Gică Hagi (stânga) se salută cu Viorel Moldovan (dreapta) / Foto: Sport Pictures

Mesajul transmis de Viorel Moldovan pentru Gică Hagi, după umilința suferită cu Rapid

articol scris de Digi Sport
23.10.2024, 07:59
  • UCL: Brest - Leverkusen, miercuri, 19:45, DGS 1

  • UCL: Barcelona - Bayern, miercuri, 22:00, DGS 1

Rapid a învins-o clar pe Farul Constanța, scor 5-0, pe stadionul Giulești, într-un meci din cadrul etapei a 13-a din SuperLigă.

Golurile giuleștenilor din această partidă au fost marcate de Andrei Borza (minutul 13), Claudiu Petrila (minutul 30), Alexandru Pașcanu (minutul 40) și Alexandru Dobre (minutele 72 și 90+5).

După meci, Gică Hagi (59 de ani), vizibil dezamăgit de rezultatul partidei, și-a exprimat nemulțumirea pentru jocul arătat de elevii săi în Giulești.

Viorel Moldovan: "Eu îi urez mult succes lui Gică și normal că îi țin pumnii în continuare"

Viorel Moldovan (52 de ani), președintele Rapidului și fost coleg cu Gică Hagi la echipa națională, a fost întrebat despre situația Farului și despre ultimele declarații ale "Regelui".

"Moldo" a evidențiat că Hagi, deși spune multe lucruri la "cald", va analiza situația din toate punctele de vedere înainte de a lua o decizie.

El a mai spus că înțelege frustrarea unei astfel de umilințe, cu atât mai mult când vine vorba despre un antrenor de talia lui Hagi.

„Știu ce înseamnă să pierzi într-un asemenea mod. Ești sec așa, nu ai entuziasm, te descurajezi. Îl știm însă cu toții pe Gică Hagi și este clar că a spus lucrurile la cald. Altfel va fi starea lui de spirit în viitorul apropiat. Eu îmi doresc să rămână, este creatorul acelui club.

Un foarte bun antrenor, un foarte bun formator și este normal să existe astfel de momente în viața unui club. Sunt multe dezamăgiri, dar trebuie să găsească resursele necesare și să o ia de la capăt ca de fiecare dată. Eu îi urez mult succes lui Gică și normal că îi țin pumnii în continuare”, a spus Viorel Moldovan, pentru Sportpesurse.ro.

Gică Hagi: ”Toți suntem de vină, vedem dacă vom merge înainte”

La finalul partidei, Gică Hagi s-a declarat dezamăgit de rezultatul final, dar și de jocul prestat de către echipa sa. 

Mai mult, ”Regele” a vorbit și despre o posibilă îndepărtare a sa din funcția de manager tehnic al ”Marinarilor”.

”Tot ce a făcut Rapidul a făcut foarte bine. Am venit să spun cât mai puțin. Am petrecut clipe foarte bune la Farul, dar se pare că am ajuns într-un punct în care nu mai facem ce trebuie.

E o situația grea, trebuie să ne gândim, să tragem concluzii și să schimbăm lucrurile. Legat de meci, eu pot să vorbesc doar de prima repriză. Nu am înțeles ce joc avem, ce pregătim. E clar că adversarul joacă și cred că ne-au dominat, au făcut un meci mare și noi nu am putut.

Nu le-am zis nimic. E realitatea, în fotbal n-ai ce să faci. Ori ești cel mai bun și cel mai frumos, cum am fost noi o perioadă, ori în halul ăsta cum am ajuns. Am trăit clipe pe care nu și le dorește niciun jucător. Toți suntem de vină, vedem dacă vom merge înainte. Avem o seară să reflectăm și vedem ce vom face. 

Sunt multe pe care aș putea să le zic la cald. Cred că cea mai mare problemă la Farul e că a ieșit campioană. Cred că suntem prea sus, nu mai suntem realiști și cu picioarele pe pământ. Fotbalul te pedepsește. N-am înțeles în seara asta, nici două pase, numai pase lungi. Defensiv, noi n-am recuperat de două ori. 

Toți suntem într-o evaluarea, jucătorii, staff-ul, eu. Avem o problemă în momentul de față. Cine va rămâne trebuie să lupte pentru Farul, trebuie să schimbăm totul. În fotbal totul durează o zi, iar de mâine trebuie să o luăm de la capăt. Ne așteaptă un sezon foarte greu.

Poate nu o să mai fiu pe bancă, vedem. Vedem cine va rămâne. Cine vrea să mai fie aici, pentru că poate unii nu mai vor”, a spus Gică Hagi.

Etichete: gica hagi , viorel moldovan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Suspecții în cazul atentatului cu bombă din Arad au fost prinși după trei ani. Fiica milionarului ucis, principala suspectă

La trei ani după moartea omului de afaceri arădean Ioan Crișan, într-o explozie în parcarea unui supermarket, suspecții atentatului au fost prinși. Atacul ar fi fost comandat de fiica milionarului, potrivit unor surse din anchetă, citate de Digi24. Poliția a anunțat miercuri dimineață că face percheziții în acest caz.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Acuzată la JO 2024 că este bărbat, Imane Khelif a făcut marele anunț, după mai bine de două luni

"Așa mă simt acum!" Pique a "rupt" tăcerea, la doi ani după ce a părăsit-o pe Shakira pentru Clara Chia

Englezii au făcut ”pariul”: scorul cu care se va termina Rangers - FCSB

Dan Petrescu a avut dreptate! CFR a anunțat verdictul în cazul lui Louis Munteanu: ”Putea fi mult mai grav”

Interzis pe viață! A intrat pentru prima dată în ringul de box și ce a urmat a provocat revoltă: ”Arestați-l!”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Mihai Popescu, avertisment pentru FCSB înainte de duelul cu Rangers

Marius Șumudică a făcut anunțul: ce șanse are Cristi Săpunaru să joace în derby-ul cu FCSB

Dani Carvajal a văzut de pe canapea Real Madrid - Borussia Dortmund și a scris 4 cuvinte pe internet

Scoțienii nu au stat pe gânduri, după ce Ianis Hagi a marcat direct din corner

Citeşte şi

Gigi Becali, mesaj pentru Gică Hagi, după Rapid - Farul 5-0

Decizia lui Gică Hagi, dezvăluită la 24 de ore după ce managerul Farului a spus ”poate nu o să mai fiu pe bancă”

PEROZCum a apărut Kim Kardashian la petrecerea de ziua ei de naștere. Vedeta a purtat o rochie transparentă și extrem de mulată

FILM NOWPaul Mescal, impresionant în "Gladiatorul II". "Strălucitor. Un mare star de acțiune, care nu-și sacrifică autenticitatea"

Următorul transfer pregătit de Gigi Becali în culise! „E cel mai vizibil! Și îl văd potrivit pentru Germania” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Probleme pentru Răzvan Lucescu! Poliția din Grecia, pe urmele lui, după ce a făcut un gest grosolan la derby-ul cu AEK Atena citeşte ştirea pe ziare.com

După moartea fiului lor la doar 25 de ani, au descoperit o viață dublă secretă în online pe care nu au bănuit-o niciodată citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Alexandra Stan, într-o ținută care i-a lăsat pe fani fără cuvinte. Trupul artistei arată perfect: „Zici că ești făcută cu AI”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Alexandra Stan, într-o ținută care i-a lăsat pe fani fără cuvinte. Trupul artistei arată perfect: „Zici că ești făcută cu AI”

Digi World

Sunt sucurile cu îndulcitori o alternativă mai bună decât cele cu zahăr? Un medic gastroenterolog explică de ce sunt dăunătoare băuturile dietetice

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit