Gheorghe Mustață, liderul galeriei de la FCSB / Foto: Sport Pictures

Liderul galeriei FCSB ”a explodat” și i-a făcut ”țăndări” pe jucătorii lui Gigi Becali

articol scris de Digi Sport
26.08.2024, 12:53
  • Champions League: Bologna - Șahtior, miercuri, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Manchester City - Inter, miercuri, 22:00, DGS 1

FCSB a pierdut, în deplasare, scor 0-2, în fața lui Hermannstadt, în etapa a 7-a a SuperLigii

În urma acestui rezultat, ”roș-albaștrii” au suferit a treia înfrângere din actuala stagiune de campionat și se află pe penultimul loc al clasamentului (15), cu doar 5 puncte acumulate.  

Eșecul suferit de trupa lui Elias Charalambous (43 de ani) la Sibiu l-a înfuriat pe liderul galeriei FCSB, Gheorghe Mustață. care i-a criticat aspru pe jucătorii grupării patronate de Gigi Becali (66 de ani). 

Gheorghe Mustață, ”atac” la jucătorii FCSB: ”Să le fie rușine. Nu a fost atitudine”

Gheorghe Mustață a susținut că jucătorii FCSB nu au nicio scuză pentru eșecul suferit pe terenul lui Hermannstadt și că aceștia au avut o atitudine lamentabilă în fața trupei pregătite de Marius Măldărășanu (49 de ani). 

De asemenea, Mustață a susținut că cel care ar trebui să ia atitudine în aceste momente grele ar trebui să fie Florin Tănase (29 de ani), căpitanul echipei și unul dintre cei mai experimentați fotbaliști din trupa ”roș-albastră”. 

”Ce să mai zici? Să le fie rușine! Nu a fost atitudine. Ce să mai facem? Ne batem joc? Am înțeles că vor să sacrifice campionatul. Nu ai cum să-l sacrifici pentru că te sacrifici pe tine ca fotbalist. Nu mai e nimic de spus.

Nu știu ce se întâmplă. Stau și mă gândesc. Mă mai duc pe la ei acolo. Nu îi văd certați. Îi văd prieteni. Nu știu. Mă gândeam că poate s-a rupt vestiarul. Sper că la meciul următor Tănase să ia atitudine.

El cunoaște fenomenul acesta. Trebuie să ia atitudine. Am înțeles: am fost obosiți, dar suntem și fotbaliști. Avem salarii mari. Suntem plătiți la zi. Ne batem joc de suporteri? Sunt oameni care vin de la sute de km. Să le fie rușine!”, a spus Mustață, la Fanatik

Gheorghe Mustață: ”Dacă fotbal nu jucați, aveți tot traseul liber să plecați”

Gheorghe Mustață a continuat și i-a avertizat pe fotbaliștii campioanei României că sunt liberi să o părăsească pe FCSB dacă nu au capacitatea de a-și ridica nivelul în perioada următoare și dacă rezultatele negative din campionat vor continua.

”Dacă fotbal nu jucați, aveți tot traseul liber să plecați. Ați venit să jucați fotbal. Iară a început strategia cu individualismul. Ei știu că noi luăm atitudine. Atât timp cât ești plătit la zi, iar alte echipe stau după salarii câte trei luni. Sunt condiții cum nu are nimeni în România.

Dacă am luat campionatul în sezonul trecut, nu trebuie să lăsăm capul jos. Am jucat 2-3 meciuri în Liga Campionilor și ne batem joc. Suporterii nu acceptă lucrul ăsta. Când ajungi la Steaua (n.r. FCSB) trebuie să joci fotbal. Indiferent că e Tavi Popescu sau Edjouma. Figurile le lași în afara terenului. Dacă nu, asta e. Noi mergem înainte”, a mai spus Mustață. 

Gheorghe Mustață, după conflictul apărut în urma scenografiei din meciul FCSB - Sparta Praga: ”Nu mai fiți dușmănoși”

În meciul FCSB - Sparta Praga din Ghencea (pierdut de ”roș-albaștrii”, scor 2-3), scenografia afișată de Peluza Nord, al cărei lider este Gheorghe Mustață, se pare, că ar fi fost finanțată de sponsorul principal ai campioanei României.

Acest lucru a atras un val de critici la adresa Peluzei din partea ultrașilor rivali din campionat, care militează pentru independența financiară ale acestor asociații de suporteri. În urma acestor critici, Mustață a oferit replica. 

”Pe cine deranjează? De ce îi deranjează? Este sponsorul echipei, au venit oamenii. ‘Suntem sponsorii echipei, vă rugăm mult de tot, dacă vreți să faceți și voi chestia asta’. Care e problema? Care e problema? Este sponsorul echipei.

A venit cineva din altă parte? Dar dacă nu au de ce să se lege… Nu au de ce să se lege și au găsit varianta ‘hai să ne legăm de ei cu Betano’. Eu sunt sătul de chestiile astea, sunt călit.

(…) Nu mai fiți dușmănoși că am fost aseară 28.000, nu mai fiți dușmănoși. Dacă eram pe Național Arena, eram iar 55.000. Nu mai fiți dușmănoși”, spunea la acea vreme Mustață prin intermediul TikTok. 

Clasamentul SuperLigii 

Clasament SuperLigă dupa Hermannstadt - FCSB / Foto. Captură digisport.ro

VIDEO cu reacțiile după partida Hermannstadt - FCSB

VIDEO Rezumat Hermannstadt - FCSB, scor 2-0

Etichete: superliga , gheorghe mustata , fcsb , hermannstadt


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat din Cluj și-a bătut șeful după ce s-au certat la telefon, pe e-mail și apoi față în față. Ce a pățit angajatul și de la ce a pornit scandalul

Furia scăpată de sub control la serviciu i-a adus o amendă penală usturătoare unui bărbat din Cluj. Pentru că nu și-a stăpânit emoțiile și și-a lovit șeful, bărbatul trebuie să plătească acum 8.000 de lei. Scandalul, scrie știridecluj.ro, a pornit de la o ceartă prin telefon, continuată pe e-mail și apoi față în față, pe tema concediului de odihnă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. Imagini virale

Video GOOOL Andrei Rațiu! Internaționalul român, cel mai bun de pe teren. Nota primită pentru prestația excelentă

Dan Nistor a făcut gluma serii, după ce ”U” Cluj a învins-o pe Rapid în Giulești

Ofertă pentru Ianis Stoica: salariul, de trei ori mai mare decât la Hermannstadt! Atacantul a dat deja răspunsul

Video Jurnaliștii spanioli l-au descris pe Andrei Rațiu în două cuvinte, după super golul marcat în Rayo - Osasuna

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Exclusiv Verdictul a fost dat în direct după prima seară de UEFA Champions League: ”Va fi campioană!”

După 29 de ani, a căzut recordul la Real Madrid! S-a scris istorie în UEFA Champions League

Subiect închis: Ianis Hagi a decis unde va evolua! Cum l-au numit scoțienii

UEFA a scris un singur cuvânt pe internet, după ce Bayern a marcat nouă goluri cu Dinamo Zagreb

Citeşte şi

Neil Lennon, la o lună după ce a plecat de la Rapid: ”A fost incredibil de neprofesionist”

Adrian Petre, fostul atacant al celor de la FCSB, a decis să se retragă din fotbal la doar 26 de ani

PEROZJennifer Aniston, în formă maximă pe covorul roșu. Brațele musculoase și silueta subțire, puse în evidență de o rochie fără bretele

FILM NOWMichael Douglas a dezvăluit cum a reușit să joace atât de bine scenele intime din „Basic Instinct”: „Sunt expert”

Lovitură cruntă pentru Rapid! Motivul pentru care Marius Șumudică nu-i poate utiliza pe Aaron Boupendza și Clinton N’Jie citeşte ştirea pe Prosport.ro

Veste importantă pentru titularul din echipa națională. Și-a câștigat locul în primul 11 la echipa de club, după ce a înscris în ultima etapă citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Inna, într-o ținută care i-a expus silueta în toată splendoarea. Fanii au reacționat imediat: „Ești o zeiță”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Inna, într-o ținută care i-a expus silueta în toată splendoarea. Fanii au reacționat imediat: „Ești o zeiță”

Digi World

De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia