Laurențiu Reghecampf / Foto: Sport Pictures

Laurențiu Reghecampf: ”Câțiva jucători nu sunt la nivelul lor!” Antrenorul Universității Craiova a dat nume

articol scris de Digi Sport
31.07.2023, 11:42
  • Liga Națiunilor: Danemarca - Serbia, duminică, 19:00, DGS 1

  • Liga Națiunilor: Elveția - Spania, duminică, 21:45, DGS 1

Laurențiu Reghecampf (47 de ani) a ajutat-o să Universitatea Craiova să obțină doar o remiză la primul meci jucat de olteni de la revenirea sa, scor 1-1 cu CFR Cluj.

Oltenii au deschis scorul în minutul 10, prin Alexandru Crețu, care a profitat de o centrare a lui Alexandru Mitriță. Totuși, în minutul 39, ardelenii au restabilit egalitatea după golul înscris de Yeboah. Oltenii puteau tranșa o victorie, însă Ivan a ratat singur cu portarul.

Laurențiu Reghecampf: ”Avem jucători care nu sunt la nivelul lor!”

Laurențiu Reghecampf a explicat că mulți dintre jucătorii Universității Craiova nu sunt la nivelul dorit, iar noul antrenor al oltenilor nu s-a ferit să dea și nume. Noul tehnician al Universității Craiova l-a nominalizat pe Andrei Ivan, care a avut o ratare uriașă la meciul cu CFR Cluj, dar și pe Alexandru Ișfan, fotbalistul ajuns în Bănie în iarnă.

Totuși, Reghe a transmis că are mare încredere în elevii săi și este convins că poate obține rezultate foarte bune alături de Universitatea Craiova, mai ales dacă vor reveni în lotul echipei și Ștefan Baiaram și Elvir Koljic. Reghecampf a precizat că Baiaram va reveni pe teren la meciul cu Hermannstadt.

Avem multe lucruri de rezolvat, timpul e foarte scurt. Înainte de meciul cu CFR, am avut doar trei zile. Încerc să fac zi de zi, să îi motivez, nu am timp să fac multe lucruri acum. Avem câțiva jucători care nu sunt la nivelul lor în momentul de față, Ișfan, Ivan și nu numai. Orice jucător are momente în care are o formă mai slabă. Trebuie să avem încredere în ei.

Ișfan e un jucător pe care clubul a plătit foarte mulți bani. Are calități, iar lucrul ăsta se vede. El nu are încredere. La antrenamente, când lovește mingea, o face pătrată. La antrenamente are niște acțiuni de rămâi surprins. A venit de la o echipă mult mai mică. Nu e ușor să joci la Universitatea Craiova. Trebuie să se acomodeze, să muncească mai mult și să își pună în valoare calitățile pe care le are.

Poate randamentul lui Ivan în banda dreaptă nu este la fel cu cel din banda stângă. Orice jucător care ratează, care trece printr-un moment mai dificil e frustrat. Nu e din cauza postului. Încet-încet, vom regla aceste lucruri. Am încredere și în Markovic. Vreau ca jucătorii să aiba posturile fixe. Dacă un jucător nu e într-o formă bună, va sta pe bancă și își va aștepta rândul.

Aș vrea ca toată echipa, inclusiv numărul 6, să aducă un aport la faza ofensivă, să dea viteză jocului. Sunt lucruri pe care trebuie să le rezolvăm. Îmi doresc mai multă posesie, au tehnică, dar pierdem mingea prea repede. Îmi doresc foarte mult să revină Baiaram, avem o problemă cu jucătorii U21.

Sper ca la meciul de vineri, Baiaram să intre și să joace 30 de minute, iar la următorul meci să începem cu el. E în antrenamente cu echipa, dar nu am putut să îl băgăm la meciul cu CFR. Elvir mai are de stat o săptămână și probabil va intra și el de săptămâna viitoare cu echipa”, a declarat Laurențiu Reghecampf la Fanatik.

VIDEO Rezumatul partidei CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-1

Etichete: laurentiu reghecampf , universitatea craiova , andrei ivan , alexandru isfan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Când pică Paștele ortodox și catolic în 2025. Anul viitor, cele două sărbători vor fi în aceeași zi

În anul care urmează, Paștele Ortodox și Paștele Catolic pică în aceeași zi. Creștinii vor celebra sărbătoarea Învierii Domnului pe data de 20 aprilie 2025.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Ion Țiriac: ”Vă spun o noutate. Candidez la președinție! Absolut serios”. Ce a urmat

Foto "ROMÂNIA a trecut pe aici!" Cum au lăsat "Tricolorii" vestiarul de la Prishtina, după 3-0 cu Kosovo

Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina

Video Kosovo - România 0-3. Mircea Lucescu, debut cu o victorie superbă la al doilea mandat pe banca naționalei

Răzvan Marin a dezvăluit ce i-a spus portarul kosovar, înainte să îl "execute" din penalty

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Vestea pe care Mircea Lucescu nu voia să o audă înainte de România - Lituania

Dennis Man a fost propus la Juventus, iar Gică Popescu a reacționat

Federația a luat decizia, după ce selecționerului Angliei i s-a cerut demisia pentru gestul care a scandalizat întreaga țară

Gigi Becali i-a spus direct unui fotbalist: ”Joci ce zice Ferguson, nu ce vrei tu!”. Replica primită

Citeşte şi

Eugen Neagoe a adus la Buzău un jucător de la Universitatea Craiova

Alexandru Cicâldău a ales între FCSB și Universitatea Craiova! La doar un pas de revenirea în SuperLiga

PEROZCu mâinile prin păr, ruj roșu pe buze și o rochie crăpată până la coapsă, Mădălina Ghenea a făcut din nou furori la Veneția

FILM NOWGeorge Clooney l-a ironizat pe Brad Pitt, din cauza vârstei: „E norocos că încă mai lucrează!”

Cum putea rămâne Albion Rrahmani la Rapid! „Tu, Șucu, trebuia să-l chemi și să-l întrebi asta” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ianis Hagi nu a mai rezistat: "Nu mai folosiți declarațiile lui Giovanni Becali ca și cum ar fi ale mele!" citeşte ştirea pe ziare.com

Alfred Bulai a făcut infarct în închisoare. Fostul profesor, transportat de urgență la Spitalul Militar din Capitală. Care este starea lui actuală citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”

Digi World

Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia