Marius Ștefănescu / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Marius Ștefănescu l-a șantajat pe Dioszegi ca să plece la FCSB. ”Ne-a implorat și Bernd Storck”

articol scris de Digi Sport
14.06.2024, 09:17
  • Europa League: Rangers - FCSB, joi, 22:00, DGS 1

  • Europa League: Fenerbahce - Manchester United, joi, 22:00, DGS 2

Marius Ștefănescu (25 de ani) va fi, cel mai probabil, al treilea transfer al verii la FCSB, după cum a confirmat și Gigi Becali (65 de ani).

Cum a ajuns Ștefănescu la FCSB: ”Mi-a zis că mai bine renunță la fotbal”

Mutarea de la Sepsi la FCSB a iscat deja foarte multe comentarii, mai ales că în urmă cu două luni Laszlo Dioszegi (52 de ani), patronul covăsnenilor vorbea de onoare și de principii și promitea că jucătorul va pleca oriunde de la Sepsi, dar nu la FCSB.

Acum, Dioszegi a intrat în direct, prin telefon, la Fotbal Club, de la Digi Sport, și a explicat cum a fost mai mult sau mai puțin șantajat de Ștefănescu să fie lăsat să plece

”Acum un lucru e sigur - dacă un jucător vrea să plece, poate pleca prin orice mijloace. Noi degeaba avem contract, jucătorul tot poate.

Am stat mult și ne-am gândit. Ne-a implorat Bernd Storck să-l lăsăm să plece, că nu mai e cu capul aici.

Mi-au zis că știu că mi-am dat cuvântul, dar că jucătorul e un tânăr care a cochetat cu naționala României.

Că e vorba de viața lui și că nu sunt un Dumnezeu să nu-l las la FCSB. Ștefănescu mi-a zis că mai bine renunță la fotbal decât să joace tot la noi”, a declarat Dioszegi, la Digi Sport.

Dioszegi a spus tot! De ce și-a încălcat promisiunea

La Fotbal Club, Dioszegi a explicat culisele transferului și a dezvăluit mai multe detalii de impact, cum ar fi rugămintea antrenorului Bernd Storck sau declarația pe care a ajuns să o facă fotbalistul doar pentru a fi lăsat să plece. 

"Vă dați seama ce nopți am avut... Se știa că vrea să plece de la noi. Mi-a zis că vrea la o echipă mai mare. Eu am acceptat oferte de la mai multe echipe, dar din păcate nu s-a concretizat nimic. Am stat cu restul colegilor și am discutat plusurile și minusurile.

Trebuia să apăr jucătorul și clubul în primul rând. La noi avem o zicală - primul e clubul, al doilea echipa de fotbal, iar pe trei jucătorii. Nu vreau să vorbesc de îndoieli. Pot să spun un singur lucru: poate m-am înșelat eu! Poate nu trebuia să-i iau apărarea, să dau o declarație de genul”, a mai spus Dioszegi.

Etichete: gigi becali , transferuri fcsb , stefanescu fcsb , laszlo dioszegi , marius ștefănescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Crimă în plină zi în parcarea unui mall din Constanța. Trei suspecți au fost reținuți de poliție

Un tânăr de 26 de ani din Tulcea a fost înjunghiat mortal în parcarea unui centru comercial din Constanța. Trei suspecți au fost prinși de poliție.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii, lăsați fără cuvinte: românul ”care e de trei ori mai bogat decât Ronaldo și de care nu ați auzit niciodată”

Reacția scoțienilor, după ce Ianis Hagi a marcat direct din corner

Video Erling Haaland a realizat ceva nemaivăzut, în Champions League: ”Dați-i trofeul Pușkaș!” / ”Nu ne întrebați cum a făcut-o”

Shakira e de neoprit! Anunțul total neașteptat făcut, a doua zi după ce Pique a "rupt" tăcerea

Video Barcelona - Bayern 4-1 / Leipzig - Liverpool 0-1 / Man. City - Sparta Praga 5-0. Rezultatele complete după runda 3

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Louis Munteanu a rupt tăcerea după episodul de la Ploiești: ”N-am putut să mă uit la imagini”. A transmis un mesaj clar

Ciprian Tătărușanu a spus cine e favorită în Rangers - FCSB

Patru jucători de la Real Madrid sunt OUT pentru El Clasico! Barcelona are șase absenți

Gigi Becali, mesaj clar înainte de Rangers - FCSB

Citeşte şi

Exclusiv A jucat la FCSB și nu l-a uitat pe Gigi Becali. ”Este un clovn”

Fanii dinamoviști sar în apărarea lui Adrian Șut, după declarațiile lui Gigi Becali: "Rivali, nu dușmani"

PEROZO femeie a rămas însărcinată în timp ce era deja însărcinată. Cum explică medicii fenomenul extrem de rar

FILM NOWActorul Jeremy Jackson, șocat să-și vadă fosta soție pe străzi, căutând prin gunoaie: "Să o pierd a fost precum moartea unui om drag"

Costel Gâlcă, în pericol să fie dat afară de Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova! Ce i se impută antrenorului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Miză uriașă pentru FCSB, în meciul cu Rangers. Ce poate obține campioana României, după disputa cu scoțienii citeşte ştirea pe ziare.com

După moartea fiului lor la doar 25 de ani, au descoperit o viață dublă secretă în online pe care nu au bănuit-o niciodată citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mira, pictorial provocator în cea mai scurtă fustă din garderobă. Comentariile au curs lanț: „Semeni cu fosta mea profesoară”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mira, pictorial provocator în cea mai scurtă fustă din garderobă. Comentariile au curs lanț: „Semeni cu fosta mea profesoară”

Digi World

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Digi Animal World

Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”