Danile Bîrligea, fotbalistul lui CFR Cluj / Foto: Sport Pictures

Italienii nu renunță la Daniel Bîrligea. Anunțul făcut cu o zi înainte de Pafos - CFR Cluj

articol scris de Digi Sport
28.08.2024, 16:45
  • Champions League: Bologna - Șahtior, miercuri, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Manchester City - Inter, miercuri, 22:00, DGS 1

Daniel Bîrligea (24 de ani), unul dintre cei mai importanți jucători din Gruia, se află pe lista de transferuri a celor de la Como, formație nou-promovată în Serie A.

CFR Cluj l-a vândut deja în Italia în această perioadă de mercato pe Răzvan Sava (22 de ani) la Udinese, iar conducerea ardelenilor nu mai pare dispusă să renunțe la un alt jucător.

Como nu renunță la transferul lui Daniel Bîrligea și l-a păstrat pe lista de transferuri a echipei

Ardelenii au anunțat prin vocea lui Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, că nu vor fi purtate negocieri privind transferul niciunui jucător până la returul cu Pafos, din play-off-ul Conference League, care se va disputa joi, 29 august, în direct pe Digi Sport 1.

  • Ardelenii s-au impus în meciul tur cu scorul de 1-0.

În ciuda acestor lucruri, Como nu pare dispusă să renunțe la transferul lui Bîrligea. Jurnalistul italian Gianluca Di Marzio a anunțat că atacantul român încă se află pe lista lui Cesc Fabregas, antrenorul lui Como.

Mai mult, Bîrligea ar fi singurul atacant pe care Como dorește să îl transfere până la finalul perioadei de mercato. Rămâne de văzut dacă oficialii lui CFR Cluj se vor răzgândi și vor da curs discuțiilor pentru mutarea internaționalului român.

  • 1,6 milioane de euro este cota de piață a lui Daniel Bîrligea, potrivit Transfermarkt.

Cristi Balaj, despre transferul lui Daniel Bîrligea: ”Nu discutăm, nu purtăm nicio negociere de niciun jucător până după meciul de joi”

”Avem joi un meci important, în acest moment nu discutăm și nu avem în plan niciun transfer, singurul lucru la care ne concentrăm, și noi, și jucătorii, este meciul de joi. Calificarea.

E singurul lucru despre care discutăm. Nu discutăm, nu purtăm nicio negociere de niciun jucător până după meciul de joi. Sunt echipe care urmăresc anumiți jucători de la noi.

Nu purtăm nicio discuție despre niciun transfer. Sunt echipe care urmăresc anumiți jucători de la noi, nu avem nimic de comunicat în mod expres de un jucător sau altul, pentru că singura concentrare pe care o avem e meciul de joi.

În funcție de rezultatul partidei de joi, putem vedea ce abordări vom avea, ce soluții vom găsi. Nu e tot una să fii calificat și să ai meciuri din trei în trei zile sau nu.

Repet, în acest moment discutăm doar de meciul de joi, nu discutăm de niciun transfer în aceste zile”, a declarat Cristi Balaj, conform iamsport.ro.

Etichete: cfr cluj , como , daniel birligea


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat din Cluj și-a bătut șeful după ce s-au certat la telefon, pe e-mail și apoi față în față. Ce a pățit angajatul și de la ce a pornit scandalul

Furia scăpată de sub control la serviciu i-a adus o amendă penală usturătoare unui bărbat din Cluj. Pentru că nu și-a stăpânit emoțiile și și-a lovit șeful, bărbatul trebuie să plătească acum 8.000 de lei. Scandalul, scrie știridecluj.ro, a pornit de la o ceartă prin telefon, continuată pe e-mail și apoi față în față, pe tema concediului de odihnă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Marseille l-a adus pe Adrien Rabiot

Video GOOOL Andrei Rațiu! Internaționalul român, cel mai bun de pe teren. Nota primită pentru prestația excelentă

Foto A câştigat Roland Garros, visa să ajungă ca Halep, dar acum e medic chirurg la Floreasca

Dan Nistor a făcut gluma serii, după ce ”U” Cluj a învins-o pe Rapid în Giulești

Video Jurnaliștii spanioli l-au descris pe Andrei Rațiu în două cuvinte, după super golul marcat în Rayo - Osasuna

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv E atât de bun, încât staff-ul FCSB-ului i-a făcut o propunere surprinzătoare patronului! Gigi Becali: ”Le-a plăcut mult”

Mesajul lui Bellingham, referitor la conflictul pe care l-ar fi avut cu Rodrygo

Video&Foto Imaginile serii: Endrick a scris istorie și a făcut un gest care înseamnă ENORM pentru fanii Realului

Anunțul englezilor în privința lui Radu Drăgușin, înaintea meciului Coventry - Tottenham

Citeşte şi

Video Exclusiv Gigi Becali: ”N-am ajuns la facultate, am luat doar BAC-ul”. Staff-ul FCSB-ului i-a propus, finanțatorul a reacționat

Gigi Becali a făcut calculele! La câte puncte distanță vrea să câștige titlul față de CFR și Universitatea Craiova

PEROZJennifer Aniston, în formă maximă pe covorul roșu. Brațele musculoase și silueta subțire, puse în evidență de o rochie fără bretele

FILM NOW„Nu în viața asta!”. Kate Winslet a refuzat să-și acopere „colăceii”, după ce i s-a sugerat acest lucru pe platourile de la „Lee”

Lovitură cruntă pentru Rapid! Motivul pentru care Marius Șumudică nu-i poate utiliza pe Aaron Boupendza și Clinton N’Jie citeşte ştirea pe Prosport.ro

"Mouratoglou i-a distrus viața Simonei Halep". S-au dat cărțile pe față în privința celor doi citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Digi World

Descoperirea uluitoare care l-a lăsat pe un bărbat cu gura căscată. Ce a găsit în pereții unei case

Digi Animal World

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului