Jucătorii FCSB cred că au pierdut campionatul cu echipele mici

Jucătorii FCSB își asumă vina pentru titlul ratat și-l contrazic pe Mihai Teja

18.05.2019, 14:36
  • SuperLiga: UTA - Petrolul, vineri, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - Dinamo, vineri, 21:00, DGS 1

FCSB a pierdut campionatul în fața celor de la CFR, iar Mihai Teja susține că titlul s-a pierdut în play-off, la meciurile cu Viitorul. Tehnicianul este însă contrazis de Romario Benzar. Acesta consideră că roș-albaștrii au pierdut campionatul cu echipele mici și își asumă vina pentru un nou sezon ratat.

”Am pierdut multe puncte cu echipele mai mici și asta ne-a costat. Principala vină e la noi, la jucători, noi intrăm pe teren și trebuie să fim mai motivați cu echipele mici. Campionatul se câștigă cu echipele mici. În play-off am avut un parcurs relativ bun, dar ne-au costat punctele pierdute în timpul campionatului”, a spus Benzar, înaintea meciului cu CFR.

Fundașul echipei naționale a ținut să-i felicite pe cei de la CFR și consideră că inconstanța lor a făcut ca ardelenii să cucerească un nou titlu de campioni.

”Îi felicităm, cred că au meritat. Pe tot parcursul campionatului noi am avut perioade bune, apoi mai puțin bune, ei au fost mai constanți decât noi”, susține Bnezar.

Romario Benzar îl laudă pe Mihai Teja

FCSB va rămâne fără antrenor după ultimul meci, cel cu CFR. Mihai Teja a fost anunțat deja că va fi demis și și-a luat la revedere de la jucători. Antrenorul de 40 de ani nu va menajea pe nimeni pentru partida care se va disputa duminică de la ora 20:30 și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1, dar și pe digisport.ro, pentru abonații RCS-RDS.

În scurta perioadă petrecută la club, Teja a reușit să-i cucerească pe jucătorii pe care i-a pregătit. Romario Benzar a avut doar cuvinte de laudă la adresa acestuia și consideră că a avut multe de învățat de la tehnicianul de 40 de ani.

”Ultima impresie contează tot timpul, ne dorim să jucăm bine și să câștigăm. Eu am avut ce învăța de la domnul Teja. Pentru mine e un antrenor foarte bun și îi doresc baftă. Nu avem ce face, dacă acestea sunt deciziile clubului, ne adaptăm, mergem mai departe”, a mai spus Benzar.

Romario Benzar, despre viitorul său

Romario Benzar este unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali speră să încaseze o sumă frumușică în urma unui transfer. Totuși, fundașul stânga nu se gândește deocamdată la plecare, fiind cu gândul la dubla echipei naționale cu Norvegia și Malta.

”Planul meu este să fiu bine și mâine, și la națională. Nu mă gândesc la plecare. Las lucrurile să vină de la sine, dacă va fi să plec vom vedea atunci”, a încheiat Benzar.

2 milioane de euro este cota de piață a lui Benzar, conform transfermarkt.com.

Etichete: romario benzar , benzar fcsb , jucatori fcsb , benzar titlu , benzar teja


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un român a fost împușcat de polițiștii de frontieră din Bulgaria, după ce a încercat să treacă ilegal Dunărea. Ce voia să facă

Un român este în stare gravă după ce a fost împușcat, joi seară, de polițiștii de frontieră din Bulgaria. Bărbatul alături de un alt sătean din Teleorman au încercat au încercat să treacă Dunărea noaptea trecută cu căruța. Voiau să ajungă pe malul celălalt în Bulgaria de unde să ia niște lemne de foc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video PAOK - FCSB 0-1. Campioana României îl învinge pe Răzvan Lucescu! Daniel Bîrligea a marcat golul victoriei

RFS a scris istorie! Fosta adversară a FCSB-ului a reușit surpriza serii în Europa League

FCSB a schimbat "prefixul"! La ce sumă a ajuns în Europa League, după victoria uriașă cu PAOK

Exclusiv Reacția lui Răzvan Lucescu, după ce PAOK a pierdut acasă cu FCSB

Carlo Ancelotti s-a săturat: îl vrea OUT de urgență de la Real Madrid!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gigi Becali a aflat în direct pe ce loc e FCSB în Europa League și a reacționat imediat

”Le reproșați celor de la FCSB că au fragmentat jocul?”. Răzvan Lucescu a răspuns fără să stea pe gânduri

Florin Tănase, avertisment pentru următoarele adversare din Europa League: ”Nu vor avea un meci ușor”

S-a aflat! Ce clauză de rezilere cere Erling Haaland pentru a semna prelungirea cu Manchester City

Citeşte şi

Grecii n-au stat pe gânduri: jucătorul de la FCSB desemnat "omul meciului" cu PAOK

Răzvan Lucescu a analizat rotația jucătorilor de la FCSB, înainte de duelul din Europa League

PEROZCine e superba viitoare noră a lui Michael Schumacher. Laila s-a născut în Bosnia, a vrut să devină criminalist, dar a ajuns model

FILM NOWMomentul stânjenitor când Melanie Griffith a făcut-o să roșească pe fiica ei, Dakota Johnson, în fața lui Obama: „Am murit”

Cum a reușit Elias Charalambous să facă ce nu au putut ultimii 11 antrenori de la FCSB: "A ținut cont de ce am discutat" citeşte ştirea pe Prosport.ro

A costat-o pe FCSB o avere, dar acum produce sute de mii de euro. Pariul câștigat de Gigi Becali, în această perioadă de transferuri citeşte ştirea pe ziare.com

WhatsApp nu va mai funcționa pe anumite telefoane: Samsung, iPhone și Huawei, pe listă. Ce alternative au românii citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Melodia originală “Dr. Beat”, virală acum pe TikTok, era cântată de Gloria Estefan. Cum arată clipul filmat în anii '80

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Melodia originală “Dr. Beat”, virală acum pe TikTok, era cântată de Gloria Estefan. Cum arată clipul filmat în anii '80

Digi World

Trucul care a făcut furori pe TikTok, demontat de specialiști. De ce nu e bine să păstrezi fructele de avocado în apă

Digi Animal World

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului