Mircea Rednic / Foto: captură Facebook @UTA Arad

Mircea Rednic a răbufnit înainte de FCSB - UTA

articol scris de Digi Sport
30.08.2024, 20:12
  • Champions League: Bologna - Șahtior, miercuri, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Manchester City - Inter, miercuri, 22:00, DGS 1

Mircea Rednic (62 de ani), antrenorul celor de la UTA, nu s-a abținut la conferința de presă premergătoare meciului cu FCSB, din etapa a 8-a a SuperLigii.

Meciul dintre FCSB și UTA poate fi urmărit duminică, de la ora 21:30, în direct la Digi Sport 1, pe site-ul digisport.ro și în aplicația Digi Sport, de abonații Digi România.

Mircea Rednic, înainte de FCSB - UTA: ”Sunt deranjat”

Mircea Rednic nu a mai rezistat la conferința de presă. ”Puriul” le-a dat replica fanilor, după ce la meciul trecut au afișat un banner prin care și-au exprimat nemulțumirea vizavi de transferurile echipei.

”Românul nici nu ne-a băgat în seamă. Au venit numai jucători liberi, noi nu avem banii lui Steaua (n.r. FCSB). Nu se dă bani la semnătură aici. Nu mai fabulaţi, nu mai inventaţi. Un salariu comision, atât se poate la noi.

(n.r. Despre momentul cu bannerul) Chiar m-a deranjat, ar trebui să le fie ruşine pentru bannerul care a apărut, era cred de anul trecut, ca era aşa mototolit. Şi atunci tot aşa, acum un an tot aşa vorbeau. Eu zic că la meciurile pe care le-am avut noi, pe statistica am pierdut 4 puncte.

Rednic nu are nevoie de combinaţii, nu o mai tot frecaţi cu astea. Dacă eram răutăcios puteam să le raspund. Puteam să îmi văd de treabă după ce am făcut infarct, dar nu puteam să plec aşa, am stat peste indicaţiile medicale şi am luat locul 7. Cea mai bună performanţă în ultimii 50 de ani! Ce analizaţi?! Ce vorbiţi? Domnul primar a zis clar: a fost singurul an în care n-am avut emoţii. Sunt deranjat de lipsa unora!

Eu nu plec! N-am plecat când trebuia să plec pentru sănătate! Mă descurc că îmi e mai greu, mai şi ameţesc pe căldurile ăstea dar nu mă las!

Prima de menţinere am luat-o acum, după un an, şi s-a dus la jucători după meciul cu Slobozia. Hai mai faceţi şi voi eforturi, eu nu am cerut bani, nici la primărie! Eu nu am teren de antrenament! Trebuie mai multă realitate”, a spus Mircea Rednic, la conferința de presă.

Etichete: mircea rednic , fcsb uta , etapa 8 superliga


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Explozia pagerelor din Liban | Cum a fost planificat atacul împotriva Hezbollah. „A fost un moment de acum ori niciodată”

Israelul a decis marți să arunce în aer pagerele purtate de membrii Hezbollah în Liban și Siria, de teamă că operațiunea sa secretă ar fi putut fi descoperită de grup, au declarat trei oficiali americani pentru Axios.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Marseille l-a adus pe Adrien Rabiot

Foto A câştigat Roland Garros, visa să ajungă ca Halep, dar acum e medic chirurg la Floreasca

După 29 de ani, a căzut recordul la Real Madrid! S-a scris istorie în UEFA Champions League

Primul fotbalist din lume care nu mai suportă și a spart tăcerea. ”Dacă va continua, vom intra în grevă”

Video Jurnaliștii spanioli l-au descris pe Andrei Rațiu în două cuvinte, după super golul marcat în Rayo - Osasuna

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Motivul pentru care s-a întors în SuperLigă și bifează al treilea ”mandat” într-un an la aceeași echipă

Jucătorul care este pregătit să revină la Barcelona după o pauză de un an

Nu le-a venit să creadă: Novak Djokovic, striptease pe terenul de tenis. O fană și-a pus mâinile în cap

Toate biletele pentru români la meciul cu Cipru s-au epuizat în 75 de minute! ”FRF depune toate eforturile”

Citeşte şi

Mircea Rednic, după ce UTA a rămas cu o singură victorie în 9 meciuri: ”Am exagerat!”

Video UTA Arad - Hermannstadt 1-1. A cincea remiză consecutivă pentru Mircea Rednic pe teren propriu

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOW„Nu în viața asta!”. Kate Winslet a refuzat să-și acopere „colăceii”, după ce i s-a sugerat acest lucru pe platourile de la „Lee”

Lovitură cruntă pentru Rapid! Motivul pentru care Marius Șumudică nu-i poate utiliza pe Aaron Boupendza și Clinton N’Jie citeşte ştirea pe Prosport.ro

A devenit Campion Mondial alături de Lionel Messi, iar acum va fi evaluat psihologic, într-un dosar de viol citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Digi World

Descoperirea uluitoare care l-a lăsat pe un bărbat cu gura căscată. Ce a găsit în pereții unei case

Digi Animal World

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului