Ioan Varga / Foto: captură Digi Sport

Ioan Varga a anunțat cine va plăti, după disputa Dan Petrescu - Louis Munteanu: ”Nu contează cum îl cheamă”

articol scris de Digi Sport
21.10.2024, 11:39
  • SuperLiga: Poli Iași - Unirea Slobozia, luni, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Farul, luni, 21:00, DGS 1

Ioan Varga (53 de ani), patronul lui CFR Cluj, a anunțat măsuri la gruparea din Gruia, după disputa Dan Petrescu - Louis Munteanu, din finalul meciului Petrolul - CFR Cluj, scor 0-0, în etapa a 13-a din SuperLiga.

După ce l-a introdus în repriza a doua a meciului, Dan Petrescu l-a schimbat pe Louis Munteanu când mai erau câteva zeci de secunde din mjeciul cu Petrolul. Jucătorul nici nu a vrut să dea mânda cu ”Bursucul”, după ce a ieșit de pe teren, vizibil iritat de decizia tehnicianului.

Ioan Varga vrea să-l pedepsească pe Louis Munteanu, după disputa cu Dan Petrescu de la Ploiești: ”Nu ai voie să ai asemenea comportament”

La câteva zile de la meciul cu Petrolul, Ioan Varga a transmis că ia în calcul să-l pedepsească pe Louis Munteanu, pentru ieșirea sa. De asemenea, patronul CFR-ului a transmis că nici Dan Petrescu nu a procedat corect în momentul în care a decis să-l înlocuiască pe atacant.

Vă spun sincer, am rămas şocat. Noroc că nu mai iau măsuri la supărare, pentru că eram în stare de orice după meci. Nu mi-a venit să cred ce s-a întâmplat la finalul acestei partide care s-a terminat 0-0. Știţi că sunt direct și vă spun la fel de direct. Amândoi sunt de vină! În primul rând, vinovat este Louis Munteanu, care are o vârstă și trebuie să existe respect.

Nu putem să construim nimic fără respect și fără responsabilitate. Nu ai voie tu, ca jucător, să ai asemenea comportament și asemenea gesturi faţă de antrenorul tău. Nu contează cum îl cheamă, cu atât mai mult cu cât este vorba despre Dan Petrescu, un tehnician care ne-a adus atâtea succese. Un om căruia nu degeaba îi spunem antrenorul-trofeu. Nu ai voie să faci așa ceva.

Nu ai cum să crești, nu ai cum să ajungi la un nivel superior cu asemenea gesturi și cu asemenea comportament. Îi transmit clar lui Munteanu că este ultima oară când mai tolerăm așa ceva. Vom vedea care este regulamentul de ordine interioară, vom vedea dacă sunt prevăzute amenzi pentru așa ceva și bineînţeles că vom lua o decizie în acest sens.

Dar în mod sigur Louis Munteanu nu va scăpa nepedepsit. Poate i-au luat minţile și sumele astea de cinci milioane, șapte milioane, care se învârt în jurul său. Are valoare, știm cu toţii asta, o știe și el, dar trebuie să o demonstreze pe teren marcând goluri... Și nu marcând în astfel de situații care nu-l avantajează în carieră. Apoi, o vină la fel de mare o are și Dan Petrescu.

Ioan Varga: ”O să vorbesc și cu Dan Petrescu”

Nu e posibil cu 40 de secunde înainte de finalul meciului să scoți cel mai bun jucător de pe teren. Repet, nu mai era nici măcar un minut, erau 40 de secunde. Sincer, nu am înţeles. Și dacă era accidentat, îl mai țineai 40 de secunde undeva în lateral, lângă tușă și cu asta basta.

Explicația cu cartonașul nu are absolut nicio logică, atâta timp cât Louis Munteanu oricum era suspendat pentru partida viitoare. Dan Petrescu a luat o decizie neinspirată. Nu putem să ne batem joc de o investiție de atâtea milioane de euro, peste 5 milioane de euro, probabil cea mai mare investiţie într-un fotbalist în România de la Revoluţie încoace.

Trebuie să fim mai atenţi cum gestionăm astfel de lucruri. O să vorbesc și cu Dan Petrescu, pentru că și el are o stare de supraîncărcare, de surescitare, pe care nu o înţeleg și trebuie și el să se liniştească. Este evident că a luat această decizie complet neinspirat și, fiind într-o stare, repet, de supraîncărcare... Trebuie și Dan să se liniştească ca să ia deciziile cele mai bune.

Reiterez încă o dată și subliniez faptul că Dan Petrescu este antrenorul echipei şi normal că el are ultimul cuvânt. Dar a fost o decizie neinspirată, care nu poate fi explicată sub nicio formă. Am fost supărat, v-am spus, aș putea spune că am fost chiar dezamăgit.

Este păcat că avem un antrenor atât de mare și un jucător atât de mare și nu reuşim să găsim armonia și, mai ales, nu reuşim să găsim golul care să ne aducă rezultatele, echipa este într-o criză de formă și nu este normal.

Au toate condiţiile. O să avem săptămâna aceasta foarte multe discuții și vom încerca să clarificăm lucrurile și să ne liniştim. Acesta este mesajul pe care îl transmit tuturor: Haideți să ne liniștim”, a spus Ioan Varga, potrivit Fanatik.

VIDEO cu momentul tensionat dintre Dan Petrescu și Louis Munteanu

VIDEO Rezumat Petrolul - CFR Cluj 0-0

Etichete: dan petrescu , petrolul cfr cluj , louis munteanu , ioan varga


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prima reacție a Rusiei după referendumul din Republica Moldova. Ce a transmis purtătorul de cuvânt al lui Putin

Kremlinul consideră drept „anomalie” creșterea numărului de voturi în favoarea referendumului pro-UE din Republica Moldova și spune că procesul electoral „ridică o mulțime de semne de întrebare”, potrivit purtătorului de cuvânt al președintelui Vladimir Putin.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Capitol închis! Radu Drăgușin și-a decis viitorul, după ce a rămas pe bancă a 6-a oară la Tottenham

Exclusiv Gigi Becali nu a stat pe gânduri după Dinamo - FCSB! Un jucător, OUT din echipă: ”Bă, vezi-ți de treaba ta”

Schimbare la 180 de grade! Ce a ajuns să spună antrenorul lui Rangers despre Ianis Hagi

Video Dinamo - FCSB 0-2. Campioana s-a impus fără emoții în ”Derby de România”

6.800.000 € pentru FCSB! Campioana României, pe locul 70 din 108

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Radu Drăgușin poate ajunge la un ”colos” al Europei! Planul pus la cale de Tottenham

Au pus lacătul: echipă din Liga Campionilor, în faliment! A câștigat de trei ori EHF Champions League

Gigi Becali a făcut oferta în public: ”Un milion și jumătate dau pe el. Plus 500.000”

FCSB poate primi o lovitură grea! Un titular, în pericol să rateze meciurile cu Rangers și Rapid

Citeşte şi

Ioan Varga a răbufnit, după ce Gigi Becali a vorbit despre scandalul Petrescu - Munteanu

Ioan Varga a fost fotbalist: echipele pentru care a jucat actualul patron al CFR-ului

PEROZE o femeie superbă, dar ea nu s-a considerat niciodată o mare frumusețe. Eva Mendes spune că Ryan Gosling o face să se simtă sexy

FILM NOWRosie Huntington-Whiteley, trup de zeiță într-o rochie mulată, cu spatele gol. Logodnica lui Jason Statham arată perfect la 37 de ani

LPF ”a decis” că FCSB este continuatoarea Stelei. Ce a scris în comunicat instituția condusă de Gino Iorgulescu citeşte ştirea pe Prosport.ro

”Oprește-te”. Ioan Varga, mesaj public pentru Gigi Becali: ”Să-și vadă de echipa lui” citeşte ştirea pe ziare.com

După moartea fiului lor la doar 25 de ani, au descoperit o viață dublă secretă în online pe care nu au bănuit-o niciodată citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fiul cel mic al lui Michael Jackson, apariție rară în public. Blanket, surprins în Calabasas, cu prânzul la pachet

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fiul cel mic al lui Michael Jackson, apariție rară în public. Blanket, surprins în Calabasas, cu prânzul la pachet

Digi World

Doi doctori, total uimiți de ce au văzut la microscop pe mâini aparent curate: "Oh, asta e dezgustător!"

Digi Animal World

Un câine s-a cățărat în vârful Marii Piramide din Giza. Imaginile, surprinse de un bărbat care naviga cu parapanta, sunt virale