Dorinel Munteanu și David Maftei / Foto: Captură Digi Sport

Video&Foto ”L-a luat de guler”. Dorinel Munteanu, scene de necrezut pe terenul de fotbal. ”Trebuia să fiu și mai dur”

articol scris de Digi Sport
21.09.2024, 08:27
  • SuperLiga: Hermannstadt - CFR Cluj, sâmbătă, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Petrolul, sâmbătă, 21:30, DGS 1

Dorinel Munteanu (56 de ani), antrenorul celor de la Oțelul Galați, a fost protagonistul unui moment care a iscat foarte multe comentarii în timpul partidei cu Dinamo, scor 1-1.

Dorinel Munteanu, scene de necrezut pe terenul de fotbal: ”Nu sunt antrenor de paie”

Galerie Foto

În minutul 32 al partidei, când scorul era deja 1-1, la un aut în favoarea ”Câinilor”, Munteanu l-a luat de guler pe David Maftei (20 de ani), fundașul gălățenilor. Antrenorul și-a certat jucătorul direct pe teren, dar l-a și bruscat pe acesta, cu un gest care a iritat întreaga asistență.

Inclusiv, comentatorul partidei, Ionuț Angheluță, a fost marcat de reacția lui Munteanu. ”.Îl ceartă Dorinel Munteanu pe Maftei, care a jucat foarte bine. L-a luat de guler... Da, l-a luat de guler. Scene incredibile pe un teren de fotbal”, a spus Angheluță. 

”Jucătorul trebuie să respecte sarcinile, nu să mă subestimeze, să se uite prin tribune”

”Munti”, la final, nu numai că nu i-a părut rău de gestul său, dar a și subliniat că poate ar fi trebuit să fie mai dur cu Maftei. A spus că el nu este un ”antrenor de paie” și că Maftei trebuia să-l asculte și să se uite la el.

”O să comenteze toți 'specialiștii'. Regulile sunt reguli la mine! Indiferent ce jucător e, din bunul simt, când îi fac observații, trebuie să se uite la mine. Maftei, din nefericire, nu s-a uitat, a avut trei greșeli de plasament și de aceea l-am atenționat puțin. Foarte dur. Poate trebuia să fiu și mai dur!

E ușor să comentezi din studio, dar e foarte greu ce fac eu aici, să mă chinui cu niște jucători care n-au bunul simț să se uite la mine când le atrag atenția. Nu-mi e rușine să îi antenționez și mai dur. Să fie foarte clar pentru orice jucător, și mai tânăr, și mai în vârstă.

Au fost momente când poate am sărit calul. Dar ce ține de joc, de respectarea sarcinilor, nu este cale de mijloc. Ei trebuie să respecte. Încă o dată spun, să audă și cine comentează. Jucătorul trebuie să respecte sarcinile, nu să mă subestimeze, să se uite prin tribune.

Nu sunt antrenor de paie sau care primește telefoane din tribună. Am adus echipa din liga a treia aici. S-a mediatizat imediat incidentul. De ce nu comentează trei zile acel penalty foarte clar pentru noi?”, a declarat Munteanu, după meci, la flash-interviu.

VIDEO cu gestul lui Dorinel Munteanu asupra lui David Maftei: 

VIDEO cu rezumatul meciului Oțelul Galați - Dinamo 1-1: 

Etichete: dorinel munteanu , david maftei , otelul - dinamo 1-1 video


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cu o recompensă de 7 milioane $ pe capul său, un lider Hezbollah a fost ucis de Israel

Armata israeliană a efectuat „un raid țintit” în Beirut vineri, la scurt timp după ce Hezbollah a anunțat că a tras „salve de rachete Katiuşa” către şase „cartiere generale” şi baze ale armatei israeliene, informează Reuters și BBC News. Ținta atacului a fost Ibrahim Aqil, șeful forţlor Al-Radwan, unitatea de elită a Hezbollah, pe care Statele Unite puseseră o recompensă de 7 milioane de dolari. Hezbollah a anunțat că, în afară de Ibrahim Aqil, încă un important lider militar al grupării, Ahmed Mahmoud Wahbi, a fost ucis.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Răsturnare de situație în cazul Simonei Halep

Victorie! Costel Pantilimon a întors decizia la TAS și trebuie să primească o sumă uriașă

FCSB riscă să fie depunctată de FRF

Video Scene "incredibile": ce i-a făcut Dorinel Munteanu tânărului de 20 de ani împrumutat de la Farul

Unde s-a angajat Neil Lennon, la o lună după ce a fost dat afară de la Rapid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto ”Bă, te duci și semnezi! Mai jos de un milion, nu”. Noi detalii despre scandalul dintre Man și Anamaria Prodan

Video Cristiano Ronaldo i-a arătat trei degete fiului său, iar acum s-a aflat totul. Ce l-a determinat să facă gestul

Exclusiv Costin Lazăr, OUT. Prima reacție

Câți suporteri sunt așteptați la FCSB - Petrolul, ultmul test al campioanei înainte de debutul în Europa League

Citeşte şi

Video Dorinel Munteanu pune piciorul în prag: ”Ne vom despărți”

Exclusiv Gluma serii a fost făcută în direct, după ce Dorinel Munteanu a oferit scene cum rar se văd

PEROZA născut luna trecută, dar nu ratează nicio ieșire în oraș. Cum a fost surprinsă Hailey Bieber în Los Angeles

FILM NOWDakota Johnson, expertă în parcări. Imagini virale cu actrița americană la volan

Transferul uriaș cu care Dinamo vrea să dea lovitura în Superliga! A fost la Manchester United și e jucător de națională citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ea a campioana României la Roland Garros! A lăsat racheta din mână și acum e "doamna doctor" citeşte ştirea pe ziare.com

Răsturnare de situație în cazul lui Mario Iorgulescu. De ce i s-a anulat condamnarea la 13 ani de închisoare. Ce urmează pentru tânărul milionar citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Julio Iglesias Jr., mesaj emoționant pentru noua lui iubită, care a împlinit 37 de ani. Fanii, val de reacții: „Când e nunta?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Julio Iglesias Jr., mesaj emoționant pentru noua lui iubită, care a împlinit 37 de ani. Fanii, val de reacții: „Când e nunta?”

Digi World

Avea 240 kg, diabet și hipertensiune, dar a făcut câteva schimbări și viața lui a devenit alta. Secretele unui tânăr tată care a dat jos 68 kg

Digi Animal World

Autoritățile au crezut că au găsit un vultur rănit, dar când l-au analizat, au izbucnit în râs. Ce avea, de fapt, pasărea prădătoare