Mirel Rădoi, fostul selecționer al României / Foto: Profimedia

News Alert Lovitură de proporții! Mirel Rădoi, aproape de o revenire în Liga 1

articol scris de Digi Sport
06.09.2024, 12:55
  • Champions League: AS Monaco - Barcelona, joi, 22:00, DGS 1

  • Champions League: Atalanta - Arsenal, joi 22:00, DGS 2

Bernd Storck (61 de ani) nu mai este antrenorul lui Sepsi. Antrenorul german, instalat în funcție pe 1 decembrie 2023, a fost demis, după o serie de rezultate negative. 

Mirel Rădoi, dorit în locul lui Bernd Storck la Sepsi

Conducerea grupării din Sfântu Gheorghe s-a mișcat repede și a demarat deja discuțiile cu Mirel Rădoi (43 de ani), care este aproape de o revenire în Liga 1, scrie fanatik.ro.

Fostul selecționer al României este liber de contract în momentul de față, după ce s-a despărțit de Al-Jazira în luna aprilie.

Rădoi a condus echipa în doar 7 meciuri și a câștigat doar unul, chiar la debut. În următoarele 6 partide sub comanda românului, Al-Jazira a înregistrat 5 eșecuri și o remiză.

Rădoi și-a început cariera de antrenor în anul 2015, la FCSB, iar în CV-ul și-a mai trecut echipe precum Universitatea Craiova, Al-Tai, Al-Bataeh, dar și naționala României, cât și cea U21.

Fostul selecționer s-a aflat și pe lista celor de la FRF cu posibilii înlocuitori pentru Edi Iordănescu, cel care a părăsit naționala după Campionatul European din Germania.

În cele din urmă, după refuzul lui Gică Hagi, Mircea Lucescu a acceptat postul de selecționer, iar ”Il Luce” a fost și prezentat oficial în cadrul unei conferințe de presă.

Sepsi a decis să-l dea afară pe Bernd Storck după o serie de șase meciuri consecutive fără victorie. Ultimele patru jocuri au fost pierdute toate.

După opt runde, Sepsi este pe locul 12 în SuperLigă, cu 8 puncte acumulate.

"Cine a venit cu cutia aia de mașină?" Mirel Rădoi a intrat în vestiar și nu s-a putut abține: moment antologic

Galerie Foto

Dorin Goian (43 de ani) și Mirel Rădoi (43 de ani) au fost colegi la FCSB, în perioada 2004-2009.

Cel poreclit "Goe" și-a amintit, amuzat, un episod petrecut în 2005, imediat după ce a fost transferat de Gigi Becali de la FCM Bacău.

Dorin Goian s-a prezentat în Ghencea cu o Dacia 1310, lucru observat imediat și de căpitanul echipei, Mirel Rădoi, recunoscut în prezent pentru pasiunea pentru mașini scumpe.

"Am venit (n.r. la FCSB) cu o Dacie bej, nu verde (n.r. cu spunea Gigi Becali). Aveam o Dacie bej: SV 12 DEC, 12 decembrie e ziua mea de naștere. Da, da... Și am venit cu ea la Steaua. Am parcat mașina, la antrenament, intru în vestiar, îți dai seama, cu emoții...

Intru în vestiar cu Rădoi, cu Ghionea, cu Martin Tudor - Dumnezeu să-l ierte, Petre Marin, Ciocoiu. Că am avut noroc de băcăuanii mei, că mai erau Ciocoiu, Lovin și Baciu, care veniseră cu câteva luni înaintea mea.

Dar intră Rădoi în vestiar... Vă dați seama, parcarea numai cu mașini BMW, mașini, vă dați seama. Și eu eram cu Dacia 1310. Și a intrat Mirel. Zice: "Cine-i cu... Cine a venit cu cutia aia de mașină, de Suceava!?" Caterincă de fotbaliști... Asta e. De obicei am dus la caterincă, mi-a plăcut să am jucători caterincoși lângă mine", a povestit Dorin Goian la podcastul produs de iAMsport.ro.

FOTO Mirel Rădoi, pasionat de mașini de lux

Galerie Foto

Mirel Rădoi, finul lui Gigi Becali, îi împarte pasiunea pentru mașinile de lux.

În vara lui 2022, Mirel Rădoi și-a etalat una dintre mașinile de lux pe care le deține, un spectaculos Mercedes BRABUS 900 Rocket Edition, care poate fi văzut în galeria foto de mai jos.

”Bestia” produsă de Mercedes este, însă, doar o piesă din colecția impresionantă de mașini a lui Mirel Rădoi.

Fostul selecționer mai deține un Rolls Royce Cullinan Billionaire, cu o valoare de peste 300 de mii de euro și un Mercedes Benz AMG GT 63S, cărora acum doi ani le-a schimbat culorile.

Galerie Foto

Etichete: mirel radoi , bernd storck , antrenor sepsi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Explozia pagerelor din Liban | Cum a fost planificat atacul împotriva Hezbollah. „A fost un moment de acum ori niciodată”

Israelul a decis marți să arunce în aer pagerele purtate de membrii Hezbollah în Liban și Siria, de teamă că operațiunea sa secretă ar fi putut fi descoperită de grup, au declarat trei oficiali americani pentru Axios.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto A câştigat Roland Garros, visa să ajungă ca Halep, dar acum e medic chirurg la Floreasca

Primul fotbalist din lume care nu mai suportă și a spart tăcerea. ”Dacă va continua, vom intra în grevă”

După 29 de ani, a căzut recordul la Real Madrid! S-a scris istorie în UEFA Champions League

"Ridicol". Cât primește Ianis Hagi pe lună de la Rangers, deși nu mai joacă nici la echipa a doua

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Radu Drăgușin, 97 de minute jucate la Tottenham într-un meci absolut dramatic! Nota primită la final

L-a văzut cum a apărat în Champions League și s-a convins: "E Messi al portarilor!"

Gigi Becali nu l-a vrut la FCSB, iar peste o lună a debutat cu gol și assist în Champions League

Scandal în SuperLigă: și-a reziliat contractul și a plecat de la echipă! Antrenorul, acuzat de rasism

Citeşte şi

Rădoi și Mutu au spus ”PAS”. Sepsi și-a găsit antrenor! ”Avem mare încredere în el”

Mirel Rădoi și Edi Iordănescu, atacați de Dorinel Munteanu! ”Neamțul”, discurs fără menajamente

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOW„Nu în viața asta!”. Kate Winslet a refuzat să-și acopere „colăceii”, după ce i s-a sugerat acest lucru pe platourile de la „Lee”

Mircea Lucescu a primit vestea pe care o aștepta cu sufletul la gură! Care este starea lui Valentin Mihăilă citeşte ştirea pe Prosport.ro

A devenit Campion Mondial alături de Lionel Messi, iar acum va fi evaluat psihologic, într-un dosar de viol citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Digi World

Descoperirea uluitoare care l-a lăsat pe un bărbat cu gura căscată. Ce a găsit în pereții unei case

Digi Animal World

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului