Imaginile bucuriei de pe "Toumba", după PAOK - FCSB 0-1 / Foto: Sport Pictures

Marea problemă de la FCSB! Campioana vrea neapărat un portar, dar trebuie să îndeplinească o condiție

articol scris de Digi Sport
07.10.2024, 13:26
  • Liga 2: FC Bihor - FCU Craiova, luni, 16:00, DGS 1

  • Liga 2: Csikszereda - CSM Focșani, luni, 20:00, DGS 1

Lukas Zima (30 de ani), portarul ceh care s-a remarcat la Petrolul în ultima vreme, se află pe lista de priorități a celor de la FCSB.

FCSB trebuie să scoată un fotbalist de pe lista UEFA pentru a-i face loc lui Zima

Negocierile dintre cele două cluburi au demarat deja, astfel că rămâne de văzut dacă se va ajunge și la un numitor comun. Însă, și dacă va ajunge să semneze cu roș-albaștrii, Zima, sau orice alt portar achiziționat, nu va putea fi utilizat în faza actuală din Europa League decât cu o singură condiție.

Concret, conform regulamentului UEFA, cei de la FCSB mai pot face o modificare în actualul lot, trimis deja înainte de startul competiției, dar cu o singură condiție. Oficialii roș-albaștrilor pot introduce pe listă un alt portar, dar vor fi obligați să renunțe la unul dintre fotbaliștii de acum.

Singurul caz în care se mai poate adăuga un portar este acela în care goalkeeperul respectiv este un produs al academiei clubului.

Problema a apărut după ce Gigi Becali (66 de ani) a decis să nu-i mai prelungească angajamentul lui Andrei Vlad, scadent la finalul acestui an. Astfel, pentru ultimele două partide din Europa League, cu Qarabag și United, roș-albaștrii ar miza doar pe Târnovanu și pe Udrea.

Programul complet al FCSB-ului în Europa League:

  • 26 septembrie - FCSB - RFS 4-1 DETALII AICI
  • 3 octombrie - PAOK FC - FCSB 0-1 DETALII AICI
  • 24 octombrie - Rangers FC - FCSB - 22:00
  • 7 noiembrie - FCSB - FC Midtjylland - 19:45
  • 28 noiembrie - FCSB - Olympiacos FC - 22:00
  • 12 decembrie - TSG Hoffenheim - FCSB - 19:45
  • 23 ianuarie - Qarabag FK - FCSB - 19:45
  • 30 ianuarie - FCSB - Manchester United - 22:00.

Zima a comis două gafe, care s-au transformat în goluri

Tranzacția s-ar putea realiza în următoarea perioadă de mercato, cea din iarnă, pentru că goalkeeperul mai are contract cu ploieștenii.

Zilele trecute, în spațiul public, s-a vorbit foarte mult despre aceste negocieri, s-a înaintat chiar și o sumă de transfer. La primul meci, după toate aceste discuții, Zima nu a prins o zi bună în deplasarea de la Arad, UTA - Petrolul.

Portarul, dorit foarte mult de Becali la FCSB, a comis două gafe care s-au transformat în goluri pentru adversari.

Prima dată, în minutul 38, Zima a primit un gol dintr-o lovitură liberă, executată de Cîmpanu, din afara careului, dar cehul a avut partea a de vină, așa cum se poate observa și din clipul de mai jos.

VIDEO cu golul marcat de Cîmpanu, în UTA - Petrolul

Zima a mai comis o gafă și în repriza a doua, minutul 57, atunci când a ratat o intervenție care-i părea la îndemână. Costache, după o cursă pe stânga, a pasat în fața porții, pe jos, cehul a încercat să prindă balonul, dar nu și-a potrivit pașii, iar Hrezdac a marcat.

VIDEO cu golul marcat de Hrezdac, în UTA - Petrolul

Gigi Becali (66 de ani) speră ca Târnovanu să reprezinte un nou produs de export de mare succes pentru FCSB, așa că deja pregătește viitorul. L-a pus în capul listei de achiziții pe Lukas Zima (30 de ani).

O să îl luăm în iarnă pe Zima, ca să avem al doilea portar, apoi să vezi frică pe Târnovanu”, a declarat patronul FCSB-ului, după victoria cu Sepsi, scor 1-0.

Petrolul i-a stabilit prețul lui Lukas Zima: ”Nu se poate vinde sub 500.000 de euro

La scurt timp după afirmația lui Gigi Becali, Claudiu Tudor, președintele Petrolului, a transmis că prețul lui Zima, care mai are contract cu gruparea ploieșteană până în vara anului 2026, este de cel puțin 500.000 de euro.

Din punctul meu de vedere, Zima este cel mai bun portar din România. O spun cu toată modestia și tot respectul pentru Târnovanu. Nu doar FCSB se interesează de Zima. Discuții mai sunt și cu alte cluburi din străinătate.

Pentru prețul corect, orice jucător e de vânzare. Pot spune că Zima nu se poate vinde sub 500.000 de euro. El mai are contract cu noi un an și 8 luni. Și e un băiat de caracter, nu vor fi probleme”, a spus Tudor, potrivit gsp.ro.

Etichete: transferuri fcsb , lukas zima , zima fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Șoșoacă și contestatara sa au fost colege de partid și au făcut împreună ritualuri vrăjitorești contra adversarilor politici

Amalia Bellantoni, care alături de Mihai Gheorghe Ursa a depus contestația la CCR împotriva Dianei Șoșoacă, a fost până de curând membră a partidului SOS România, fiind chiar candidată din partea acestei formațiuni la funcția de președinte al CJ Călărași. Chiar dacă acum nu se mai înțeleg, în luna iunie a acestui an, Șoșoacă și Bellantoni au mimat un ritual vrăjitoresc cu o găină neagră, împotriva președintelui Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Un copil l-a văzut pe Gigi Becali și i-a zis direct: ”Domnu', îmi dați 50 de lei?”. Nu se aștepta la ce a urmat

Foto Imagini horror! Căpitanul lui Real Madrid riscă finalul carierei, după o accidentare greu de privit

Exclusiv Intrat în ultimul an de contract, Nicolae Stanciu a anunțat la ce echipă din România vrea să joace

Marius Șumudică a anunțat în vestiar că vrea să-și dea demisia! Ce urmează la Rapid

Exclusiv OUT! Gigi Becali a anunțat că nu-l mai vrea la FCSB, deși a semnat acum o lună! Nici Darius Olaru n-a scăpat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”El și restul lumii!” L-a refuzat pe Gigi Becali și poate pleca pe o sumă ”modestă”: ”Trebuie să-l cert”

Philippe Clement, mesaj indirect către Mircea Lucescu, după ce Ianis Hagi a jucat din nou pentru Rangers

Reacția lui Lennon, următoarea zi după ce Rapid a pierdut cu Botoșani, iar Șumudică a amenințat cu demisia

Exclusiv Discuția pe care Gigi Becali a avut-o cu soția sa aproape de miezul nopții: ”Vezi, prostiile astea pot să ne coste”

Citeşte şi

CFR Cluj încearcă să deturneze un transfer la FCSB! Gigi Becali a făcut public totul

Video Gigi Becali îl vrea pe Zima neapărat la FCSB, dar el a gafat nepermis

PEROZDavid Beckham, la bustul gol, doar cu fes pe cap și un prosop în jurul taliei. Răsfățul de weekend, la sauna scumpă din propria curte

FILM NOWEva Longoria, criză de râs pentru că fiul ei nu se mai lăsa dus de pe covorul roșu. La costum, cu freza făcută, puștiul a fost delicios

I-a transmis un mesaj clar lui Dan Șucu legat de demiterea imediată a lui Șumudică. „Asta trebuie acum la Rapid” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ar fi transferul anului în fotbalul românesc. Gigi Becali, gata să îl aducă pe Nicolae Stanciu la FCSB: ”Oricând vrea el vine” citeşte ştirea pe ziare.com

Primul humanoid care a intrat în direct la TV ca să dea declarații. Ce a spus robotul citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Soția lui Jorge a furat toate privirile la nunta Lorei. Ramona e trecută de 50 de ani, dar pare de 30: "Aveți o soție splendidă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Soția lui Jorge a furat toate privirile la nunta Lorei. Ramona e trecută de 50 de ani, dar pare de 30: "Aveți o soție splendidă"

Digi World

Cel mai nepotrivit moment al zilei pentru a mânca, dacă vrei dinți sănătoși. Fereastra de două ore în care poți bea doar apă

Digi Animal World

Ce a făcut un câine care a fost lăsat singur acasă. Imaginile surprinse de camera de supraveghere au devenit virale