Marius Șumudică, / Foto: Captură Digi Sport

Exclusiv Marius Șumudică a fost întrebat dacă se duce la Petrolul și a dat răspunsul

articol scris de Digi Sport
04.07.2023, 09:20
  • SuperLiga: Buzău - Hermannstadt, vineri, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: ”U” Cluj - Oțelul Galați, vineri, 21:00, DGS 1

Marius Șumudică (52 de ani) a plecat de la clubul saudit Al-Raed și au existat zvonuri potrivit cărora ar fi dorit de Petrolul.

Prezent în studioul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport, Marius Șumudică a fost întrebat dacă există posibilitatea să ajungă la Petrolul, unde conducător este Marian Copilu, unul dintre apropiații săi, și a negat-o categoric.

Marius Șumudică nu vrea să revină în România

De asemenea, Marius Șumudică a anunțat că, dacă ar fi să revină în România, ar face-o la un club care să se lupte pentru câștigarea campionatului, categorie în care Petrolul nu se regăsește.

Petrolul? Nu se pune problema. Marian Copilu e prietenul meu, dar nu se pune problema. Nu că am eu un standard ridicat, dar dacă m-aș întoarce în România, aș face-o să mă bat la trofee.

Eu am văzut anul trecut, campionatul din România e în scădere mare. Eu eram convins că FCSB va lua campionatul, nu am înțeles nici acum cum a câștigat campionatul Hagi. Fără să pun în umbră ce a făcut Hagi, care e cel mai bun antrenor de la noi”, a spus Marius Șumudică.

Marius Șumudică a plecat și a început cu Al-Raed un proces la FIFA!

Marius Șumudică mai avea contract un an cu Al-Raed și a cerut despăgubiri pentru a semna rezilierea. Saudiții au vrut să-i plătească o sumă de bani, însă nu pe cea dorită de Marius Șumudică, astfel că părțile au început un proces la FIFA.

Au încercat să facă o negociere, am refuzat și cazul este la FIFA. Trebuie să-mi plătească despăgubiri. Au vrut să plătească... Negocieri. Nu am fost de acord. Nu au vrut să plătească tot.

S-a încheiat, de două zile sunt antrenor liber. Cazul a fost transmis către FIFA.

Există o problemă. Au rămas trei cluburi la care nu au fost alegeri, vor avea loc în următoarea perioadă. Mai sunt două sau trei care nu și-au numit președintele. Ei vor să aducă nume foarte mari.

Am stat de vorbă, am înțeles că vor să elimine mulți dintre actualii angajați și să aducă alții. Erau doar doi sau trei antrenori care aveau contracte pe perioade mai mari de un an. Eu aveam doi ani, având un sezon bun la Shabab”, a declarat Marius Șumudică.

Etichete: marius sumudica , oferte marius sumudica


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Alegeri prezidențiale în Republica Moldova. Ce arată datele celui mai recent sondaj

Cu trei zile înainte de alegerile prezidenţiale, Maia Sandu se menţine detaşat în fruntea preferinţelor electoratului din Republica Moldova, dar creşte semnificativ şi proporţia alegătorilor indecişi, astfel că, dacă aceştia s-ar hotărî în cele din urmă să voteze pentru ea, există şanse ca actuala şefă a statului să fie realeasă din primul tur de scrutin, arată datele unui sondaj dat publicităţii joi.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Real Madrid a luat decizia așteptată de toată lumea, după ce Kylian Mbappe a fost acuzat de viol

Ce loc va ocupa România în clasamentul FIFA, după victoriile cu Cipru și Lituania

Un polițist a împușcat-o mortal! ATENȚIE Imagini cu puternic impact emoțional. Autoritățile: ”Putea fi mult, mult mai rău”

A fost la petrecerea din Suedia a lui Mbappe și a spus totul: "Ne-au pus telefoanele într-o cutie!"

Exclusiv ”Mâine dăm banii”. Gigi Becali a anunțat un transfer la FCSB! Suma pe care o plătește patronul campioanei

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Mircea Lucescu l-a sunat pe Daniel Pancu, după scandalul din Giulești. Ce a făcut în primele 15 minute ale discuției

Exclusiv Decizia luată de Daniel Pancu, după ce Rareș Ilie a înjurat-o pe Steaua în Giulești, la România U21 - Elveția U21

Exclusiv Dinu Gheorghe a revenit în direct: cum l-a numit pe Dan Șucu

Dan Șucu, decizie finală în cazul lui Marius Șumudică! ”Toate șansele de pe pământ”

Citeşte şi

Exclusiv Rapid i-a decis soarta lui Marius Șumudică

Criticat după eșecul cu Voluntari, Marius Șumudică și-a anunțat decizia: ”Niciodată!”

PEROZCine e femeia celebră care l-a făcut tată pe Liam Payne, fostul membru al trupei One Direction, mort la 31 de ani. Își adora fiul

FILM NOWAl Pacino, despre motivul real pentru care a acceptat să joace în Godfather III: "Eram falit. Alegerea nu putea fi mai simplă"

”Sunt convins! Se poate bate la primele locuri”. Cum prefațează Helmut Duckadam derby-ul Dinamo – FCSB citeşte ştirea pe Prosport.ro

Victorie extraordinară a Anei Bogdan! A învins o mare favorită și s-a calificat în sferturi citeşte ştirea pe ziare.com

Soldatul care a luptat 30 de ani în al Doilea Război Mondial citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Dorian Popa, primele declarații despre noua iubită: „Am dreptul să-mi găsesc fericirea!” El s-a despărțit anul trecut de Claudia Iosif

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Dorian Popa, primele declarații despre noua iubită: „Am dreptul să-mi găsesc fericirea!” El s-a despărțit anul trecut de Claudia Iosif

Digi World

Tehnica simplă de introdus în dietă pentru a slăbi și a spori longevitatea. Mare atenție pentru a nu o duce la extreme

Digi Animal World

Casa unei femei din Washington, asaltată de 100 de ratoni: „Nu am văzut niciodată atât de mulți în același loc”