Meciul dintre Hermannstadt și Unirea Slobozia / Foto: Sport Pictures

Video Hermannstadt - Unirea Slobozia 1-1. Ialomițenii lui Adi Mihalcea au rămas neînvinși în SuperLigă

articol scris de Digi Sport
26.07.2024, 19:40
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - U Cluj, luni, 21:00, DGS 1

FC Hermannstadt și Unirea Slobozia au remizat, scor 1-1, pe stadionul Municipal din Sibiu, într-un meci din cadrul etapei a 3-a a SuperLigii. 

Golurile din această partidă au fost marcate de Alessandro Murgia (minutul 6) pentru gazde, respectiv Dmytro Pospelov (minutul 40) pentru ialomițeni. 

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Hermannstadt - Unirea Slobozia 1-1

Gazdele au început mai bine partida de pe Municipalul din Sibiu și au deschis scorul în minutul 6 prin Alessandro Murgia, care a șutat plasat de la marginea careului de 16 metri direct în plasa lui Denis Rusu. Unirea Slobozia a dat replica în minutul 25, când croatul Aganovic, din poziție ideală de a marca, a șutat în blocajul lui Căpușă. 

Ialomițenii au continuat să preseze la poarta lui Cătălin Căbuz și, în cele din urmă, au reușit să egaleze la 1, după golul marcat de Dmitryo Pospelov în minutul 41, din centrarea foarte bună a lui Șerbănică venită din flancul stâng. 

În repriza a doua, sibienii au ieșit mai bine de la cabine și și-au creat o ocazie importantă în minutul 47, când Ianis Stoica a trimis puțin peste poarta lui Rusu din afara careului. Patru minute mai târziu (minutul 51), Murgia a fost aproape de a-și readuce echipa în avantaj, însă mijlocașul italian al lui Hermannstadt a trimis puțin pe lângă poarta adversă cu o lovitură de cap. 

În minutul 69, ialomițenii puteau da lovitura prin Afalna, însă șutul acestuia din întoarcere s-a pus pe lângă poarta lui Căbuz. Tot oaspeții au mai avut o șansă importantă de a trece în avantaj pe tabelă în minutul 84, când Coadă a reluat slab pe spațiul porții adverse, după o centrare în careul mic trimisă de Toma. În cele din urmă, niciuna dintre echipe nu a mai înscris, iar partida s-a terminat cu scorul de 1-1. 

Clasamentul SuperLigii 

Clasamentul SuperLigii / Foto: Digi Sport

VIDEO Rezumat Hermannstadt - Unirea Slobozia 1-1

Știrea inițială 

După două etape jucate, Unirea Slobozia nu a pierdut și se află pe locul șase, cu 4 puncte. În prima etapă a reușit să o învingă pe Farul, scor 1-0, iar în cea de-a doua a remizat cu FCSB, scor 2-2. 

De cealaltă parte, Hermannstadt nu are un început la fel de fericit. În acest moment, sibienii au un singur punct acumulat și se află pe locul 14. 

”Din punctul nostru de vedere, va trebui să avem o reacție vizavi de ultimul meci. Aștept o reacție din partea băieților. Jucăm acasă, sunt 3 puncte foarte importante. Ni le dorim. Va trebui să luptăm pentru ele, implicit va trebui să fim foarte deciși în momentul în care vom avea oportunități de-a marca, pentru că fără să marchezi, n-ai cum să câștigi și va trebui să dăm mai mult decât am dat în cele două meciuri din primele etape”, a spus Măldărășanu înainte de meci.

Hermannstadt - Unirea Slobozia, LIVE VIDEO, de la 19:00, Digi Sport 1. ECHIPELE PROBABILE

Hermannstadt: Căbuz - Căpușă, V. Găman, Bejan (cpt.), Goncalves - Balaure, Murgia, Biceanu, I. Stoica - R. Deaconu, Neguț

  • Rezerve: I. Pop, V. Muțiu - P. Iancu, I. Gândilă, A. Oroian, Jipa, Ciubotaru, Luca, Ivanov, Chițu, Markovic
  • Antrenor: Marius Măldărășanu

Unirea Slobozia: Rusu - Medina, Antoche, Pespielov, Șerbănică - A. Lopez, Coadă - S. Camara, Purece, Nkama - F. Ilie

  • Rezerve: Krell, Dorobanțu, I. Dinu, C. Toma, Pacionel, M. Lemnaru, Bărbuț, Aganovic, Gele
  • Antrenor: Adrian Mihalcea

Etichete: liga 1 , superliga , live video , unirea slobozia , hermannstadt


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cutremur cu magnitudinea 5,4 în România, luni după-amiază. S-a simțit în toată țara

Un cutremur cu magnitudinea 5,4 s-a produs luni după amiaza în zona seismică Vrancea. Seismul a fost simțit în toată țara.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Radu Drăgușin, salvat de Real Madrid? Vestea venită chiar înainte de Tottenham - Arsenal

Până când moartea i-a despărțit, după 51 de ani de căsătorie! Soția lui Gigi Mulțescu: ”Nu mai înţelegeam ce îmi spunea”

”Îngrozitor!” Scoțienii, verdict dur după Dundee United - Rangers. Fanii, mesaj pentru Ianis Hagi

După ce a rămas ”mască” la rugămintea lui Popovici, Țiriac i-a transmis un mesaj ferm campionului olimpic! ”Așa am ajuns?”

Exclusiv OUT! Abia a semnat, dar patronul l-a luat la țintă: ”Greșeala mea”. Alți trei jucători, direct pe bancă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ofertă pentru Ianis Stoica: salariul, de trei ori mai mare decât la Hermannstadt! Atacantul a dat deja răspunsul

Mircea Rednic, după ce UTA a rămas cu o singură victorie în 9 meciuri: ”Am exagerat!”

Live Video&Score Parma - Udinese 2-1, ACUM, Digi Sport 2. Man și Mihăilă, câte un assist!

Foto Joyskim Dawa nu s-a putut abține! A scris trei cuvinte pe internet și i-a dat replica lui Louis Munteanu

Citeşte şi

Video UTA Arad - Hermannstadt 1-1. A cincea remiză consecutivă pentru Mircea Rednic pe teren propriu

Fotbalistul care ”l-a dat pe spate” pe Ioan Varga: ”De rasă! Cel mai bun din România”

PEROZMix perfect de grație feminină și inocență. Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci și noua stea a modei, pictorial îndrăzneț în Vogue

FILM NOWNu i-a mai văzut de 16 ani, dar îi sunt aproape. Copiii adoptați de Nicole Kidman, gest emoționant după ce mama actriței a murit

Pancu și Ovidiu Burcă, surprinși mâncând la restaurantul unde ANPC a găsit gândaci! Imagini inedite cu cei doi antrenori citeşte ştirea pe Prosport.ro

Atacantul naționalei, umilit de antrenorul său în Turcia: ”Un eșec” citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Digi World

Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit