Marius Șumudică / Foto: captură Digi Sport

Marius Șumudică, mesaj indirect pentru Dan Șucu după UTA - Rapid 1-1: ”Incredibil ce se întâmplă”

articol scris de Digi Sport
14.07.2024, 12:27
  • SuperLiga: FC Buzău - Oțelul, sâmbătă, 18:45, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Farul, sâmbătă, 21:30, DGS 1

Rapid a remizat cu ”U” Cluj, scor 1-1, în prima etapă din SuperLiga României, sezonul 2024/2025.

Giuleștenii au deschis scorul prin Christopher Braun, în minutul 23, dar Alex Cîmpanu a egalat în minutul 60. La final, Eric Omondi a dus-o pe ”Bătrâna Doamnă” în avantaj, dar golul său a fost anulat de VAR.

Marius Șumudică, după ce Rapid a remizat cu UTA: ”Ce se întâmplă cu banii lui Șucu este incredibil”

Rapid a făcut mai multe transferuri în această perioadă de mercato, iar Timotej Jambor a fost cel mai scump jucător care a ajuns în Giulești. Conducerea Rapidului a plătit nu mai puțin de un milion de euro în schimbul atacantului, care a intrat în minutul 60 în meciul de la Arad.

Marius Șumudică s-a arătat dezamăgit de jocul prestat de Rapid și a subliniat că s-ar fi așteptat la o prestație mai bună din partea lui Jambor. De asemenea, antrenorul român a avut un mesaj indirect pentru Dan Șucu, acționarul majoritar al Rapidului.

”Rapid le-a pus probleme celor de la UTA. S-au stins ușor, ușor, s-au retras. Nu au mai avut nicio ocazie mare de a marca în afară de șutul lui Burmaz. Una peste alta, cred că este un rezultat mulțumitor pentru Rapid.

Ce se întâmplă cu banii lui Șucu este incredibil. Să lași clubul pe mâna unor oameni, să decidă un băiat de 30, 31 de ani. Eu nu îl cunosc pe Daniel Sandu.

Nu am nimic, poate Jambor o să crească. Să dai un milion de euro pe Jambor în campionatul României. La un milion de euro iei un jucător care îți rezolvă jocul, trebuie să aduci jucători care să facă diferența.

M-am uitat la Blazek, Săpunaru e mai bun și într-un picior ca el în momentul de față. Îl aduci pe Manea care a jucat toată viața lui fundaș lateral și îl folosești fundaș central.

Este incredibil. Probabil domnul Șucu a lăsat frâiele în mâinile unor oameni care crede că sunt competenți, am văzut că a făcut curățenie pe fiecare departament sunt oameni răspunzători.”, a spus Marius Șumudică, potrivit fanatik.ro.

Neil Lennon, după UTA Arad - Rapid 1-1: ”Am fost inconstanți în repriza a doua, dar în prima am jucat excelent!

La finalul meciului, Neil Lennon (53 ani) a tras primele concluzii. Antrenorul a lăudat prestația giuleștenilor din prima repriză, însă este nemulțumit de felul în care jucătorii au ieșit de la cabine. 

”Am avut nevoie de al doilea gol. Am fost inconstanți în repriza a doua, dar în prima am jucat excelent.

Sunt foarte încântat pentru un prim joc. Nu am pierdut, dar e un joc pe care trebuia să-l câștigăm. Am avut probleme în defensivă, dar lucrăm la asta.

În prima repriză am jucat bine. Uneori nu vrei să se termine prima repriză. Trebuie să fim mulțumiți. Avem mulți atacanți, patru. Ar fi fost păcat să nu jucăm cu doi. Vrem să implementăm și tinerii în echipă.

Da, am învățat câteva cuvinte în română: mulțumesc, bine. Toată lumea mă strigă ”Mister” în loc de domnule antrenor.”, a declarat Neil Lennon, la flash-interviu.

VIDEO cu rezumatul meciului UTA Arad - Rapid 1-1

Etichete: rapid , marius sumudica , dan sucu , video uta rapid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Unul dintre cei temuți interlopi români din Spania a fost găsit mort în închisoare

Unul dintre cei temuți interlopi români din Spania a fost găsit mort, în închisoare. Cristian Săndulache era condamnat la 55 de ani, pentru proxenetism.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cuvintele care l-au făcut pe Pușcaș să spună "Îmi fac bagajul și plec acasă"! Reacția lui Mircea Lucescu

Cum ”i-a obținut” soția transferul lui Joyskim Dawa. Patronul a recunoscut: ”L-am dat cu 300.000 €. Mă urmărea gândul ei”

Scoțienii au folosit un singur cuvânt, după ce au aflat cum s-a terminat "telenovela" Ianis Hagi

Exclusiv E gata: viitorul lui Ianis Hagi a fost decis! Nu mai există cale de întoarcere

Răsturnare de situație: Nadia Comăneci s-a răzgândit în cazul Sabrinei Voinea

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Fără milă! Antrenorul lui Rangers a făcut anunțul despre Ianis Hagi

Decizie ”fără precedent” a justiției, în cazul unui român

Veste proastă pentru Radu Drăgușin! Anunțul făcut de Ange Postecoglou

Live Video&Text Sepsi - Botoșani 1-0 ACUM pe Digi Sport 1. Covăsnenii deschid scorul rapid

Citeşte şi

Viorel Moldovan, făcut praf după doar trei luni la Rapid: ”Zero! Un avatar al lui Șucu”

”Asta m-a întrebat”! Ce a discutat Dina Grameni cu Dan Șucu la telefon înainte să semneze cu Rapid

PEROZSuperba Sienna Miller, într-o ținută curajoasă la Veneția: o salopetă total transparentă, purtată fără sutien. Doar părul a acoperit-o

FILM NOWLiz Hurley, decolteu abisal la petrecerea fostului ei iubit, Hugh Grant. Au rămas în relații bune, chiar dacă el a înșelat-o

”Face panaramă ca să se bage în seamă! Să pună mâna pe carte!”. Dumitru Dragomir îl desființează pe Adrian Mititelu citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB a pus în vânzare bilete pentru meciurile din Europa League. Cum o poți vedea pe Manchester United la București citeşte ştirea pe ziare.com

Descoperirea surprinzătoare făcută de un bărbat pe Google Maps citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Loredana Groza, fără niciun rid pe față, la 54 de ani: "E mai tânără ca fiică-sa". Pozele care au creat discuții printre fani

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Loredana Groza, fără niciun rid pe față, la 54 de ani: "E mai tânără ca fiică-sa". Pozele care au creat discuții printre fani

Digi World

Ce a declanșat vibrații de 9 zile, care au zguduit Pământul, și valuri tsunami înalte cât Statuia Libertății. Investigația a durat un an

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit