mai este liderul Peluzei Nord

E posibil ca ”Bocciu” să fi luat această decizie din cauza ”Dosarului Pyro”, în care este implicat și din cauza căruia nu ar fi putut conduce suporterii din tribună în perioada următoare. De asemenea, o altă variantă ar fi că s-a confruntat cu păreri diferite de ale sale, susținute cu mai multă tărie decât până acum de către lideri ai altor facțiuni.

După mai bine de un deceniu de serviciu și pasiune dedicată, a venit timpul pentru mine să fac un pas în lateral si să las frâiele in mâinile unei noi generații. A fost o onoare să fac parte din acestă frumoasă comunitate, să stau alături de voi în tribune în zilele de glorie și în cele mai puțin favorabile.

Am avut privilegiul să văd cum suportul nostru necondiționat a ajutat clubul să crească și să se dezvolte, să trecem împreuna prin momente de bucurie neîngrădită si de dezamăgire profundă. Împreuna am trăit emoția pură a fotbalului și pentru asta vă sunt profund recunoscător. Pe măsură ce mă retrag, sunt încrezător că las galeria în mâini capabile, care vor continua să poarte cu mândrie culorile clubului.

Sunt entuziasmat să văd ce ne rezervă viitorul si să susțin clubul de pe margine alături de voi. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul, prietenia și loialitatea voastră! Să rămânem uniți în sprijinul echipei noastre, azi si întotdeauna! Cu toată căldura si recunoștința, al vostru Liviu Ungurean( Bocciu)”, a scris suporteru pe Facebook.

Etichete: galerie rapid , liviu ungurean bocciu , lider peluza nord rapid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Grecii sunt furioși peste măsură. Luni au primit cea mai proastă veste posibilă pentru ei

În timp ce companiile din țările din întreaga lume cochetează cu ideea de a implementa săptămâna de lucru mai scurtă, Grecia a introdus o săptămână de lucru de 48 de ore, față de cea de 40 de ore. Măsura, descrisă de sindicate ca fiind „barbară” a intrat în vigoare luni.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Federico Piovaccari a semnat

Cum l-au numit englezii pe Radu Drăgușin, după evoluția cu Olanda

A venit ”nota de plată”! Decizia UEFA în cazul României, după cele întâmplate la EURO

Foto România - Olanda 0-3. Gakpo și Malen au încheiat aventura ”Tricolorilor” la EURO 2024

Presa britanică a spus cu ce scor se va termina România - Olanda: "Victorie ușoară!"

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Banii pe care îi încasează FCSB, după eliminarea României de la EURO 2024

Anunțul făcut de UEFA, după ce Merih Demiral a făcut semnul "Lupilor gri" pe teren, la EURO 2024

Pe urmele lui Cristiano Ronaldo și Wayne Rooney! Recordul stabilit de ”perla” de la EURO 2024

”Stanciu a fost mai mult Spanciu!”. Cea mai dură reacție, după eliminarea României de la EURO

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZTori Spelling și-a arătat piercingurile din abdomen și tatuajele, pe plajă. Mama a cinci copii, pozată într-un costum de baie neon

FILM NOWA fost diagnosticată cu scleroză multiplă, dar continuă să arate uimitor. Cum a apărut Selma Blair la Săptămâna Modei de la Paris

Transfer extraordinar făcut de Dinamo! Primul danez din istoria clubului vine direct din Bundesliga citeşte ştirea pe Prosport.ro

Surpriză! El ar putea deveni selecționerul echipei naționale, dacă Edi Iordănescu decide să plece de la echipă citeşte ştirea pe ziare.com

Portar din Liga 1, după gratii la doar 32 de ani. Revolta soției: „Legea nu este egală pentru toți" citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lourdes Leon, în cea mai decupată și mulată rochie, în NYC. S-a asigurat că toți ochii sunt ațintiți asupra ei

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lourdes Leon, în cea mai decupată și mulată rochie, în NYC. S-a asigurat că toți ochii sunt ațintiți asupra ei

Digi World

De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii

Digi Animal World

Un pompier a devenit un erou după ce a salvat un câine dintr-un incendiu. I-a făcut respirație gură la gură