Faza golului anulat celor de la Sepsi în meciul cu Rapid / Foto: captură Digi Sport

Laszlo Dioszegi, ferm după cea mai controversată fază din Rapid - Sepsi: ”Am revăzut-o de 10 ori! E cât se poate de clar”

articol scris de Digi Sport
15.07.2023, 13:28
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - U Cluj, luni, 21:00, DGS 1

Rapid și Sepsi au încheiat la egalitate în prima etapă a noului sezon din SuperLigă, scor 0-0, într-un meci în care a ieșit în evidență și brigada de arbitri.

În prima repriză, gazdele au solicitat o lovitură de pedeapsă la o intervenție a lui Rodriguez asupra lui Braun chiar la limita careului de 16 metri, însă centralul Sebastian Colțescu a lăsat jocul să continue și nici nu a fost sesizat din camera VAR.

Laszlo Dioszegi, după Rapid - Sepsi: ”Puteam să plecăm cu o victori din Giulești. Am avut gol valabil”

Însă cel mai controversat moment al jocului s-a petrecut la mijlocul părții secunde, când Ștefănescu a reușit să marcheze după o acțiune personală, dar golul său a fost anulat, după ce Colțescu a revăzut faza pe monitorul VAR și a decis că Safranko, aflat în poziție de ofsaid, i-a obturat vederea portarului Moldovan.

Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi, s-a arătat nemulțumit de decizie și consideră că echipa sa a fost nedreptățită.

Eu am văzut din start că am avut gol valabil, dar asta e! Safranko n-a influențat faza, este cât se poate de clar! Am revăzut faza de zece ori după meci, a spus și domnul Crăciunescu foarte clar ce s-a întâmplat.

Sunt dezamăgit, pentru că puteam să plecăm cu o victorie din Giulești. Nu pot să spun că a fost o tentă (n.r.- în privința arbitrajului), dar unele decizii n-au fost în regulă

Totuși, suntem mulțumiți și cu acest egal, pentru că va fi greu să iei chiar și punct pe terenul Rapidului în acest sezon din Superliga. În prima repriză, între minutele 30 și 45, ei au avut ocazii mari.

Dacă facem egal în deplasare și câștigăm acasă, suntem bine! Felicit jucătorii pentru modul în care s-au dăruit”, a spus Laszlo Dioszegi, potrivit Prosport.

VIDEO Faza golului anulat celor de la Sepsi

Ion Crăciunescu, verdict clar: ”Golul este valabil”

La finalul partidei din Giulești, Ion Crăciunescu a analizat faza și a transmis că golul trebuia validat.

”Ofsaidul se judecă în momentul în care mingea pleacă de la coechipier. În acel moment, Safranco nu a împiedicat cu nimic câmpul vizual al portarului. În momentul când Ștefănescu șutează, Safranko nu împiedică portarul. După părerea mea, golul este valabil.

Sunt niște faze grele, dar uitați-vă, portarul vede mingea! Nu este o fază ușoară pentru un arbitru sau un asistent”, a declarat Ion Crăciunescu, la Fotbal Club.

VIDEO Rezumat Rapid - Sepsi 0-0

Roland Niczuly a răbufnit după decizia controversată din meciul Rapid - Sepsi 0-0

"Chiar dacă Rapidul a avut foarte multe ocazii, e viciere de rezultat! Am fost în spatele arbitrului când s-a verificat golul, e gol valabil 100%. Dacă puneam doi portari în poartă, tot n-aveau nicio șansă.

Safranko s-a demarcat, dar în momentul pendulării portarul advers a avut vizibilitate foarte clară. Arbitrul ne-a explicat că portarul nu a văzut în niciun moment mingea.

Eu nu am văzut așa pe monitor. Ne pare rău. N-am făcut un meci foarte bun, dar eu cred că e viciere de rezultat. Nu mereu câștigă echipa care are mai multe ocazii, uneori se răzbună, iar asta trebuia să se întâmple și în această seară.

Rapid a demonstrat în această seară, cu aportul publicului, că e o echipă mare. Dar, din păcate, așa e la noi, suntem obișnuiți. Dar și mai rău e că începem deja din prima etapă discuțiile.

Sper să mă contrazică cei din studio, dar eu cred că eu am dreptate. Sunt foarte multe situații când sunt jucători mulți în careu și nu vezi mingea ca portar. Sunt curios ce se întâmpla daca dădea Rapid gol așa, dacă era anulat sau nu. Din păcate, nu ne rămâne decât să muncim în continuare", a spus Niczuly, la flash-interviu.

Etichete: patron sepsi , laszlo dioszegi , rapid - sepsi , arbitraj rapid sepsi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cutremur cu magnitudinea 5,4 în România, luni după-amiază. S-a simțit în toată țara

Un cutremur cu magnitudinea 5,4 s-a produs luni după amiaza în zona seismică Vrancea. Seismul a fost simțit în toată țara.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Radu Drăgușin, salvat de Real Madrid? Vestea venită chiar înainte de Tottenham - Arsenal

Până când moartea i-a despărțit, după 51 de ani de căsătorie! Soția lui Gigi Mulțescu: ”Nu mai înţelegeam ce îmi spunea”

”Îngrozitor!” Scoțienii, verdict dur după Dundee United - Rangers. Fanii, mesaj pentru Ianis Hagi

După ce a rămas ”mască” la rugămintea lui Popovici, Țiriac i-a transmis un mesaj ferm campionului olimpic! ”Așa am ajuns?”

Ion Țiriac, întrebat direct dacă este un om zgârcit. Miliardarul a răspuns instant, în 3 cuvinte

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Rapid București - 'U' Cluj 0-1, ACUM, la Digi Sport 1. ”Șepcile Roșii” au dat lovitura în Giulești

Decizia radicală luată de fanii Rapidului care l-au ironizat pe Șumudică, la 5 zile după ce ”au făcut pace” cu antrenorul

Notele primite de Man și Mihăilă, după dezastrul din meciul Parma - Udinese. Românii au reușit câte un assist

Foto Apariție specială a lui Marius Șumudică la primul meci în Giulești + Mesajul apărut la peluză pentru antrenor

Citeşte şi

Foto Mutare la Sepsi pe ultima sută de metri a perioadei de mercato

Exclusiv Rădoi, favorit la Sepsi? De ce se întârzie numirea noului antrenor. ”Cine vine, trebuie să accepte condiția asta”

PEROZMix perfect de grație feminină și inocență. Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci și noua stea a modei, pictorial îndrăzneț în Vogue

FILM NOWNu i-a mai văzut de 16 ani, dar îi sunt aproape. Copiii adoptați de Nicole Kidman, gest emoționant după ce mama actriței a murit

Pancu și Ovidiu Burcă, surprinși mâncând la restaurantul unde ANPC a găsit gândaci! Imagini inedite cu cei doi antrenori citeşte ştirea pe Prosport.ro

Atacantul naționalei, umilit de antrenorul său în Turcia: ”Un eșec” citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Digi World

Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit