Daniel Bîrligea, Adrian Șut și Darius Olaru / Foto: Sport Pictures

Jucătorul evidențiat de giuleșteni din tabăra ”roș-albaștrilor”, înainte de FCSB - Rapid

articol scris de Digi Sport
26.10.2024, 07:59
  • La Liga: Real Madrid - Barcelona, sâmbătă, 22:00, DGS 1

  • SuperLiga: Hermannstadt - Dinamo, sâmbătă, 19:00, DGS 1

Rapid se va deplasa pe Arena Națională pentru derby-ul cu FCSB, duminică, 27 octombrie, de la ora 21:00, în cadrul etapei a 14-a din SuperLigă.

Confruntarea dintre cele două echipe va putea fi urmărită în direct pe Digi Sport 1. De asemenea, abonații Digi România vor mai putea urmări partida pe site-ul digisport.ro, dar și în aplicația Digi Sport.

Răzvan Onea l-a evidențiat pe Darius Olaru din tabăra ”roș-albaștrilor”, înainte de FCSB - Rapid

Răzvan Onea (26 de ani) a fost prezent alături de antrenorul Marius Șumudică (53 de ani), în cadrul unei conferințe de presă, pentru a prefața duelul FCSB - Rapid.

Printre altele, fundașul giuleștean a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Darius Olaru (26 de ani), pe care îl consideră drept unul dintre cei mai importanți fotbaliști din SuperLigă.

Am văzut echipa pe care au folosit-o cu Rangers. Au menajat câțiva jucători. Cum a zis și conducătorul lor, meciul cu noi este mai important și ne așteptăm la o partidă grea. Meciurile astea le joci cu inima și nu contează locurile din clasament.

A fost un meci dominat în mare parte de FCSB (n.r. Meciul cu Dinamo, scor 2-0). Am tras câteva învățături. Și 'mister' sunt sigur că a tras câteva concluzii. Biletele noastre am văzut că s-au dat foarte repede și vrem să îi facem fericiți pe fani.

Fiecare avem orgoliul nostru și ne dorim să demonstrăm că suntem mai buni decât ceilalți.

Toți sunt buni de la FCSB, dar dacă ar fi să scot pe cineva în evidență acesta este Darius Olaru, pentru că este un jucător de națională și foarte important în campionatul nostru.

Boupenzda și N’Jie au adus un plus de valoare. Sunt doi jucători cu foarte multă experiență. Îi vedem mereu în sala de forță. Sunt un mare plus pentru noi. Cu siguranță Cristi Săpunaru a pregătit ceva să ne motiveze suplimentar, înainte de meci”, a declarat Răzvan Onea, în cadrul conferinței de presă.

  • 7 milioane de euro este cota de piață a lui Darius Olaru, potrivit Transfermarkt.
  • 450.000 de euro este cota de piață a lui Răzvan Onea, potrivit Transfermarkt.

Marius Șumudică: ”Nu contează ce a făcut FCSB cu Rangers. Vor fi foarte motivați”

La conferința de presă dinaintea disputei de pe Arena Națională, Marius Șumudică a transmis că rezultatul celor de la FCSB din Europa League, cu Rangers, scor 0-4, nu va schimba evoluția partidei.

"Nu ştiu cât cântăreşte pentru ei rezultatul de aseară (n.r. înfrângerea cu Glasgow Rangers), dar duminică va fi un derby şi cu siguranţă se vor motiva.

FCSB este o echipă bună, campioana ţării, a ajuns să joace în grupele Europa League, iar asta înseamnă foarte mult.

Iar rezultatul de aseară nu poate decât să îi motiveze înaintea meciului cu noi. Nu ştiu dacă e elocvent meciul cu Rangers, pentru că lor le-au lipsit mulţi titulari, aşa că sigur vor avea altă faţă duminică în derby.

Vor dori să şteargă cu buretele acel insucces. Sunt ferm convins că adversarii vor schimba echipa și că vor apărea jucători noi în primul 11 şi atunci trebuie să fim pregătiţi. Nu e greu să îţi dai seama cu ce echipă va juca FCSB duminică.

O să încerc să le transmit şi jucătorilor străini din lot această rivalitate cu FCSB. Ei trebuie să înţeleagă clar ce înseamnă un derby Rapid - FCSB.

Hromada este suspendat, iar Săpunaru şi Kait sunt indisponibili. Contează lipsa lor pentru că fac parte din axul central... deci contează enorm. Dar asta este, ceilalţi care intră trebuie să demonstreze că merită să îmbrace tricoul Rapidului", a declarat Marius Șumudică.

Etichete: rapid , fcsb , darius olaru , razvan onea


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un tunel lăsat în paragină timp de 32 de ani a redevenit prioritate. Autoritățile alocă până la 150 de milioane de euro ca să-l repare

Politicieni cu ochelari de cal și lipsă de viziune au condus România ani în șir. Ultima dovadă este tunelul Palas construit după planurile inginerului Anghel Saligny, acum mai bine de un secol. Prin el, trenurile intrau direct în Portul Constanța. A fost, însă, închis în urmă cu 32 de ani și lăsat în paragină. Acum autoritățile îl declară de interes național și alocă până la 150 de milioane de euro ca să-l repare și să-l lungească.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La aproape 5 ani de când s-a retras din tenis, Maria Sharapova a primit vestea care face înconjurul lumii

Surpriză uriașă pentru Ianis Hagi pe "Ibrox", în timpul meciului Rangers - FCSB 4-0

Exclusiv CFR Cluj a smuls un punct în minutul 90+3, dar Ioan Varga a fost un car de nervi la final: ”Am informații”

Sportivul român care e o ”bestie” și are o relație cu fosta iubită a lui George Clooney! Ea e cu 15 ani mai în vârstă

Decizia instanței în procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. S-au despărțit în 2021

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text UTA Arad - Gloria Buzău 1-0, ACUM, pe Digi Sport 1. Ferraresso și-a trimis mingea în proprie poartă

Gigi Becali a spus cum l-a convins pe Adrian Șut să joace cu Rapid. ”Te vei chinui mai mult!”

Cum l-a numit Elias Charalambous pe Marius Șumudică, înainte de FCSB - Rapid

Ioan Andone a spus ce se va întâmpla cu FCSB, dacă Gigi Becali va decide să renunțe la echipă

Citeşte şi

”Întărire” pentru Rapid în derby-ul cu FCSB

Exclusiv ”Am fost surprins”! Prima impresie a lui Aaron Boupendza despre Rapid

PEROZBen Affleck, pregătit să iasă din nou la întâlniri după separarea de JLo. Ce condiție trebuie să „bifeze” viitoarea parteneră

FILM NOWNicole Kidman, adevărul despre scenele intime filmate cu Tom Cruise în „Eyes Wide Shut”: „Am avut o clauză specială în contract!”

Reacția lui Neluțu Varga, după CFR – Sepsi 3-3: „Sunt supărat. Pentru prima dată îmi pun semne de întrebare” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Tragere la sorți: Simona Halep și-a aflat prima adversară de la Hong Kong! Va întâlni o favorită citeşte ştirea pe ziare.com

Ce s-a întâmplat cu câinele care a escaladat Marea Piramidă din Giza? citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Sabrina, solista piesei "Boys", din anii '80, poze în costum de baie la 56 de ani. Superbă și puternică, în ciuda unei boli grave

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Sabrina, solista piesei "Boys", din anii '80, poze în costum de baie la 56 de ani. Superbă și puternică, în ciuda unei boli grave

Digi World

Fructele care pot îmbunătăţi starea de spirit şi alunga oboseala mentală

Digi Animal World

Ce a făcut un câine care a fost lăsat singur acasă. Imaginile surprinse de camera de supraveghere au devenit virale