Ilie Dumitrescu, la Fotbal Club / Foto: Captură Digi Sport

Exclusiv Ilie Dumitrescu, verdict categoric în privința lui Rareș Pop, după ce fotbalistul de 19 ani a fost eroul Rapidului

articol scris de Digi Sport
24.09.2024, 09:56
  • Liga 2: Csikszereda - Dumbrăvița, marți, 18:30, DGS 1

  • La Liga: Real Madrid - Alaves, marți, 22:00, DGS 1

Rapid a câștigat meciul din etapa a 10-a a SuperLigii României contra celor de la Unirea Slobozia, scor 2-1.

Rareș Pop a fost eroul serii pentru giuleșteni, întrucât a marcat de două ori în poarta lui Rusu. Pentru ialomițeni a înscris Pospelov, în urma unei faze fixe.

Fotbalistul de 19 ani al Rapidului ”a recidivat” și a adus a doua victorie din mandatul lui Șumudică și, implicit, din acest sezon, după ce a înscris golul decisiv și din triumful cu Poli Iași, scor 2-1.

Ilie Dumitrescu, despre Rareș Pop: ”Cum are liniște la interviu, are și în fața porții. Biomecanica de lovire a mingii este senzațională”

La finalul meciului, Ilie Dumitrescu s-a declarat plăcut impresionat de fotbalistul de bandă dreaptă al giuleștenilor și nu s-a ferit să vorbească în linii mari despre acesta.

Expertul Digi Sport a evidențiat că Rareș Pop are simțul porții și lovește mingea și fix așa cum ar trebui să o facă orice fotbalist.

”Rareș Pop este genul de jucător rezervat. Cum are liniște la interviu, are liniște și în fața porții. Christensen i-a dat o pasă foarte bună, iar el a interpretat foarte bine faza. Dacă vă uitați la golul doi, este o execuție de manual.

E ABC-ul fotbalului. Mie mi s-a transmis așa, să întinzi laba piciorului și să încordezi glezna când lovești mingea, plus poziția de sprijin și poziția corpului. Cu astea am început la Petre Mihai. Dacă vă uitați la modul cum finalizează... biomecanica de lovire a mingii este senzațională. Execuție foarte bună”, a declarat Ilie Dumitrescu.

În urma acestui rezultat, Rapid a acumulat 12 puncte și a urcat până pe locul 8. De partea cealaltă, Unirea Slobozia are 11 puncte și ocupă poziția a 10-a.

VIDEO cu rezumatul meciului Unirea Slobozia - Rapid 1-2:

Rareș Pop: "A fost un efort de echipă, singurul punct pozitiv al meu a fost că am marcat"

"A fost un efort de echipă, singurul punct pozitiv al meu a fost că am marcat. Noi toți ca echipă am dat totul pe teren.

Acesta este rodul muncii mele, sper să o țin tot așa în continuare. Cu siguranță orice jucător care începe în primul 11 are parte de încrederea antrenorului. În orice moment aș intra sau orice jucător ar intra, trebuie să dea totul pe teren.

(n.r. Despre al doilea gol) Am urmărit acea minge, a fost deviată, a vrut să paseze Petrila. Am urmărit, mi-a sărit mie, am preluat și am șutat. Nu m-am uitat, am știut că va fi gol.

(n.r. Victoria care va descătușa Rapidul) Ar fi bine să fie acea victorie. Sper să jucăm mai bine în continuare și să adunăm puncte.

(n.r Ce le-a trimis Marius Șumudică la final) Asta e atitudinea de care trebuie sa dăm dovadă de acum înainte ne-a transmis. Și să jucăm cu inima. Chiar sperăm să arătăm cât mai bine.

(n.r. Ce a adus Marius Șumudică în plus la echipă?) Poate spiritul. Nu vreau să comentez această întrebare, deoarece voi avea probleme. Cu siguranță a schimbat ceva, încercăm să ne dăm seama ce anume.

A fost important să avem susținerea fanilor. Ne-am simțit aproape ca acasă", a declarat Rareș Pop, la flash-interviu.

Etichete: rapid , ilie dumitrescu , rares pop , video unirea slobozia - rapid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum arată „Buncărul Miliardarilor”, insula fortăreață unde stau unii dintre cei mai bogați oameni ai planetei

Indian Creek Village este cea mai exclusivistă și bine apărată comunitate închisă din America – o insulă privată plină cu vile luxoase deținute de unii dintre cei mai bogați oameni de pe planetă și care beneficiază de sisteme de securitate aproape la fel de performante ca cele militare, relatează Business Insider.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Victoria și David Beckham, "ruptura" anului 2024

Cristiano Ronaldo, făcut praf de o legendă după ce a ajuns la 900 de goluri: "N-are nicio treabă cu fotbalul!"

Ioan Varga a anunțat decizia finală a CFR-ului, după ce Louis Munteanu a petrecut în club până la 05:00

"E fericit!" Giovanni Becali a spus cine l-a convins pe Dennis Man să semneze contractul carierei

Ianis Hagi s-a decis: pleacă de la Rangers! Singura condiție pusă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali, gata să facă un nou transfer la FCSB! Trebuie să plătească ”suma corectă”

Echipa etapei cu numărul 10 din SuperLigă! Budescu și Alibec, back in business

Ianis Hagi, pasă de gol în Rangers B - Huddersfield

Foto A fost HAOS! Partizan a fost umilită de Staua Roșie în derby-ul Serbiei: unul dintre antrenori a ieșit rănit

Citeşte şi

Exclusiv Daniel Pancu: ”A dat Rareș Pop două goluri? Deocamdată la mine e dator. Și el și toți ceilalți”

Foto Ce a postat Diana Șucu pe internet, următoarea zi după a doua victorie a lui Șumudică la Rapid

PEROZIrina Shayk, luată prin surprinde de paparazzi în Milano. Supermodelul rus încerca cu ardoare să-și ascundă machiajul strident

FILM NOWSalma Hayek a publicat poze din anii '90, în care apare fără haine, și a stârnit reacții cu nemiluita. 1,3 milioane de like-uri s-au strâns în timp record

Gigi Becali a plătit o sumă imensă pentru fotbalist și acum o rivală din Superliga vrea să-l transfere citeşte ştirea pe Prosport.ro

„Gata! La revedere!”. Gigi Becali își anunță retragerea din fotbal, după ce a intrat în politică citeşte ştirea pe ziare.com

Imagini unice în Africa de Sud cu animalele sălbatice după ce ninsorile au pus stăpânire pe întreaga țară citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Katy Perry, surprinsă într-un costum de baie pe balconul unui hotel din Rio de Janeiro. Gestul făcut de artistă pentru fani

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Katy Perry, surprinsă într-un costum de baie pe balconul unui hotel din Rio de Janeiro. Gestul făcut de artistă pentru fani

Digi World

Ce se întâmplă în organismul tău dacă bei cafea cu lapte. Efectele sunt surprinzătoare, potrivit oamenilor de știință

Digi Animal World

O femeie a fost al un pas să fie înghițită de un piton, în propria sa locuință. Aceasta a fost salvată după două ore