Ciprian Tătărușanu / Foto: Sport Pictures

Foto Îmbrăcat în echipamenul FCSB-ului, Ciprian Tătărușanu a anunțat: ”Vă aștept”

articol scris de Digi Sport
18.09.2024, 20:51
  • Champions League: AS Monaco - Barcelona, joi, 22:00, DGS 1

  • Champions League: Atalanta - Arsenal, joi 22:00, DGS 2

Miercuri, 11 septembrie, Ciprian Tătărușanu a decis să se retragă din fotbal, la 38 de ani. 

Totul a fost anunțat de către goalkeeper pe rețelele sociale printr-un mesaj emoționant prin care a dezvăluit că e momentul să ”agațe ghetele în cui”. 

Ciprian Tătărușanu va fi prezent la FCSB - Petrolul 

La o săptămână după anunțul făcut, Ciprian Tătărușanu a revenit în România și s-a filmat în echipamentul celor de la FCSB. 

Fostul goalkeeper al roș-albaștrilor a dezvăluit că va fi prezent la meciul echipei sale de suflet contra celor de la Petrolul de pe Ghencea. 

”Vă aștept sâmbătă la meciul cu Petrolul, unde voi și eu prezent pentru prima oară pe noul stadion din Ghencea”, a transmis Tătărușanu pe Facebook-ul celor de la FCSB.

FCSB - Petrolul se joacă sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 21:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, în format Live Video pe digisport.ro, dar și din aplicația Digi Sport.

Ciprian Tătărușanu / Foto: Facebook FCSB

Raul Rusescu: ”Îl văd în continuare în fotbal

La scurt timp după anunțul făcut, Raul Rusescu (36 de ani) a vorbit despre viitorul fostului său coleg de la FCSB și echipa națională. 

Rusescu consideră că ”Tătă” a ales momentul potrivit pentru a se retrage și este convins că acesta va rămâne în fotbal. 

”Nu m-a surprins decizia lui Tătărușanu. Mă așteptam, din ce am vorbit cu el. E momentul potrivit să înceapă o nouă viață. Să-i mulțumim pentru ce a făcut pentru Steaua, pentru echipa națională. În ultimii 20 de ani e cel mai bun portar român, la nivelul lui Bogdan Lobonț.

Era momentul potrivit să se retragă, are o vârstă, a revenit acasă, are copii, are lucruri de făcut și era momentul potrivit pentru el să facă acest pas. Îl văd în continuare în fotbal, absolut, e o persoană de la care mulți pot învăța. Depinde foarte mult de ceea ce el își va dori. Nu a fost o persoană activă în public, dar pe parte fotbalistică are multe de spus, de arătat, de învățat”, a spus Rusescu, potrivit gsp.ro.

Etichete: liga 1 , ciprian tatarusanu , petrolul , superliga , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Șoșoacă, în Parlamentul European: „Dumnezeu nu e vaccinat, în România 88% nu sunt vaccinaţi”. I-au tăiat microfonul

Eurodeputata Diana Șoșoacă a avut miercuri un discurs puternic antivaccinist în Parlamentul European, în cadrul unei dezbateri pe tema variolei maimuței (Mpox) și a măsurilor pe care Uniunea Europeană ar trebui să le ia în fața acestei amenințări. Fosta senatoare română a acuzat UE că vrea să declanșeze o nouă pandemie, după ce a „omorât câţi bătrâni a putut” în Italia, și a spus că ea se va opune, pentru că „Dumnezeu nu e vaccinat” și 88% dintre români nu sunt vaccinați. La finalul intervenției, microfonul i-a fost tăiat.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Ivan Perisic a semnat

3,5 milioane de euro - transferul lui Ianis Hagi

Se naște o nouă forță în România? ”Eu asta îmi doresc, să preiau clubul!”

S-a lăudat că n-a fost demis niciodată în 26 de ani, iar a doua zi a fost dat afară

"Ridicol". Cât primește Ianis Hagi pe lună de la Rangers, deși nu mai joacă nici la echipa a doua

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Denis Drăguș, huiduit de fanii lui Trabzonspor! Cum a reacționat atacantul român

Foto Apariție spectaculoasă în Champions League! E văzut extrem de rar la meciuri de fotbal

Video Starul de 120.000.000€ al Barcelonei a scris o nouă filă de istorie la doar 17 ani în Champions League

Xavi vrea să revină la Barcelona

Citeşte şi

Alexi Pitu a luat decizia: ”Așa e normal”. E dorit de Dinamo și Farul

A făcut afaceri cu Gigi Becali și a spus cum decurg, de fapt, negocierile

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOWPar mai degrabă surori. Julianne Moore și fiica ei, mic dejun pe străzile din NYC. Liv, mult mai înaltă decât mama sa

"Doamne ferește! Actualii proprietari nu ne-ar primi acolo". Vova Cohn, anunț neașteptat despre revenirea la Dinamo citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum au fost surprinși Naomi Osaka și Patrick Mouratoglou citeşte ştirea pe ziare.com

Telefoanele nu pot să explodeze din senin, cum te-ar "convinge" fake news-urile virale după pagerele explodate în Liban citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Digi World

Care sunt alimentele și băuturile care ar putea reduce riscul de apariție a demenței. Nu sunt dificil de introdus în dietă

Digi Animal World

O vulpe și un bursuc, prietenii neobișnuiți ai unui câine. Imaginile adorabile te vor topi