Ianis Stoica / Foto: Instagram@s_ianis7

Ioan Ovidiu Sabău i-a dat replica lui Ianis Stoica și l-a descris într-un cuvânt

articol scris de Digi Sport
16.10.2024, 13:11
  • Handbal: PSG - Dinamo, joi, 21:45, DGS 2

  • SuperLiga: U Cluj - Oțelul Galați, vineri, 21:00, DGS 1

Ianis Stoica (21 de ani) a avut un discurs dur la adresa celor de la ”U” Cluj, după ce a marcat două goluri în România U21 - Elveția U21 3-1 și a contribuit la calificarea naționalei la EURO.

Tânărul atacant a spus că a plecat iarna trecută de la ”U” Cluj pentru că a fost scos din echipă în cantonament, nu a fost respectat și s-a ”aruncat cu noroi” în el.

La o zi distanță, Ioan Ovidiu Sabău, antrenor care era și atunci la ”U” Cluj, l-a acuzat că minte și l-a descris drept ”imatur”.

Ioan Ovidiu Sabău i-a dat replica lui Ianis Stoica

S-a discutat despre acest subiect, despre Ianis, atât timp. Trebuie să îţi asumi. Dacă ai deschis acest subiect, trebuie să fi bărbat, să îţi asumi şi să spui toate lucrurile cum au stat.

Euforia, a dat două goluri, lipsa de experienţă ... În continuare îl respect, îl felicit, a jucat foarte bine, a şi înscris două goluri, dar încă este imatur, din punctul meu de vedere, nu era momentul ca el să vină cu astfel de declaraţii.

E un subiect ... Ar trebui cinci minute să îi dedic lui Ianis, cinci minute să spun tot istoricul şi ce s-a întâmplat. Deocamdată, trebuie să treacă prin anumite etape, să se maturizeze ca jucător şi ca om şi atunci am să îi dau un răspuns. Deocamdată mă limitez şi nu vreau iar să discut, să fac un subiect atât de important.

Ioan Ovidiu Sabău: ”E puțin adevăr în ce a spus el”

Repet, îl respect, îl consider un jucător talentat, un jucător de viitor, a făcut un meci foarte bun şi îl felicit pentru califcare şi îi urez mult succes.

(n.r. Dacă îl afectează declaraţiile lui Ianis Stoica) Nu, ştiu cum au stat lucrurile şi când e un alt adevăr nu are niciun rost. Pentru ce să mă consum? E puţin adevăr în ce a spus el şi atunci nu îl iau în considerare”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, citat de sport.ro.

Etichete: ioan ovidiu sabau , ianis stoica


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Nu mai am putere”. Cum a supraviețuit bărbatul care a plutit 67 de zile pe mare, într-o barcă gonflabilă

Soția lui Mikhail Pichugin a povestit ce ar fi putut să îl salveze pe soțul ei în vârstă de 46 de ani care a supraviețuit naufragiului pe mare, într-o barcă gonflabilă care a plutit în derivă în apele reci ale Mării Ohotsk timp de 67 de zile, scrie The Guardian. Pichugin era însoțit de fratele și nepotul său. Nevasta acestuia a precizat că bărbații au luat suficientă mâncare și apă doar pentru două săptămâni.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Elvețienii au trecut la acuzații, după ce România U21 i-a lăsat acasă la EURO 2025: "Scandalos!"

Presa din Elveția a reacționat, după ce România U21 a câștigat grupa din preliminariile EURO 2025

Foto Lituania - România 1-2. Succes chinuit la Kaunas. ”Tricolorii”, victorii pe bandă rulantă în Liga Națiunilor

Primele detalii ies la iveală! Imaginile surprinse cu Mbappe la Stockholm, unde a fost acuzat de viol. Ce au aflat suedezii

Video Exclusiv Mircea Lucescu le-a spus în față: ”Voi ați dus echipa asta în liga a treia!”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Mircea Rednic i-a dat lovitura lui Dinamo: decizia definitivă a instanței!

Rezultatele de care are nevoie România pentru a fi SIGURĂ de prezența în urna a doua la tragerea la sorți pentru CM 2026

Fotbalistul din SuperLigă pus în același top cu Lamine Yamal

Exclusiv Raul Florucz și-a ales favoritul din naționala României: ”Mi-a plăcut stilul lui”. Vrea la Mondial și la EURO ”sub tricolor”

Citeşte şi

Adrian Ilie, ”dat pe spate” de o fază din România U21 - Elveția U21 3-1

Video După ce a făcut show la interviu, Ianis Stoica a dat verdictul: ”Cel mai bun atacant român”

PEROZO româncă, printre supermodelele care au defilat la Victoria's Secret Fashion Show. Imaginile cu tânăra de 33 de ani sunt virale

FILM NOWAl Pacino și-a pierdut de două ori averea, în ciuda faptului că avea o carieră înfloritoare: „Nu am înțeles cum funcționează banii”

Lotul României U21 la EURO: câți jucători de la FCSB, Dinamo și Rapid convoacă Daniel Pancu! ”Aceasta este lista acum” citeşte ştirea pe Prosport.ro

"Cea mai tare acțiune din istoria echipelor naționale românești" Faza care i-a năucit pe adversari VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Soldatul care a luptat 30 de ani în al Doilea Război Mondial citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anna Lesko, într-o rochie cu decupaje care i-au lăsat silueta la vedere. La 45 de ani, artista arată ca o puștoaică

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anna Lesko, într-o rochie cu decupaje care i-au lăsat silueta la vedere. La 45 de ani, artista arată ca o puștoaică

Digi World

Tehnica simplă de introdus în dietă pentru a slăbi și a spori longevitatea. Mare atenție pentru a nu o duce la extreme

Digi Animal World

Casa unei femei din Washington, asaltată de 100 de ratoni: „Nu am văzut niciodată atât de mulți în același loc”