Adrian Petre / Foto: captură Digi Sport

Video Exclusiv ”Mă simțeam foarte rău”. După 4 ani, Adrian Petre a vorbit despre FCSB, Gigi Becali și perioada de acolo

articol scris de Digi Sport
08.10.2024, 17:09
  • Nations League: Italia - Belgia, joi, 21:45, DGS 1

  • Nations League: Israel - Franța, joi, 21:45, DGS 2

Adrian Petre (26 de ani), fotbalistul care s-a retras din cariera profesionistă pentru doar câteva ore, a vorbit în exclusivitate pentru Digi Sport.

Adrian Petre: ”Toți atacanții care au venit după mine poate au fost și mai rău tratați”

Galerie Foto

Atacantul a acceptat propunerea celor de la Concordia Chiajna de a continua drumul în sportul-rege, același club de la care a intenționat să se lase.

La patru ani de la despărțirea de FCSB, Petre a spus că nu regretă perioada petrecută acolo, susține că atunci s-a simțit rău, pentru că nu juca, dar totuși și-ar fi dorit să continue la roș-albaștri.

”Nu regret nimic. De fapt un singur moment regret. Am avut multe de învățat, mi-a plăcut experianța acolo, aș fi vrut să rămân mai mult. Dacă era după mine, stăteam mai mult.

Nu am avut niciodată probleme acolo”, a spus Petre, într-un interviu exclusiv acordat celor de la Digi Sport.

Petre a realizat, după ce a plecat de la roș-albaștri, că Gigi Becali (66 de ani) nu a avut nimic de împărțit personal cu el, iar acum criticile patronului i se par normale.

”Da, criticile sunt normale. Până la urmă, nu am fost eu singurul criticat, nici înainte de mine, nici după. Toți atacanții care au venit după mine poate au fost și mai rău tratați, dar acum, când privesc în spate nu pot să spun ceva de rău.

Da, atunci când eram acolo mă simțeam foarte rău, pentru că nu jucam și erau și alte chestii, dar acum când văd că are același comportament și cu alți jucători, nu pot să spun că mă simt eu nedreptățit sau ...

Așa a fost atunci. Nu am avut nici noroc, în unele meciuri, dar nu regret. Am întâlnit oamenei senzaționali acolo, condiții de top, nu regret perioada de acolo”, a mai spus Petre.

VIDEO cu Adi Petre despre perioada FCSB

Cine a Adrian Petre, atacantul pe care Gigi Becali a achitat 800.000 de euro

Adrian Petre era văzut drept o mare speranță a fotbalului românesc. După ce a avut evoluții foarte bune la echipa națională Under 21 a României (15 partide, 5 goluri) și la danezii de la Esbjerg (29 de goluri și 6 assist-uri în 82 de partide), Petre a fost cumpărat de Gigi Becali la FCSB în iarna anului 2020 pentru 800.000 de euro.

Însă, vârful nu s-a impus la formația din Capitală, iar, ulterior, cariera sa ”a luat-o la vale”. După experiența de scurtă durată de la FCSB, Petre a încercat să-și regăsească forma de altădată la echipe precum UTA Arad, Cosenza (Italia), Farul, Levadiakos (Grecia), Hermannstadt, CS Tunari și, în cele din urmă, Concordia Chiajna. 

Însă, Petre nu s-a mai ridicat la așteptările antrenorilor și, se pare, că într-un final a decis să se lase de fotbal de la vârsta de doar 26 de ani. 

  • trei goluri și un assist a reușit Petre, în 16 partide jucate pentru FCSB

Adrian Petre și-a găsit jumătatea: Anastasia

La 26 de ani, cariera lui Adrian Petre a intrat pe o pantă descendentă, dar fotbalistul o duce excelent pe plan personal.

Galerie Foto

Adrian Petre are o nouă parteneră, pe Anastasia, iar fotbalistul nu a stat prea mult pe gânduri și a făcut pasul cel mare.

Fostul atacant de la UTA și FCSB a cerut-o de soție pe Anastasia, iar aceasta nu a avut dubii: a acceptat propunerea atacantului.

Am spus da”, a transmis partenera lui Adrian Petre, pe Instagram. Momentul a fost distribuit și de Adrian Petre la InstaStory.

În carieră, Adrian Petres a mai evoluat pentru Atletico Arad, Esbjerg, Cosenza, Farul, Levadiakos, Hermannstadt și CS Tunari.

  • 100.000 de euro este cota de piață a lui Adrian Petre, potrivit Transferamarkt

Adrian Petre a fost într-o relație cu Bianca Tirsin

Galerie Foto

În primăvara anului 2023, atacantul a fost părăsit de Bianca Tirsin, câștigătoare a Miss International România în 2018 și Miss Universe România în 2020.

Cei doi sunt originari din Arad, erau împreună de aproximativ 7 ani și aveau o afacere în orașul lor natal, o pizzerie, însă tânăra a decis să pună capăt relației, a notat la acea vreme Prosport.

Etichete: adi petre , adi petre fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Laura Vicol, șefa comisiei juridice din Camera Deputaților, a demisionat după dezvăluirile despre afacerile soțului ei

Șefa comisiei juridice din Camera Deputaților a demisionat din funcție. Laura Vicol, de la PSD, a anunțat că pleacă la o zi după investigația Recorder în care s-a vorbit de afacerea imobiliară a soțului ei. Aceasta acuză jocuri nedrepte.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Împăcarea anului, după 3 ani și jumătate de amenințări și vorbe "grele"

Răsturnare de situație! Anunțul unui neurochirurg, după ”prima apariție publică” a lui Michael Schumacher: ”Nu e posibil”

Exclusiv "Telenovela" s-a încheiat, la câteva ore după FC Botoșani - Rapid 2-0. Ce se întâmplă cu Marius Șumudică

David Schumacher a răbufnit la adresa mamei sale: ”O rușine absolută! L-a lovit pe tatăl meu fără oprire”

Foto Jucătorul de la FCSB căruia Gigi Becali i-a spus ”ADIO” a plecat din Capitală și a transmis un mesaj de TREI cuvinte

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Dan Șucu, ”desființat” după ce a investit 11 milioane de euro la Rapid în ultimii doi ani!

Ce surpriză! A fost ales înlocuitorul lui Daniel Niculae

”Nu mă așteptam. A fost șocant!”. Cristina Neagu, despre stresul trăit în România

Video Joan Laporta a venit în România și a spus care este marele său regret

Citeşte şi

Exclusiv Adi Petre a rupt tăcerea și a anunțat decizia finală

După patru ani, Adi Petre a spus totul: ”A venit domnul Becali în vestiar. Știam dinainte”

PEROZAlessandra Ambrosio, spectacol la volei pe plajă, jucat în costum de baie. Supermodelul continuă să arate impecabil la 43 de ani

FILM NOWZoe Saldana, despre rolul care i-ar putea aduce Oscarul: A trebuit să merg la casting. Regizorul nu știa multe despre starul din Avatar

Gigi Becali a dat ordin să-i fie prelungit contractul unui jucător de bază de la FCSB! Până când a semnat fotbalistul citeşte ştirea pe Prosport.ro

Decizie luată de FRF, referitoare la colaborarea cu Nordis. Ce se întâmplă cu sponsorul arbitrilor și al naționalei de tineret EXCLUSIV citeşte ştirea pe ziare.com

Primul humanoid care a intrat în direct la TV ca să dea declarații. Ce a spus robotul citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM La sfârșitul verii, Mario Fresh și Alexia Eram pozau îndrăgostiți, acum și-au spus adio după 8 ani de iubire: "Nu există resentimente"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

La sfârșitul verii, Mario Fresh și Alexia Eram pozau îndrăgostiți, acum și-au spus adio după 8 ani de iubire: "Nu există resentimente"

Digi World

Când e cel mai bine să faci dușul zilnic. Așa scapi de stres și de unele alergii, dar îți ajuți și pielea

Digi Animal World

Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”