Marius Lăcătuș / Foto: Captură Digi Sport

Exclusiv Marius Lăcătuș a prefațat derby-ul FCSB - Rapid. Ce a spus despre roș-albaștri

articol scris de Digi Sport
24.10.2024, 13:48
  • Europa League: Rangers - FCSB, joi, 22:00, DGS 1

  • Europa League: Fenerbahce - Manchester United, joi, 22:00, DGS 2

Marius Lăcătuș (60 de ani) a prefațat derby-ul FCSB - Rapid, din etapa 14 a SuperLigii, care se va disputa duminică, 27 octombrie, de la ora 21:00, pe Arena Națională. 

Marius Lăcătuș laudă FCSB-ul înaintea duelului cu Rapid: ”Trece printr-o perioadă bună”

Fostul mare fotbalist din Ghencea, care consideră că FCSB nu este Steaua, motiv pentru care este un fan declarat al grupării din Liga 2, cea care aparține de MApN, consideră că echipa campioană trece printr-o perioadă foarte bună.

FCSB o va întâlni pe Rangers FC, în partida din etapa a 3-a din Europa League, joi, 24 octombrie, de la ora 22:00, ce va putea fi urmărită ÎN DIRECT la Digi Sport 1. De asemenea partida dintre cele două formații va putea fi văzută și pe digisport.ro, dar și în aplicația Digi Sport, de către abonații Digi România.

”Fiara” a evitat să dea un verdict legat de duelul de la finalul săptămânii și a susținut că meciul care se anunță unul cu tribunele pline va depinde de prestația de azi a FCSB-ului, de la Rangers.

”E clar că FCSB trece printr-o perioadă bună, atât pe plan intern, cât și internațional, cu rezultate foarte bune. Din punct de vedere al moralului sunt pe un drum foarte bun.

Rapid a câștigat acest meci (n.r. - cu Farul, 5-0), dar trebuie să ne gândim cum vor aborda cei de la FCSB meciul de la Glasgow, să vedem cu ce jucători vor intra în meciul cu Rapid. Nu este ușor să joci cu Dinamo, cu Rangers, cu Rapid în deplasare...

Depinde cum vor aborda jocul de la Glasgow”, a spus Lăcătuș, într-o intervenție telefonică, în direct, găzduită de emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Marius Lăcătuș: "Se gândesc mai mult la meciul cu Rapid"

Pentru campioana României urmează o perioadă de "foc", iar după disputa de pe Ibrox Stadium, roș-albaștrii le vor întâlni pe Rapid, în SuperLigă și pe Dinamo, în Cupa României.

În cadrul unei intervenții telefonice la Digi Sport, Marius Lăcătuș a declarat că formația patronată de Gigi Becali se va concentra mai mult pentru disputa cu Rapid, ceea ce va fi un avantaj pentru scoțieni.

"Eu cred că cei de la FCSB se vor axa foarte mult pe derby-ul cu Rapid. Sigur că vor trata foarte bine și jocul de la Rangers, dar cred că gândul lor este la jocul cu Rapid.

Probabil se vor pregăti în consecință să abordeze meciul cu Rapid cu ceea ce au mai bun la dispoziție. Asta nu înseamnă că jucătorii de la Glasgow nu vor putea obține un rezultat pozitiv.

Se poate profita, chiar dacă FCSB la acest joc nu va utiliza toți jucătorii care de regulă sunt titulari.", a mai spus Lăcătuș.

Etichete: marius lacatus , lacatus fcsb , rangers fcsb , fcsb - rapid video


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Crimă în plină zi în parcarea unui mall din Constanța. Trei suspecți au fost reținuți de poliție

Un tânăr de 26 de ani din Tulcea a fost înjunghiat mortal în parcarea unui centru comercial din Constanța. Trei suspecți au fost prinși de poliție.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii, lăsați fără cuvinte: românul ”care e de trei ori mai bogat decât Ronaldo și de care nu ați auzit niciodată”

Reacția scoțienilor, după ce Ianis Hagi a marcat direct din corner

Video Erling Haaland a realizat ceva nemaivăzut, în Champions League: ”Dați-i trofeul Pușkaș!” / ”Nu ne întrebați cum a făcut-o”

Shakira e de neoprit! Anunțul total neașteptat făcut, a doua zi după ce Pique a "rupt" tăcerea

Video Barcelona - Bayern 4-1 / Leipzig - Liverpool 0-1 / Man. City - Sparta Praga 5-0. Rezultatele complete după runda 3

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Spaniolii de la Marca au auzit ce a spus ”cel mai bun atacant român” și au dat verdictul: ”Nu are limite”

Foto Cum arată gazonul de pe Ibrox cu doar câteva ore îniante de Rangers - FCSB

”Băi, Cristina, vrei să încerci?” Ion Țiriac i-a făcut propunerea și i-a pus un avion la dispoziție: ”Am spus imediat `DA`”

Foto Ce a văzut MM Stoica la Glasgow, cu câteva ore înainte de Rangers - FCSB: ”Lasă-ți amprenta”

Citeşte şi

Peste 14.000 de cititori Digi Sport s-au pronunțat: cine câștigă duelul Rangers - FCSB

Rangers - FCSB | LIVE VIDEO, 22:00, DGS 1. O victorie îi duce pe roș-albaștri cu un pas în play-off. Echipele probabile

PEROZO femeie a rămas însărcinată în timp ce era deja însărcinată. Cum explică medicii fenomenul extrem de rar

FILM NOWActorul Jeremy Jackson, șocat să-și vadă fosta soție pe străzi, căutând prin gunoaie: "Să o pierd a fost precum moartea unui om drag"

Costel Gâlcă, în pericol să fie dat afară de Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova! Ce i se impută antrenorului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Miză uriașă pentru FCSB, în meciul cu Rangers. Ce poate obține campioana României, după disputa cu scoțienii citeşte ştirea pe ziare.com

După moartea fiului lor la doar 25 de ani, au descoperit o viață dublă secretă în online pe care nu au bănuit-o niciodată citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mira, pictorial provocator în cea mai scurtă fustă din garderobă. Comentariile au curs lanț: „Semeni cu fosta mea profesoară”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mira, pictorial provocator în cea mai scurtă fustă din garderobă. Comentariile au curs lanț: „Semeni cu fosta mea profesoară”

Digi World

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Digi Animal World

Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”